A zase to snažení - komu to v prosinci nevyšlo?
Ahoj holky je tu někdo komu to tento měsíc zase nevyšlo? A chystá se zase na další snažení?
@katule22 tak budu drzet palečky aby nepřišla
@katule22 ja budu taky jen čekat
@vladuska29 ono je to lepší než see stresovat ❤
Tak mi to holky opět nedalo a zkoušela jsem dneska ten Pregnant co mi ten 8dpo udělal ducha. Dneska jsem 12dpo a nic na něm nebylo. Takže teď už jen budu čekat na Ms která dorazí v sobotu.
@vladuska29 to mně mrzí.😕 Příště to určitě vyjde.🙂✊🍀🍀🍀
@margaret88 no uvidíme. Už těch příště bylo hodně 😞 ale určitě to nevzdame. Miminko moc chceme oba se na něj moc těšíme až jednou přijde. Po těch 2 potratech co máme za sebou si nepřejeme nic jineho než aby se už zadařilo.
@vladuska29 Jak dlouho se snažíte? Dva potraty? 😞Chápu,to s člověkem zamává.
@margaret88 v loni v lednu jsem potratila podruhy. Ted se snazime od září. Předtím jsem litali po doktorech po různých vyšetřeních. Podle výsledků tam nemáme nic co by muselo léčit. Jen u přítele zjistili nižší pohyblivost spermii ale to bere vitaminy co mu doporučily. Teď ve čtvrtek jde na kontrolní spermiogram. Tak se modlím aby dopadl dobře. Obě těhotenství se nám zadaříli na druhý pokus a teď je to půl roku a pořád nic 😞
@vladuska29 ach jo :( 😥 To mě moc mrzí...
Drž se 🙏🏻🍀
@marcelina14 děkuji snad se na nás štěstí usměje už brzo🙏🙏
@vladuska29 rozhodně si to už zasloužíš... ❤️🍀
@marcelina14 děkuji ❤️ jen nám to pořád nějak nevychází a teď to tak bude zase 😞 no v sobotu ji čekám mrchu jednu
@vladuska29 my se snažíme také od září a teď mi doktor zakázal otěhotnět, mám špatné ekg, tak půjdu na nějaká vyšetření. Už je to týden,co to vím a týden je mi strašně na nic..
vám držím moc palce. Nedovedu si ty dva potraty ani představit. mrzí mě to. ale do třetice to vyjde 😊
@nazka ty blaho tak to mě moc mrzí ale určitě to vše bude v pořádku a budete se moct zase brzy snažit 😘 Držím moc palečky 😉No my doufame že se to brzy povede a budeto vše tak jak má být a bude to mit šťastný konec
@vladuska29 dekuju, jsi hodná. jsem zvědavá, na co mi (ne)přijdou. ve čtvrtek jdu na zátěžový test a jsem z toho vystreslá už teď.
určitě budete mít dobrý konec. nejlepší rady jsou na to nemyslet, ale to se hezky povídá, že 😂 co pro to děláte? hlidas ovu nebo tak?
@nazka určitě na nic nepřijdou 😉 hlidam ovulaci pomoci testu i když ji na sobě poznám mám den předtím hlen. Teď jsem první měsíc brala Gynex. No my doufáme že jo už by to chtělo
Tak holky dnešní spermio nedopadlo. Protože nám neřekli že vzorek ma udělat až tam. Dr, nám řekl že ho tam má odvést a tam mu řekli že hi musí udělat až tam. Takže další termin spermiogramu máme 14.3 což je zrovna v době kdy bych měla mít ovulaci. Takže další snažení bude zase až v dubnu dřív to nepujde. V době moji ovulace musi přítel zrovna abstinovat.
@vladuska29 Faaakt? Pracovala jsem na IVF a vzorky nám tam nosili... Teda musela byt sterilní zkumavka a vzorek musel být na místě tak do hodinky a přenést při tělesné teplotě - idealně si dát zkumavku třeba do podprdy 🙈 Takhle jsem si nechala proklepnout přítele. Musí se teda počítat s tím, že ten výsledek nemusí být takový, jako když odebereš na místě a odevzdáš.
Nám trěba jezdil jeden pár na odběr na iseminace a ten chlap měl z ,,té místnůstky,, blok. Řekl, že si ho radši vy.... někde v lese, než tam. Nikdo mu neřekl ani popel, vždy někam odfrčeli autem a do hodinky to přivezl 🙂
@marcelina14 ne jemu řekli že musí až tam. A že dneska už to nepůjde a místo maji až 14.3.
@marcelina14 takže březen je stráceny 😞
@vladuska29 tak to tam v tom mají pěkný hokej, nejdřív má přinést a potom je to problém...
Každopádně ideální abstinence je 3-4 dny, nejméně 2 dny a max. týden. Třeba to vyjde...
Jak se mi teď podařilo otěhotnět, tak vím, že tam číhaly 4 dny. Jak jezdil přítel pracovně pryč, hlídala jsem BT a dělala ovulační testy, tak to mám potvrzené.
Ono když se něco začne dít (objednáš se na konzultaci na IVF, jdeš na první vyšetření...), tak to najednou vyjde samo 🙏🏻🍀
@marcelina14 nojo mi hold musime měsíc počkat na další snažení
Tak mi Ms dorazila už dneska. Ale než jsem to zjistila zkoušela jsem test a vylezl mi na něm duch ale až po limitu a hoodne slabi jde videt fakt malinko. Kamarádka říkala že asi nejspis reaguje na zvýšené hormony při Ms.
Ahoj holky tak jsem se na 4.3 objednala na folikulometrii tak jsem zvědavá co mi tam řekne pujdu na ni poprvé
My mame limit od Dr do konce března. Pak to pry zacne resit, sice zatim nevim jak to bude resit, aale snad se pohneme alespon o kousek z mista. Takže nas ceka poslední cyklus a jdeme na to vedecky 🤣☺️
Ahojky všem, my taky stále nic :(
Ale moje doktorka je super a rikala, že není nač čekat, udělala výtěry (museli jsme přeléčit nějakou potvoru a tudíž abstinovat) a teď jsem byla na odběru na hormonální profil. Výsledky budou do tydne, tak uvidíme, co bude...
Nějak mi v hlavě nesecvakava, že by neco mohlo byt špatné...
@vladuska29 tak i ja jsem to dnes dostala.Mela jsem den zpozdeni, den nadeji..a nic. i kdyz mam na mesic nebyt tehotna, jsem stejne zklamana.. je
@nazka to věřím taky jsem vždy zklamaná. Ja jsem dneska 7dc a vůbec nevím proč ale šíleně mě palej a bolej bradavky a pořád mi stojej. Je to hrozně nepříjemný nikdy jsem to tak neměla
@vladuska29 to jsi psala i minule, vid? 🙄

Já už netestuji jen čekám 😂😂❤