icon

A zase to snažení - komu to v prosinci nevyšlo?

vladuska29
27. pro 2018

Ahoj holky je tu někdo komu to tento měsíc zase nevyšlo? A chystá se zase na další snažení?

katule22
28. led 2019

@pipi_puncocha také budu brát až mi zkonci Ms

sluckynek
28. led 2019

Holky odkud jste objednávali gynex?

katule22
29. led 2019

@sluckynek ahoj, otěhotnět. cz

pipi_puncocha
29. led 2019

@sluckynek Já myslím, že to je jedno... vybrala jsem podle Heureky nejlepší hodnocení a poštu zdarma. Stojí všude stejně.

azby
29. led 2019

@pipi_puncocha gynex jsem ted první cyklus take brala.

sluckynek
29. led 2019

@katule22 děkuji

marketa1218
29. led 2019

Gynex můžete zakoupit třeba i ve zdravé výživě. Tedy já jsem ho u nás kupovala 🙂

vladuska29
autor
30. led 2019

Ahoj holky potřebuju poradit. Nevite čím by mohlo být že pořád bolej prsa i když jsem Ms? Dneska jsem 7 Dc a prsa mě pořád bolej a mam je i větší normálně. Všiml si toho i přítel což už je co říct. :lol: čím myslíte že by mohlo být? Myslíte že by to mohli byt tim že beru ten Gynex? Beru ho od prvniho dne cyklu a prsa uz me boleli tyden před Ms. Myslela jsem že přestanou s příchozí Ms ale nic :nevim:

biton
30. led 2019

Dobrý den, mohu se zeptat, zda se to některé z Vás také nestalo? 15.1.jsem byla na preventivce a dr. mi řekla, že jsem v druhé půlce cyklu a MS dorazí tak za 14 dnů....minulý týden v po a út mi bylo na zvracení....a včera ráno jsem na toaleťáku měla růžový výtok a malý kousek krve (fakt malinký), tak jsem myslela, že přichází MS a ono nic....akorát silnější výtok, který trochu zapáchá....setkala jste se s tím některá? Za jak dlouho se Vám MS rozjela? Děkuji

jennas
Autor odpověď smazal
elinkav
Autor odpověď smazal
azby
30. led 2019

@katule22 ja z benu lekarny

katule22
30. led 2019

Holky už 3 den mám Ms dnes mi je šíleně zle na zvracení, začalo mě dost bolet v podbrisku děsně krvacim ale jen pri curani na vlozce nic nemám. Motá se mi hlava a hoří tváře co to je? Co mám dělat??

marketa1218
Autor odpověď smazal
azby
3. únor 2019

Proč alespoň ta mrcha nechodi včas, když se nezadarilo. Dnes po pěti dnech doufani, mrcha opet dorazila. 😟😟😟

marcelina14
3. únor 2019

Ms má dorazit 5.-8.2. A teď na mě vykouklo tohle 😮 Tři dny zpátky mě šíleně bolela prsa, dnes úplně v pohodě. Já to nechápu... Ovulaci jsem měla od doktorky potvrzenou na pravé straně - KDE NEMÁM VEJCOVOD... Je tam??? 👻 Nebo už mi haraší? Je to v limitu, ale ne z ranní moči.

azby
3. únor 2019

@marcelina14 je tam!!!!! A krásná!!

marcelina14
4. únor 2019

Tak ranní test, 13.DPO. Ms by měla dorazit zítra, ale myslím, že dorazí... BT klesla z 36,9 na 36,6... Jen doufám, že to nebude zase nějaká zrada a neroste ve druhém vejcovodu 🙄🙄🙄🙄

margaret88
4. únor 2019

@marcelina14 Čárka sílí.🙂 Věřím ze ms nedorazí. Držím palce.🍀

marcelina14
4. únor 2019

@margaret88 🙏🏻🍀

jennas
4. únor 2019

@marcelina14 tady je videt ze sili..ja mela mnohem jasnejsi // a dalsi den rano zacaly slabnout..tobe sili...teplote bych nevěřila,ja mam treba i v den kdy prijde ms 37.1 vetsinou😉

marcelina14
4. únor 2019

Moc děkuji, holky 🙏🏻🍀

vladuska29
autor
15. únor 2019

Ahoj holky jak se tady máte? A co je u vás nového?

margaret88
15. únor 2019

@vladuska29 Ahoj.U mně // .☺ Snad bude všechno ok. V neděli bude další testování.

vladuska29
autor
15. únor 2019

@margaret88 no tak super👍🤩Ja dneska našla na testu ducha nevim jestli bude vidět kámoška ho viděla. V neděli budu taky testovat🙂

biton
15. únor 2019

@vladuska29 já asi budu mít v brzké době ovulku....mám takový hodně vodnatý výtok a pobolívá mě podbřišek...na testu bohužel nic nevidím, ale já duchy většinou nevidím
@margaret88 gratuluju

vladuska29
autor
15. únor 2019

@biton on je na živo líp vidět. Uvidim co ukáže v neděli

biton
15. únor 2019

@vladuska29 jj...jasn....držím palce

marcelina14
15. únor 2019

@vladuska29 zrovna včera jsem si říkala, co s Tebou je ☺️ Že dlouho nebyla žádná zpráva. Já dnes 5+0, první kontrola 6.3. Mělo by být vidět srdíčko, tak uvidíme...
V neděli budu držet všechny palce 🍀

vladuska29
autor
15. únor 2019

@marcelina14 no paráda gratuluji 😍❤️ no snad to u mě už bude vidět líp než dneska

Strana