4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@monuleee No ja uz si to taky takhle parkrat myslela, ze to konečně vyšlo a nic 😔 dneska se mi začaly zvětšovat prsa, mam tyden do MS a takhle nejak mi začíná PMS, takže vazne asi nic ani tenhle mesic 😐 taky mi pomáhá se tady takhle vypsat 😊 s kamoskama tohle moc neřeším, nejsou uplne v podobne situaci
@anpineapple To vážně řeší tohle když je na úplném začátku?😂 no tak to bych z toho byla taky dost rozhozena. Hele buď v pohodě, tes se na dovolenou. A to, že se ti t0 vajíčko neuvolní bude doktorka nějak řešit? Nemůže to být ten pcos? Přeci nebudes každý měsíc běhat pro ovitrele. A věř, klidně to mohlo vyjít, co by ne ?
@kikika87 jooo ona prave strasne řešila i to otěhotnění, pak uz mi to lezlo na mozek 😁 a ted se to jeste zhoršilo 🤦🏼♀️
Asi jo, asi uz proste tu dovolenou vazne potřebuji 😊 no hele nevim, nic vlastně nerikala, ze bychom to nejak řešily, musim se zeptat... ted kvůli te dovce mam stejne mesic pauzu, přítel půjde na spermio a hormony a pak nevim, pak si myslim, ze by mi ten hormonální profil mohla taky udělat. Tak PCOS by na ultrazvuku asi poznala ne? Četla jsem o tom a nemyslím si, ze by to bylo ono, ale kdo vi...
Dneska uz mi natekaji prsa, mam tyden do MS a vždycky to takhle mam 😐
@anpineapple ty jo tak to máme stejne.ja taky cekam za týden, tak na tebe budu myslet😁 mě dnes všechny ,,příznaky" zmizely. Jako když utne, tak už jsem z toho jelen
@anpineapple Já vůbec nevím, jediný co sem někde četla tak ze se právě neuvolnuje to vajíčko, víc netuším. Hele ale to může klidně znamenat i těhotenství, ty příznaky se dost podobají!
@monuleee tak nám budu drzet pěsti 😁😁 hele treba se zrovna vazne postesti 😊
@kikika87 no zkusím to pak s ni probrat, jestli budeme hledat tu pricinu, což by bylo dobry teda 😊 no uvidíme, měla bych se přestat tolik sledovat 😁
@anpineapple každý má příznaky před ms jiné, hodně holek jako PMS, hodně holek žádné. Já měla loni cca od 5 dpo motání hlavy a slintala jsem 😂 nebo teda víc se mi tvořili sliny 😂 ale je opravdu brzy, uvidíš za týden 😁
Jinak já zase nevím kdy mám dostat ms. Kdyby to bylo jako měsíce před tím, tak se mi střídala ms po 30 a po 26 dnech. Teď by to mělo být 30 dní, takže v pátek. Jenže vždy dostanu ms cca 14 dpo, což zase vychází na úterý 😂 takže spíš počítám že to dostanu v úterý, max středa.
Jinak ohledně těch kámošek. Je to těžký tohle vidět a poslouchat. Ta těhotná kamarádka ví že se snažíte? Moje kamarádka je zase jinej extrém. Loni když jsme se začali snažit tak už po druhém měsíci kdy to nevyšlo mi začala říkat, jestli bych neměla jít k dr. aby zjistila kde je problém, jestli nejsem neplodná 🤦♀️ a pořád měla nejaké takové rady. V době kdy jsem otěhotněla mi přiznala, že se asi dva měsíce taky snaží. A snaží se doteď, je to cca půl roku. Ona už je z toho pořádně nervózní, smutná z toho když někdo okolo otěhotní a mluví o tom jak je asi neplodná 🤦♀️ ví že se teď zase snažíme i to, že je to teprve třetí měsíc ale nedávno na mě zase vybalila něco o tom že každá kráva, socka a feťačka má dítě a já je mít nemůžu 🤦♀️ nevím jestli se smát nebo mlátit hlavou o zeď.
@kikika87 jojoo uz jsem ho dobrala😁 cekam kdy bude ovu, normálně jsem ji mela az kolem 20dc ale doktor rikal ze by se diky clostiku mohla posunout☺️
@lenivekotatko A bylo ti po tom něco? Já mám ovulku tak cca 12DC. No uvidíme! A dělas si ovu testy ? No asi by měla přijít zahy po dobrani ne ? Já ještě necetla pribalovy leták 😁
@misule777 haha, slintala jsem, to me pobavilo 😁😁 je pravda, ze posledních par cyklu se mi objevila zase žravka, to jsem uz asi rok neměla 😂 takže to se fakt těžko hodnotí 🙄
Tyjo mas to teda složite to nejak odhadnout 😁😁 to se fakt necháš asi překvapit 😁
Jako víš co, ja mam kamarádky s miminky a to je dobry, ale proste tahle jedna 🤦🏼♀️ Ja ji mam jinak fakt rada, ale ona ty věci žene vždycky strasne do extrému a ja na to asi nemám kapacitu 😂🙄 vi, ze se snažíme... taky mi každy mesic v obavách psala, jestli nemám pozitivní test 😁 tak jsem i pak říkala, ze je dobre, ze byla první 😀 Hmm tak to je z toho asi hodně špatná ted vid? To uz bude mít v hlavě nejaky blok co ji tomu otěhotnění muze bránit 😐 na druhou stranu, tohle byla přesně i ta moje kamoska... strasne to řešila, strasne vždycky brecela a říkala, ze stejne žádný děti mít nebude a jak je to nefer. Tak jsem si říkala, ze to je blby na to otěhotnění a i tak se jim zadarilo 😊
@kikika87 no v pribalaku to není 😅 a předevčírem uplnr negativní tak nevim noo🙄😏 ale jinak mi nic neni mozna nafoukle bricho a zacpa
@anpineapple no snad, taky nám budu držet pěsti,dej pak vědět😉
@anpineapple tak žravou mám bohuže každý měsíc pár dní před ms 😒😀 to he hrozný to sledování. Nejraději bych usnula a probudila se až budu těhotná 😂
Hele já myslela, že to té kámošce dojde když se snaží taky ale prostě i tak občas musí zahlásit něco o tom jestli nejsem neplodná 🤦♀️ špatná z toho ale je. Pořád se jí snažím uklidňovat, že je to teprve chvilka, snažím se jí vysvětlit jak to vlastne funguje, že může otěhotnět jen když je ovulace, což si myslela že může otěhotnět každý den atd. Teď se jen bojím toho že otěhotním dřív a ona to vezme špatně 😏 Tu tvojí kamarádku taky moc nechápu. Rozumím tomu, že má radost že se to povedlo. Ale když ví, že se snažíte, tak mi to přijde z její strany trochu hnusný a necitlivý..
@misule777 ja to dřív taky měla, pak to vymizelo a ted je to tu znovu 🤦🏼♀️Jako vazne trpím... najím se a hned za 10 minut mam mega hlad 😂 viiid! Ja to taky říkala, ze bych přeskočila az na tu dobu, jenže kdyby to treba bylo az za 10 let 😂🙄
Hmm tak to mas s tou kámoškou teda nic moc 😔 to vypadá, ze ma z toho vazne komplex a pak se to projevuje takhle 😐 zas jestli je to kamarádka, tak ti to mimi bude prat, jestli otehotnis dřív 😊 nebo by aspoň měla! I kdyz fakt jsem tohle taky řešila no 😐 ale naštěstí se to tedy nestane 😁
No... ono je to na dlouhé vyprávění tohle 🙄
@anpineapple To sledování je docela normální věc 😁 já si pořád něco vsugerovavala. No uvidíš příští tyden👍
@misule777 Ten cyklus je dlouhý podle ovulace, pokud přijde později tak i MS přijde o něco déle. Záleží jestli to přesně sleduješ. Kdy budeš zkoušet test ?
@lenivekotatko A kolikátý den cyklu seš?
@kikika87 dneska 12dc,ovu by mela byt teoreticky 20,21...podle testu co jsem delala předtím 😅 dneska test s mini duchem
@lenivekotatko No tak sem zvědavá za jak dlouho se vybarvi ! Jako já mám na tom ovulacnim testu tu druhou čárku vždycky světlejší. Tak snad teď konečně.
@kikika87 no tipuju fakt ten tyden😅 a sili ti a pak slabne?
@lenivekotatko To nevím, já si jich zas tolik nedělám...spíš tak namatkou. Zkouším spís teď tu bazalni teplotu.
@kikika87 aha no ty testy jsou naprd v tomhle,blbe se to vychytava,tak asi proto, ja to delala fakt kazdy den,ale ta bazalka je urcite lepsi☺️
@lenivekotatko Teď tady čtu ten pribalovy letak...To je mazec co všechny ty vedlejší účinky. To je snad lepší necist. Ale píší, že ta ovulace fakt má přijít mezi 11-15dnem cyklu. Ale teda nevím proč mám brát rovnou dvě denně, chci jenom jedno dítě a vlastně žádný problém s otehotnim nemám...teda podle výsledků. Bohužel realita je jinde 🙄
@kikika87 taky mne prave vydesil pribalak, navíc kdyz mne ani doktor nechce kontrolovat 🧐 ale tak doufam ze to snad bude v pohodě 🤭 kdyztak zkusim od pristiho cyklu jinou gyndarku
@anpineapple jako je to divný, ale tenhle měsíc zatím žádná žravá nedorazila :D a to už mě bolí i prsa.
Myslím si, že mi to určitě bude přát. Pořád se ptá jestli už jí ukážu pozitivní test... ale myslím si, že jí to bude hodně líto 😔

@anpineapple to si právě taky rikam. Minulej měsíc jsem ,,věděla" na 90% že se zadařilo a ono nic, ale to jsem tyhle příznaky právě nemela. Ted navečer mě dost rozbolely záda ve spodní casti...mozna už z toho magorim, ale potřebuju o tom s někým mluvit a tyhle stránky a vy holky jste super😉