A zase to snažení - komu to v prosinci nevyšlo?
Ahoj holky je tu někdo komu to tento měsíc zase nevyšlo? A chystá se zase na další snažení?
Holky odkud jste objednávali gynex?
@sluckynek Já myslím, že to je jedno... vybrala jsem podle Heureky nejlepší hodnocení a poštu zdarma. Stojí všude stejně.
@pipi_puncocha gynex jsem ted první cyklus take brala.
Gynex můžete zakoupit třeba i ve zdravé výživě. Tedy já jsem ho u nás kupovala 🙂
Ahoj holky potřebuju poradit. Nevite čím by mohlo být že pořád bolej prsa i když jsem Ms? Dneska jsem 7 Dc a prsa mě pořád bolej a mam je i větší normálně. Všiml si toho i přítel což už je co říct. :lol: čím myslíte že by mohlo být? Myslíte že by to mohli byt tim že beru ten Gynex? Beru ho od prvniho dne cyklu a prsa uz me boleli tyden před Ms. Myslela jsem že přestanou s příchozí Ms ale nic :nevim:
Dobrý den, mohu se zeptat, zda se to některé z Vás také nestalo? 15.1.jsem byla na preventivce a dr. mi řekla, že jsem v druhé půlce cyklu a MS dorazí tak za 14 dnů....minulý týden v po a út mi bylo na zvracení....a včera ráno jsem na toaleťáku měla růžový výtok a malý kousek krve (fakt malinký), tak jsem myslela, že přichází MS a ono nic....akorát silnější výtok, který trochu zapáchá....setkala jste se s tím některá? Za jak dlouho se Vám MS rozjela? Děkuji
Holky už 3 den mám Ms dnes mi je šíleně zle na zvracení, začalo mě dost bolet v podbrisku děsně krvacim ale jen pri curani na vlozce nic nemám. Motá se mi hlava a hoří tváře co to je? Co mám dělat??
Proč alespoň ta mrcha nechodi včas, když se nezadarilo. Dnes po pěti dnech doufani, mrcha opet dorazila. 😟😟😟
@marcelina14 je tam!!!!! A krásná!!
@marcelina14 Čárka sílí.🙂 Věřím ze ms nedorazí. Držím palce.🍀
@margaret88 🙏🏻🍀
@marcelina14 tady je videt ze sili..ja mela mnohem jasnejsi // a dalsi den rano zacaly slabnout..tobe sili...teplote bych nevěřila,ja mam treba i v den kdy prijde ms 37.1 vetsinou😉
Moc děkuji, holky 🙏🏻🍀
Ahoj holky jak se tady máte? A co je u vás nového?
@vladuska29 Ahoj.U mně // .☺ Snad bude všechno ok. V neděli bude další testování.
@margaret88 no tak super👍🤩Ja dneska našla na testu ducha nevim jestli bude vidět kámoška ho viděla. V neděli budu taky testovat🙂
@vladuska29 já asi budu mít v brzké době ovulku....mám takový hodně vodnatý výtok a pobolívá mě podbřišek...na testu bohužel nic nevidím, ale já duchy většinou nevidím
@margaret88 gratuluju
@biton on je na živo líp vidět. Uvidim co ukáže v neděli
@vladuska29 jj...jasn....držím palce
@vladuska29 zrovna včera jsem si říkala, co s Tebou je ☺️ Že dlouho nebyla žádná zpráva. Já dnes 5+0, první kontrola 6.3. Mělo by být vidět srdíčko, tak uvidíme...
V neděli budu držet všechny palce 🍀
@marcelina14 no paráda gratuluji 😍❤️ no snad to u mě už bude vidět líp než dneska

@pipi_puncocha také budu brát až mi zkonci Ms