A zase to snažení - komu to v prosinci nevyšlo?
Ahoj holky je tu někdo komu to tento měsíc zase nevyšlo? A chystá se zase na další snažení?
@dasenka12018 10dpo je ještě brzy. Kdy ti má přijít Ms? Mě dneska nebo zítra
@vladuska29 Já vím že jo, ale sem klasicky nedočkavá, mě až v neděli, mám cykly 31 dní 😒
@dasenka12018 to je ještě čas. Ještě nic ztraceného není. Tu nedockavost znám jsem v tom stejná
@vladuska29 já taky nic zatím mám 2 dny do Ms a test snehobily
@katule22 tak budu držet palečky aby se ještě // ukázaly.
Holky nezkoušela některá z vás kapky Gynex? Kamarádka je začala brát v prosinci a teď je těhulka. Ja už si objednala taky a zkusím je. Snad pomůžou
@vladuska29 nene nezkoušela ale pokud to teď nevyjde tak je zkusím 😊
@dasenka12018 ja je právě chci taky zkusit. Tak snad pomůžou
@vladuska29 Děkuji moc ale už zas nedoufam jinak já beru ogestan tak snad není k nicemu
@vladuska29 Ahoj, já jsem je zkoušela a spíše mi srovnaly hezky cyklus, ale k miminku nepomohly. Držím palce!
@marketa1218 no zkusím je a uvidím. Děkuji
@vladuska29 jdu do toho s tebou objednala jsem je také
@vladuska29 Já už jsem také nevěděla co. Takže jen tak jsem si koupila kapky od dr.Popova Plodnost ženy, to jsou taky bylinky. Kapala jsem je asi měsíc, myslím že 20 kapek ráno do čaje a nějakou záhadou se nám to povedlo, ale asi nelze přisuzovat kapkám, ale psychice. Každopádně dávám typ, kdybyste chtěla některá zkusit 🙂
@katule22 tak to je super 😉 aspoň budem moct porovnavat účinky 😉
@marketa1218 děkuji
@vladuska29 😊❤
@katule22 snad nám pomůže k miminkum 😍♥️
@vladuska29 já je brala 5 dní a jsem teď 5tt. Nevím zda pomohly kapky nebo bylo lepší načasovovani. Ale ze mě palec nahoru ♡
Nejake zkusenosti s Nosifol?
@vladuska29 tak já mám 1 varku v sobě, chutná to jak lekorky tak aspoň nějaké pozitiva😂💋
@katule22 ja jsem dneska na školení tak je budu vyzvedávat až zítra. Ale Ms mi zatím nepřišla tak počkám az přijde a hned je začnu pak brát
@vladuska29 mě taky ne ale to nevadí že jsem je začala brát už ne?😱😱😱
@katule22 osobně bych počkala do menstruace, aby ti to náhodou celý cyklus ještě neposunulo. Myslím, že jsem ho kapala od menstruace tři týdny a pak týden pauza, ale už si to přesně nepamatuju. Mrkni na net.
@vladuska29 včera ráno 9 dpo dělaný poslední modrý.. Přijde mi že něco vidím ale asi mám halušky už 😔 vidíte něco? 👻
@dasenka12018 kočičko já bohužel nic nevidím ale tak bych chtěla napsat že ano
@marketa1218 Děkuji moc

@vladuska29 já dneska 10 dpo ráno a taky nic.. 😒