icon

4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?

anpineapple
23. únor 2021

Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇

anpineapple
autor
2. dub 2021

@misule777 cože? Tyjo tak jeste, ze sis neco nezlomila!🤦🏼‍♀️ Tak ať je ti co nejdřív lépe 🥰 to je tak, kdyz člověk jde sportovat, ze udělá neco pro svoje zdraví vid?😁😐

misule777
2. dub 2021

@anpineapple naštěstí nic zlomeného nemám, jen jsem celá naražená a sedřená 🤦‍♀️ ale za pár dní to bude v pohodě 😁 přesně, chtěla jsem pořádně sportovat abych zhubla a něco pro sebe udělala a nakonec jsem celá rozmlácená 😂 a to mě to bruslení tak bavilo 😂

anpineapple
autor
2. dub 2021

@misule777 to se brzy zahojí a můžeš zkusit začít znovu 😁 brusle jsou super, taky me baví, jen neumím brzdit 😂 takže jsem parkrat taky tvrde dopadla 😁
Jinak dneska konečně přišla MS.. ale jinak v uplne debilni den. Jak se pak mam objednat 9DC na kontrolu, tak je to samozřejmě sobota 🤦🏼‍♀️ Tak jsem se zatím online objednala na pondělí, co ale budu 11DC, tak nevim, jestli to neni moc pozde. Radši v úterý zavolám doktorce, nejradši bych šla v pátek 8DC, ale to se online objednat nema a navíc v pátek ma ordinacni hodiny jen krátké, tak ani nevim, jestli me vezme. Fakt komplikace zase 😀🙄

misule777
2. dub 2021

@anpineapple právě já taky neumím brzdit, takže jsem byla z kopečka docela rozjetá a najednou ostrá zatáčka a tu jsem nevybrala 😂 takže příště jen po rovince a asi si pořídím chrániče 😂
No tak to ti to blbě vyšlo 😏 raději tam zkus opravdu zavolat a ona ti řekne jestli to bude stačit v pondělí nebo tě vezme raději v pátek.

lenivekotatko
2. dub 2021

@anpineapple a proc mas jit vlastně 9 DC? Bude to delat nejake odbery nebo je to kvuli ovu? Asi bych radši zavolala ☺️

anpineapple
autor
2. dub 2021

@misule777 chrániče se mi uz několikrát vyplatily 😊 a i kdyz treba nakonec byla modrina, tak aspoň kalhoty přežily 😁
Ja se ani uz nedivim, zase musim mít neco extra 😂 zavolám a uvidím 😁

anpineapple
autor
2. dub 2021

@lenivekotatko chce mi pohlidat folikuly, aby mi pak dala injekci na uvolnění vajíčka. A ovulaci mam cca 13DC, tak abychom to dobre trefily 😁 ja myslim, ze to stejne pak dopadne tak, ze tam půjdu v pátek a pak rovnou i v pondělí 😂 uvidíme 😊

misule777
3. dub 2021

@anpineapple určitě si už chrániče pořídím 😁 bez toho už na brusle nevlezu 😁
No jo, to by byla nuda kdybys to měla všechno jednoduchý 😂

leilinkaa
4. dub 2021

@anpineapple na podporu aktualne nic krom vitamínů a kyseliny listove....zkousels jsem drmek, kontryhel, inofilic...ale nic zadny vysledek tak jsem skoncila u obycejnych vitaminu. Ovoluji, manzel ma dobre spermio, ted v unoru jsme byli na testech...tak uvidime co dale ...

leilinkaa
4. dub 2021

@anpineapple a velka segra any bude, to uz asi pul rok chodi a pta se zda uz mam miminko v brisku, ze se na nej tesi a to me na tom boli asi nejvic 😕 snad se docka holka moje 🤩

anpineapple
autor
12. dub 2021

Ahoooj holky!🥰 tak jsem po delší době tady.. jak se vám daří, co je u vás nového?😇 ja hlásím, ze jsem dneska byla na folikulometrii a zitra jdu znovu a snad uz budu vědět víc co se mnou 😁

kikika87
12. dub 2021

@anpineapple Čauky, já čekám na tu první MS ať můžu začít užívat léky. Je to teda nekonečný 😂 A jak to tam vypadá?😉👍

anpineapple
autor
12. dub 2021

@kikika87 a co budes mít za léky?😊 nooo folikul tam je, ma 17mm a zitra uvidíme jak vyrostl 😁 pak teda uplne nevim, jestli dostanu injekci na vyvolání ovu nebo jestli jeste tenhle cyklus pockame a uvidíme co bude 🙄

lenivekotatko
12. dub 2021

Ahoj holky,tak jsem byla opet na gynde. Poslední dve navstevy sledoval folikuly, minule mi vzal krev. dneska se podival, rekl ze vaječníky fungují,vidi prokrvacenou cystu??? ale ze mam malo progesteronu. predepsal mi Clostilbegyt 2x denne po dobu celeho tydne😳 (A na 2cykly)A ze mam prijit az po tech dvou cyklech... Žádné sledovani nic...nevim no tohle asi není bezny postup ne? ani mi není schopen rict jestli u mne ovulace probiha nebo ne..

juliiiie
13. dub 2021

@anpineapple Ahojky 🙋🏼‍♀️ 17mm tak to vypadá už hezky a slibně 👏 to by mohlo klapnout 😻

misule777
13. dub 2021

@anpineapple ahooj ☺ zrovna včera ráno jsem na tebe myslela, že se tě musím zeptat jak jsi dopadla 😁 to ale vypadá dobře ☺ dej vědět, jak jsi dnes dopadla na kontrole 🍀

kikika87
13. dub 2021

@anpineapple Mám brát clostylbegit, to je na podporu ovulace, mělo by po něm být více vajíček. A pak proveru, na srovnání cyklu, tvrdí, že to taky pomáhá otehotneni. A sem teda ráda, že dal si měřit tu BT, protože třeba tento měsíc bych jinak ovulaci fakt netrefila. Měla sem ji až 20DC, takže se mi ten cyklus určitě protáhne. Jak si dopadla u doktorky ?

kikika87
13. dub 2021

@misule777 Co vy, jak jste na tom ?👍😉

anpineapple
autor
13. dub 2021

@lenivekotatko tyjo tak to vůbec nevim... ale tak kdyz vaječníky funguji, tak by ovulace probíhat měla..?? Nebo ti vajíčka nedozravaji? A kontrola po dvou cyklech je taky zvláštní... ale těžko rict, nemám s tim zkušenost žádnou 😐

anpineapple
autor
13. dub 2021

@juliiiie Nooo jako vypadá 😁 ale uvidíme, minule mi taky hezky narostl a nakonec neprasknul... ted bud pomůžeme injekci nebo se uvidí 🙄

anpineapple
autor
13. dub 2021

@misule777 Jee to jsi hodna 😇🥰 Noo hele o moc mi folikul nevyrostl, tak to jeste budeme hlídat. Jdu ve ctrvtek na další kontrolu (jo v praci me možná zabijou teda 😂), ale uvidíme co dal. No a pak bud injekce nebo se uvidí... tak jsem zase zvědavá 😁 co u tebe?

anpineapple
autor
13. dub 2021

@kikika87 Ahaa, tak to je vazne věda 😁 tak hlavně ať to pomůže!🙏🏻😇
mne ty vajíčka hezky zrajou, ale proste se pak neuvolni 😐 a na měření teploty uz jsem se vykaslala, zjistila jsem, ze me to akorát stresuje 😀 ale zas věřím, ze někomu to takhle pomůže 😊 jinak dneska teda jeste nema folikul správnou velikost, takže další kontrola ve ctrvtek... uz jsem tam jako doma 😀 hlavně teda aby to k něčemu bylo, kdyz uz to stojí tolik času 🙏🏻 a zadarilo se 🥰

misule777
13. dub 2021

@anpineapple
@kikika87
Tak já bych teď každým dnem měla mít ovulaci, myslím si, že je možná už dneska podle bolestí. A dokonce jsem měla včera konečně od laparky ovu hlen 😁 tak uvidíme, jestli bude dneska nebo až třeba za pár dní. Teď to na sobě nedokážu úplně poznat 🤦‍♀️ Tak se budeme teď snažit a uvidíme 😄

@anpineapple tak uvidíš ve čtvrtek, snad už folikul bude dost velký 😁 držím palce ❤ no co, v práci to přežijou, však tohle je důležitější 😊❤

anpineapple
autor
13. dub 2021

@misule777 tyjo tak ja to na sobe nedokážu poznat asi nikdy 😀 bůhví teda jestli jsem ji vůbec někdy měla 😂
Tak se hezky snažte a ono se zadari, zas je super, ze aspoň to snažení je příjemný 😁😁❤️
No víš jak.. u nas v praci se toho prave děsí, ze otehotnim a odejdu 😂 takže by pro to pochopení moc neměli.. ale co no, pro me to rozhodne důležité je 🥰

anpineapple
autor
13. dub 2021

@juliiiie Jak to vypadá u tebe?😊

misule777
13. dub 2021

@anpineapple jako když jsme se snažili poprvé, tak jsem to na sobě poznala celkem přesně. Ale teď poslední měsíce si vůbec nejsem jistá, jestli už je nebo ne 😄
Tak to by měli čekat, že pravděpodobně budeš chtít mimčo, hlavně když jsi mladá 😁 však oni to nějak přežijou 😄
U nás v práci s tím naštěstí počítají celou dobu. I když na podzim začal šéf taky dost plašit co budou dělat, když jsem přišla s tím, že jsem těhotná 😂

lenivekotatko
13. dub 2021

@kikika87 ahojky tak to mas to samy,akorat bez provery...a bude te nejak kontrolovat?rekli ti nejakou konkretnejsi diagnozu proc ten clostilbegyt?

kikika87
13. dub 2021

@lenivekotatko Říkala, že potřebuju těmi hormony trochu postouchnout, trvá mi poměrně dost dlouho než otehotnim. Možná je problém v těch mých vajíčkach. Kontrola třetí cyklus v období ovulace, aby viděla jestli to funguje. Pokud tedy do té doby nebudu už těhotná, což doufám budu!

kikika87
13. dub 2021

@misule777
@anpineapple Jako ja sem si taky myslela, že tu ovulaci poznám, ale zřejmě ne podle ty teploty. První měsíc mě to taky hrozně stresovalo, ale teď sem si na to zvykla a je to taková kazdoranni rutina..

misule777
13. dub 2021

@kikika87 to měření teploty docela obdivuju. Z toho už by mi asi úplně hráblo..

Strana