9 dní zpoždění MS. Může kyselina listová rozhodit cyklus?

9. únor 2024

Ahoj holky, mam 10 dni zpozdeni menstruace. Snazime se od Ledna o miminko. Jsem 2 roky od porodu. Cca 4 mesice mam pravivedlnou menstruaci na den. Tento mesic se nedostavila, tak sem si myslela ze sem tehotna. Bohuzel testy negativni. Koupila sem si i ten domaci krevni tehotensky test a taky negativni. Mam citliva prsa proste vše jak pred MS. Prijde mi to divny, ze celou dobu kazdy mesic prisla jak hodinky a najednou při snazeni nepřijde ale pravdepodobne tehotna nejsem. Mam i bolesti v oblasti leveho vajecniku. V pondeli se chystam volat na gyndu aby se na me dr.podival popripade dal vyvolavacku. V prosinci sem byla na preventivni prohlidce a vse bylo v poradku.Je tedy pravda ze sem si v lednu delala ovu testy a ani jednou sem ji nezachytila. Ale ovulacni bolesti sem mela. Poznam kdy ji mam ale testy nebyli nikdy uplne pozitivni. Tak si rikam ze treba ovulace neprobehla a mohla sem mit anovulacni cyklus, proto sem to nedostala? Taky beru kyselinu listovou od Ledna. Mohlo mi to cyklus narušit? Priznaky menstruacni mam, ale nejak se ne a ne dostavit. Zatim takove ty ruzne babske rady na privolani MS napriklad cervene vino sem nezkousela pro pripad ze by se stal zazrak a i pres negativni testy a krev sem tehotna byla. Mate nekdo podobnou zkušenost? dekuji.

klokanka31
9. únor 2024

Zkus za pár dní znova testy...listovka ti cyklus nerozháže...

autor
9. únor 2024

@klokanka31 Zkusím udelat jeste za par dní. U prvniho tehotenstvi sem mela peknou carku uz den pred MS...Tak uz tomu ted moc šanci nedavam. Pokud tehotna nejsem docela bych MS uz ocenila aby jsme mohli pokračovat ve snažení😁

daniela095
11. únor 2024

Tak jak to vypadá?

autor
11. únor 2024

@daniela095 Test sem si delala naposledy včera rano a negativní. A MS taky stále nedorazila🤷‍♀️ Zítra budu volat na gyndu.

daniela095
11. únor 2024

Já mam dneska 32 DC a ms nikde, jsem 7 měsíců po porodu ve 20 tt, 5 cyklů jsem měla přesně 28 dnů a teď už zase druhý cykl co je nepravidelný 😒😒 chjo

autor
12. únor 2024

@daniela095 To mě mrzí. Tak třeba se zadařilo🙂 Zkus test, pokud máš zpoždění, už by mohl neco ukazat. Mne dnes gynekokozka objednala az za tyden. To sem myslela, ze me vezme driv. Zase cekat dalsi tyden..achjo. No treba to dostanu do te doby.

daniela095
12. únor 2024

Dneska jsem to dostala 👍🏻 my se nesnažíme. Spíš mě štvou zase ty nepravidelné cykly. Zkusím pořešit se svým doktorem ☺️