4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@anpineapple a jak dlouho se pokoušíte?
@monuleee ted budeme začínat 8.mesic snažení
@misule777 Ne to ne, to je mi líto ! Včera vypadalo všechno tak pozitivně!
@anpineapple Hm, taky tam nic nevidím. Ach jo holky, co mi to tu děláte!
Hlavu vzhůru do dalšího snažení i když teď bude pár dní smutných 😔
@anpineapple tak já ho malinkato vidím i na tom tvém dnešním. Ale ty ještě uvidíš, do MS ti zbývá ještě pár dní, tak se třeba ještě vybarví 😁
@anpineapple 8.mesic tak to už se určitě zadari. my budem zacinat 3.
@kikika87 no... ja s tim tak nejak počítala ze to nevyjde, i kdyz včera jsem trochu byla taková nalomená 😁 no tak uvidíme příště 🙄
@misule777 Ja tam vedle toho včerejšího taky vidím, ale na jiných fotkách ne 😀 navíc kdyz je to z rána, tak by tam ta čárka byla viditelnejsi si myslim... takže nic no 😐 nechápu, ze na ten pribalak nenapisou, ať s Ovitrelle netestujes vůbec, ze se vyhnes zklamani 😂
@monuleee no Kez by 🙏🏻 Ale mam problém s ovulaci, taky nevim jak dobre to půjde 😐 ted letime na Kanary, tak si říkám, ze treba tam by se mohlo zadarit 😇 ale kdo vi.. uz trochu tu naději ztrácím
@lenivekotatko Tak dneska už je mi úplně dobře, už včera odpoledne to vše opadlo. Tak jsem ráda, teď aby to k něčemu bylo. Co u tebe, už přišla?
@anpineapple no nevím, třeba zesílí až zítra 😁 však hcg roste obden. Uvidíš v pátek, jestli ms dorazí nebo ne. A jestli jo, tak mysli na to, jak si za chvilku odpočineš na Kanárech ❤
@anpineapple jak problém s ovulaci? Ty jo vy se máte, taky bych nejradši vypadla někam kde je krásně. to je ideální šance, tam budeš zrelaxovana, tak věřím že se zadari👍🍀
@misule777 no moc tomu uz nedávám 😁😐 ale jinak jo, ta dovolena mi určitě zvedne náladu, to se tesim moc 😊 po takové době to fakt potřebuji ❤️ A proste do léta se nám oběma uz musi zadarit!😁🥰
@monuleee Ze mi dozraje vajicko, ale neuvolni se. Nebo aspoň ted, kdyz me doktorka dva cykly sledovala, tak to tak bylo 😐 takže jsem pak musela píchnout injekci, aby folikul práskl. Jinak zkouším ted cvičit hormonální jogu, tak treba to taky k něčemu bude 😊 Joo hele nejvíc se uz tesim hezky za teplem 🥰 jsme uz z toho snažení s přítelem takoví unavení, takže tohle nám utcite pomůže ❤️
A u vás se určitě brzy zadari, zatím se snažíte vazne chvilku 😇
@anpineapple aha, to ani nevím že je možné s tou ovu😳 tak užívejte naplno, ono to snažení a následně čekání jestli to dopadlo nebo ne je fakt vyčerpávající. Já vím že já jsem zatím na začátku ale když vidím ty matky který kolikrát ani děti neplanovaly a neměly problém otěhotnět tak si říkám proč tem který chtějí to trvá...
@monuleee taky jsem to nevěděla, nikdy by me nenapadlo, ze nejaky problem mít budu 😁 ale asi skoro všechno se dá řešit a je spoustu příběhu, které vypadaly beznadějně a nakonec vse dobre dopadlo 😊
Joo tak o tom vůbec nesmís takhle přemýšlet 😐 ja pracuji ve zdravotnictví a setkávám se často s pripady, kdy je nějaká ženská na drogách těhotná, nechodi ani na kontroly a proste vůbec si toho neváží 🙄 ze zacatku jsem z toho byla hodně špatná, v te době jsem o mimcu jeste ani nepremyslela, ale ted proste vím, ze to vůbec nesmím takhle řešit, to bychom se z toho pak zblaznily 😊
@pavulka Juuu moc hezky dušík, tak snad se bude hezky vybarvovat!!!😊🙏🏻
@anpineapple no je to zajimavy,ale hlavně že se to dá resit. Já právě dělala v azylovým domě a některý ty matky a budoucí matky by zasloužily fakt pár facek. Já jsem nikdy děti nechtěla, manzelstvi bylo šílený a skončilo a teď mám neuvěřitelně skvělýho přítele a nějak se to ve mě probudilo. Tak si říkám že furt jsem říkala ,,děti ani náhodou" a ono to teď za trest třeba nepůjde😳
@monuleee no tak to si dokážu představit jaký některý ty matky tam musely byt 🤦🏼♀️ Je to fakt strašný, kdyz to člověk takhle vidí...
Takhle vůbec nepremyslej 😊 snažíte se chvilku, ono mi to přijde fakt strasne o náhodě a o štěstí, aby se ten správný okamžik vychytal 😊 určitě to vyjde a pak se tady budeme všechny chlubit pozitivním testem, pak ultrazvukem a nakonec i miminkem 🥰
Ale měla jsem neco podobného, můj bývalý přítel, to bylo peklo! Taky jsem si říkala, ze s nim děti fakt nechci... a se současným jsem věděla hned, ze je to proste ono ❤️ Zas na druhou stranu nas to čím dal víc sbližuje a jsem i rada, ze vidím, ze o to miminko vazne stojí a ze ty problémy překonáváme spolu 😊
@anpineapple no to je pravda, že i ten přístup těch chlapů hodně podpori a je to o to lepší a fakt to sblizi. Takže příšte od tebe čekám pozitivní testik,pokud se nezadari a ms prijde🍀
@anpineapple přesně, oba si na dovče odpočinete a naberete nové síly 😁❤
Dneska je to snad poprvé (když nepočítám to jak jsem skončila v nemocnici), kdy jsem ráno manželovi řekla že tento měsíc to nevyšlo a fakt bylo vidět že ho to hodně mrzí. I když se snažil zase dělat že nic, tak teď mu to nešlo. Loni začátkem podzimu si myslel, že touhle dobou už budu dávno těhotná a ono nic... je mi ho líto 😔
@misule777 Prožívá to s tebou vid?😏 mrzí to proste vždycky oba, kdyz po mimcu toužíte. Je ale super, ze v něm mas oporu ❤️ Příště to proste uz určitě vyjít musi!!!🥰 kdyz on ten cas vazne strasne letí, to je proste mesic za měsícem a je to 😐 ja si ted taky říkala, ze kdyby to vyšlo napoprvé, tak za dva měsíce uz rodim 😱 a přijde mi to dlouhé a ze řeším poslední dobou jen tohle a ze víc jsem smutná nez spokojena, je to těžký 😐 my se o tom bavili někdy v prosinci a ja říkala pritelovi, ze si myslim, ze se zadari tak přelom jaro/léto a on, ze ne, ze to je pozde, ze to vyjde rozhodne dřív... no a kde jsme ted 😁😔

@monuleee Achjo, přijde mi, ze tohle si říkám fakt uz dlouho, ze to vyjde priste 😏 no co neděláme, příště uz fakt musi!!!😁🥰