icon

4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?

anpineapple
23. únor 2021

Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇

misule777
23. bře 2021

@anpineapple jéé, Tenerife ti závidím ❤😁 taky jsme letos plánovali Tenerife. Původně v květnu 🤣 pak jsme to tedy změnili na březen, teď bysme tam vlastně byli 😢 a nakonec jsme to odložili 😭 tak pak čekám nějaké typy 😁

anpineapple
autor
23. bře 2021

@misule777 jej a to byste klidně zvládli vid? Ta situace je tam dobra 😐😊 my letime na 11 dni prave v polovině května, tak snad se nic nepokazi 😁 tesim se moc, na Kanary chci uz dlouho a nejak to porad nevychazelo.. zitra podepisujeme kupní smlouvu na byt a začne pak rekonstrukce, tak si musíme odpocinout 😂 tipy určitě dodám 🥰😊 a jak se ti daří??

misule777
23. bře 2021

anpineapple zvládli no, ale plánovali jsme to na začátku roku a to se všechno dost zpřísňovalo tak jsme se báli, abysme tam nezůstali nebo to nemuseli rušit na poslední chvilku.. taky máme v půlce května dovču, teda jen týden. Tak doufáme, že se podíváme alespoň někde po čr 😏
Jinak to jde, jak jsem si řekla že kašlu na ovu testy, tak to jsem dodržela 😁 ale teď vůbec nevím kolik jsem dpo. Tak teď jsem zvědavá jak mi to půjde ještě s těma těhotenskýma 😂😂
Koukám že ty to máš pěkně nabitý 😂

anpineapple
autor
23. bře 2021

@misule777 jo tak to uplne chápu, ja bych asi taky jeste před týdnem nic takhle neplanovala.. ale snad uz to pak bude lepší ta situace, i snad po te ČR to půjde, aby vám to vyšlo 😊
Tak jsi dobra!😁 jen to hezky nech osudu a pak můžeš byt uz jen mile překvapena 😇 ja teda dodelala zbylé ovu testy co jsem měla doma a vycházely mi pozitivní po tom co mi doktorka řekla, ze ovu nebude.. tak nevim a kašlu na to 🙄

misule777
23. bře 2021

@anpineapple tak třeba nakonec ovu fakt byla a nakonec budeš mile překvapená ty 😁 a na dovču pojedete už ve třech 😄 ❤ však ani doktoři nejsou neomylní 😁

anpineapple
autor
23. bře 2021

@misule777 Nooo nevim hele... jako na jednu stranu mas pravdu s těmi doktory 😁 ale můj vnitřní pocit mi rika, ze z toho nic nebude, takže s tim vůbec nepočítám 😀

anpineapple
autor
23. bře 2021

@misule777 i kdyz chápu.. řekly jsme si přeci, ze k Vánocům 😁😁

misule777
24. bře 2021

@anpineapple Tak to bude třeba takový novoroční dáreček 😀
Mě už dneska zase začíná hrabat. Už se zase pozoruju, každý píchnutí v podbřišku apod.. to je fakt děs.. už abychom byly všechny těhotné ❤😂

anpineapple
autor
24. bře 2021

@misule777 jooo tak to víš, ze taky pozoruju jak me sem tam pichne nebo zaboli podbrisek 😀 ale říkám si, ze je to proste náhoda jen, abych si neco nevsugerovala jako měsíce předtim 🙄

misule777
24. bře 2021

@anpineapple Ta psychika to je děs 😂 už se mi povedlo si vsugerovat snad všechny příznaky za ty měsíce 😀 včetně nevolností 😀

anpineapple
autor
24. bře 2021

@misule777 jej tak nevolnosti zbytecne bych mít teda nechtěla 😀😀 i kdyz je fakt, ze od doby co se nosí respirator mi bývá taky občas spatne... ale je to z toho no 😂

misule777
24. bře 2021

@anpineapple jako první měsíc snaženíse mi to opravdu dařilo 😀 po tom jak mi bylo jsem byla dost naštvaná že jsem si to vsugerovala 😀
No respirátory jsou docela peklo. Začínám se bát toho až bude teplo...

anpineapple
autor
24. bře 2021

@misule777 to věřím, ze to pak naštve 😁🙄 ja musim rict, ze můj první cyklus snažení byl taky zajímavý v tomhle... fakt jsem si myslela, ze to treba hned na první pokus vyjde, mam celkem dost lidi v okolí, kterým se to povedlo. Tak jsem pak byla taková zklamaná a začala si myslet, ze je to nemožný, aby se nám to vůbec povedlo 😐
Určitě ty respiratory nechají jeste dlouho 😔 jako ty látkové rousky jsem celkem zvladala, ale ty respiratory jsou peklo 🤦🏼‍♀️

misule777
24. bře 2021

@anpineapple jsou lidi co jim to vyjde hned, ale většinou je to asi na dýl. Dneska mi řekl kolega že s přítelkyní čekají miminko. Trvalo jim to rok a kousek. Takže nic není nemožné 😁
Jako obdivuju lidi co v tom respirátoru musí být celý den. Mě dělá problém i 20 minutový nákup 😪

anpineapple
autor
24. bře 2021

@misule777 chce to cas proste 😇 kamarádka se snažili přes dva roky a nakonec se taky zadarilo, takže určitě i na nas to štěstí čeká 🥰
No my to musíme mít cely den 🙄 ale samozřejmě, kdyz jsem nekde sama, tak si ho sundam, abych se trochu nadechla 😀 taky ten obličej podle toho vypadá, jsem jak v pubertě jaké mam občas bolaky 😐

misule777
25. bře 2021

@anpineapple přesně, štěstí čeká na každého 😇 jen k někomu přijde dřív a k někomu později 🙂
To tě fakt obdivuju, musí to být strašně náročný v tom fungovat xx hodin v kuse..
Jo to věřím, jak se pod tím ten obličej potí tak dostává pěkně zabrat.

anpineapple
autor
29. bře 2021

Ahoj holky! Jak se vám daří?🥰

misule777
29. bře 2021

@anpineapple Ahoj 🙂 daří se celkem dobře, jen na mě teda poslední dny padla šílená jarní únava. Co ty, jak se máš? 🙂

lenivekotatko
29. bře 2021

@anpineapple ahooj ja dneska byla zase na gynde, pred tydnem mi rekl akorat neco o 2 folikulech ale malych...tak jsem doufala ze se dnes dozvim neco vic a vim jeste vetsi houby😭 jinak docela pohoda,makam na brigade 😀 co ty jak se vede?

anpineapple
autor
30. bře 2021

@misule777 tak to mam uplne stejne hele 😁 jeste jak se ted posunul cas... hruza! Včerejší vstávani děs, dnešní vstávani tragédie 😂😂
Jinak čekám, kdy dostanu MS, snad bych měla každým dnem a pak se objednam k doktorce a budeme konečně nejak pokračovat dal 😇

anpineapple
autor
30. bře 2021

@lenivekotatko Jakto?? A co ti tedy řekl? A bude to s tebou nejak řešit? Ja se strasne ted tesim na to volno přes Velikonoce, to hodně potrebuju 😁 a pak jsem taky zvědavá co mi řekne ta moje doktorka

misule777
30. bře 2021

@anpineapple přesně, cítím se stejně 😂 ještě z tý únavy mě pořád bolí hlava....
A máš jt k doktorce hned po ms? Držím ti moc palce, myslím si že to dopadne určitě dobře 😁
Já teď taky čekám na ms, dneska už mě bolí břicho...

anpineapple
autor
30. bře 2021

@misule777 to jsem přesně měla včera, takovou bolest hlavy jako uz dlouho ne 🙄 chtela jsem pect koláč, ale musela jsem si po praci lehnout 😐 snad nám to brzy přejde, to sluníčko je takové pozitivní a nabíjející 😁🥰
Joo mam jít 9. den cyklu na kontrolu, jestli pak dostanu injekci na ovulaci 😇 jsem na to zvědavá jak to cele dopadne 😀
Myslíš, ze přijde jo?😐 me teda břicho jeste nebolí, ale mam bolavá prsa a strašný hlad, takže asi přijde taky každým dnem

lenivekotatko
30. bře 2021

@anpineapple prave ze mi nechce rict skoro nic. Vubec nevim co se teda deje...v nedeli skoro pozitivni ovu test, pondeli bolest v podbrisku na pravé strane. Doktor mi delal utz a rikal ze tam je tekutina a folikul 10mm. Jen mi nabral krev a ze mam přijít za 14 dni....takze ja vůbec nechápu, tyden předtím tam byly 2 male folikuly a ty uz nejsou, dostala jsem z nej ze teda asi praskly a ze je to dobre...Ale ovulace to přece byt tim padem nemohla, to by poznal a nebyl tam ten novy folikul...Jsem zmatena z toho

lenivekotatko
30. bře 2021

@anpineapple pres Velikonoce aspon odpocines☺️ kdy jdes k te doktorce?☺️

anpineapple
autor
30. bře 2021

@lenivekotatko aha, tak to je blby, ze ti nic takhle nerekne 😐 jako moje doktorka je skvělá, ale taky se občas musim hodně ptat.. proste mi přijde, ze si mysli, ze všechno takhle vím nebo poznám z její tváře 😀 no a neznamená prave ta tekutina ovulaci? Myslela jsem, ze to tak je, ze pak tam telutina zůstane. A co ti dela z krve? Hormonální profil??
No musim pockat az přijde MS a pak 9. den, takže čekám jeste 😁

lenivekotatko
30. bře 2021

@anpineapple to mas super, ja se ptala ale nic nerekl😭 ja orave myslela ze jo ale to by tam orece nemohl byt novy 10mm folikul🥺 z krve nevim poradne diktoval tam sestřičce x veci a mne opet nerekl co😂
A kdy ma prijit ms?☺️

misule777
30. bře 2021

@anpineapple jo, aspoň že už je hezky a dá se chodit na procházky aspoň 😁
Tak uvidíš, třeba minule to byla nějaká vyjímka a teď praskne sám 😁
Jinak myslím si že přijde, i když ještě v neděli jsem byla přesvědčená, že to vyšlo 😀 už mě bolí břicho, ksicht mám jako puberťák a taky dělám nájezdy na lednici 😂 zítra ale asi zkusím i tak test..

Jinak ty máš teď někdy narozeniny viď 😁 tak všechno nejlepší, ať se ti splní všechny sny ❤❤

anpineapple
autor
30. bře 2021

@lenivekotatko tyjo takže zase 2 týdny čekání nez se neco dozvíš? Achjo😐 Nebo na výsledky budes volat?
No spis, jestli treba nemyslel, ze je tam tekutina a jeste nekde vedle folikul další?? Těžko rict, ale treba jo 😇
No měla by prijit zitra, ale břicho me jeste nebolí, takže nevim 🙄 ty jsi kolikaty den?

lenivekotatko
30. bře 2021

@anpineapple noo 2 tydny cekat zase🥺 noo ony ale ty dva co tam byly předtím uz nejspis praskly tak z nich ta tekutina asi ale to by tam neměl byt dalsi novy, dneska 24 DC..tak uvidis, s testovat nebudes?

Strana