icon

4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?

anpineapple
23. únor 2021

Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇

anpineapple
autor
20. kvě 2021

@lenivekotatko moc bych si to prala 🥰🙏🏻 A jsem rada i za ten prstýnek, takže si klidně na svatbu počkám 😁😇

monuleee
20. kvě 2021

@anpineapple děkuju moc, ať se ti daří😉

kikika87
20. kvě 2021

@lenivekotatko Dneska jsem 29dc a vůbec už nevím, já to mám po tom potratu tak rozhazeny všechno. Ale jako měla sem to dostat už včera. No tak snad do konce týdne už to přijde. Clostiku dam ještě šanci a pak na to taky prdim ! Nechci být tlustá na léto a momentálně si tak připadám 🤢

kikika87
20. kvě 2021

@anpineapple Vy rekonstruujete nový být?😂

anpineapple
autor
20. kvě 2021

@kikika87 Jako v uvozovkách nový 😂 náš nový 😁😁

lenivekotatko
21. kvě 2021

@kikika87 tak ja nevim co s nama je😂 obema se nam ta ms asi nekde toula,doufam ze z toho clostiku nemame obe cysty😟
Zitra jeste zkusim vyplacat jeden test 😂 to uz bych mela byt 15 dpo a kdyz nic tak se v pondeli objednam k te nove doktorce

lenivekotatko
21. kvě 2021

@anpineapple tak uvidite, my se brali 3 roky od zasnoubení 😁 casu dost,navic je to strasna spousta organizace ☺️

kikika87
21. kvě 2021

@lenivekotatko Dneska mám 38 skoro. V noci zimnice, pak teplota...paráda. A MS nikde.

kikika87
21. kvě 2021

@anpineapple Jasný, já to chápu 😁 no tak to je ovšem velká zábava 😍

lenivekotatko
21. kvě 2021

@kikika87 jezisi ja přesně tohle mela vcera v noci, jeste bolest celeho tela,pres den uz docela dobry,dneska uz uplne ok..jak ti je ted?

anpineapple
autor
21. kvě 2021

@kikika87 Prave 🙄😂🤦🏼‍♀️ Proto jsme i ted vyrazili na dovolenou, protoze pak uz se nezastavime a penize taky půjdou trochu jinam 😂

anpineapple
autor
21. kvě 2021

@lenivekotatko Viid, ja si říkám, ze ten rok nemusí byt dodržen 😁 možná babičky z toho budou trochu vyplaseny, ale kdyz by treba bylo mimi, tak nám to odpustí 😂

anpineapple
autor
21. kvě 2021

Jinak holky, přítel ma zitra 30! Takže jsem si řekla, ze jako zkusím ráno test, kdyby náhodou 😂 prsa me teda uz bolí extrémně, tak nevim, jestli fakt spis nedostanu předčasně MS 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

kikika87
21. kvě 2021

@lenivekotatko Musela sem ráno vypravit dítě k babičce, na nákup atd takže sem ready. Poboliva mě hlava, jinak dobrý. Me jako zvysena teplota neskoli. Ovšem ten náš hypochondr, ten umírá. Dnes má dovolenou, protože nám mají přijet montovat klimu a máme sázet živý plot. Takže si to můžu zasadit sama a pak rovnou posekat🤷‍♀️
Test negativní, prostě nevím kde je ta blbá menstruace. Jak je tobě?

kikika87
21. kvě 2021

@anpineapple Tak že by takový hezky dárek? Já dala letos manželovi prwsne na jeho narozky potrat 😔
Vy jste hrozný mladicci!😁 Mě už od středy otevírají ockovani😂

lenivekotatko
21. kvě 2021

@anpineapple vubec,to bys musela zacit zarizovat uz ted,my jsme zacali v srpnu a brali se v cervnu,a uz v tom srpnu bylo malo terminu na některých mistech😂 to by mel super darek ty joo drzim palce aby ty prsa byly ukazatel☺️ dej hned rano vedet😁 co mas za test?

lenivekotatko
21. kvě 2021

@kikika87 dneska jsi taky testila joo? Co pouzivas za testy?Achjo chlapi to maji jinak noo🤣 snad te to nenecha delat ne?? jako nevim kde se toula, mne vubec ani nepripada ze by mela prijit, vubec mne neboli podbrisek jako normalne,dneska zase trochu prsa,ani pupinky nikde tak ja nevim co ten clostik dela😳

anpineapple
autor
21. kvě 2021

@kikika87 No uvidíme, moc tomu nevěřím, ale tim spis bych byla fakt překvapena 😀
Haha tak s tim ockovanim me to pobavilo 😂 a necháš se?😁

anpineapple
autor
21. kvě 2021

@lenivekotatko prave to si říkám, ze uz je i pozde neco zařizovat na podzim. Max bychom to chtěli mít treba na skládce 😂 uvidíme no, hrotit to ted nebudeme 😊
Mam test z Maxe, priletime dneska v 11 v noci a domu jeste hodina a pul... takže jiný nekoupim 😀 tak uvidíme

lenivekotatko
21. kvě 2021

@anpineapple vsak jo navic covid tak zbytecne nervy😁 a víš kolik dni jsi po ovu?

monib66
21. kvě 2021

@monuleee moc gratuluji ❤

kikika87
21. kvě 2021

@anpineapple Jasně, že nechám. Dokud nejsem těhotná tak toho chci využít. Já to fakt nechci chytit a už vůbec ne v těhotenství. Michal to měl před půl rokem, sice slabý prubeh, Ale do teď má nějaký problémy. Dokonce jede příští týden do postcovidoveho centra.
Ty děláš ve zdravotnictví ne, tak už seš naockovana ?

kikika87
21. kvě 2021

@lenivekotatko No jo, sem naivka😂 byla sem ráno na nákupu, tak sem pokoupila. Já kupuju mamatest, ale v jedný lékárně kde to prodávají pod svoji značkou. Max taky není špatný, ale ma méně barviva.

lenivekotatko
21. kvě 2021

@kikika87 nejsi,ja se taky chystam,zitra😂 u nas mamatesty nikde nemaji,ale sehnala jsem slunicko a vypadá to stejně 😂 maxe mam taky😂😂 ale jen proto ze bylo 2 plus 1😂

kikika87
21. kvě 2021

@lenivekotatko Do toho maxe teda musím taky pro ovulaky, na to je taky akce 2+1 ?

lenivekotatko
21. kvě 2021

@kikika87 bylo😟 uz někdy v dubnu,jsem tam právě brala ovulacni taky🤣

anpineapple
autor
21. kvě 2021

@lenivekotatko Jako, jestli byla ovu jak si myslim a jestli to vazne byla ovu, tak bych měla byt 10 dni po... Tak si myslim, ze aspoň stinek by tam zitra byl. 😂

anpineapple
autor
21. kvě 2021

@kikika87 Jej, chudák tyjo 😐 jako těch lidi s těmi následky po covidu je fakt hodně 🙄 hele ja jeste nejsem, porad jsme si říkala, ze uz se treba mimi povede a ze se tedy nenechám. Ale ted chci, chtela jsem to nechat prave radši az po dovce... navíc kdyz jeste čtu všechny ty benefity, který ockovany mají 😁

lenivekotatko
21. kvě 2021

@anpineapple uvidíš, ale jestli ne tak nestresuj,max ma malo barviva 😂

kikika87
21. kvě 2021

@anpineapple Jaký všechny výhody? Dovolená a hospoda bez testu ?😁 Hlavně teď máme jistotu, že dostaneme pfizer. Po zenece bylo mladším lidem dost blbě co sem slyšela. 11dpo už by mohlo být něco vidět 😍

Strana