icon

A zase to snažení - komu to v prosinci nevyšlo?

vladuska29
27. pro 2018

Ahoj holky je tu někdo komu to tento měsíc zase nevyšlo? A chystá se zase na další snažení?

elzaquintanova
4. led 2019

@vladuska29 no já si od silvestra delala ovu testy a zatím slabé čárky a ted jsem si dělala testik a krásný fialový proužky tak snad se zadaří 😊

vladuska29
autor
4. led 2019

@elzaquintanova ja testuju od středy a zatim to vypadá takto tak doufam ze se tam jeste neco objeví. Ovulku bych měla mit v úterý zitra musim ještě koupit testiky další. Kolik testiku děláš denně ja jeden vždy mezi 15-16hod

elzaquintanova
4. led 2019

@vladuska29 no já dělám jeden denně ale vcera jsem zapomněla a taky dělá po 15 hodině 😊

elzaquintanova
4. led 2019

Špatně jsem napsala datum 2 jsem delala test 3.12. Jsem test nedelala

vladuska29
autor
4. led 2019

@elzaquintanova ty jo ja doufám že mi taky budou takhle sílit zatim to tak nevypada😞

elzaquintanova
4. led 2019

@vladuska29 sakra mám špatné aji měsíc 😂😂 určitě bude ja poprvé ovuluju od vysazení Ha nebo jsem špatně testovala predtim druhá čárka nebyla vůbec nebo slabá jak na prvním testu

vladuska29
autor
4. led 2019

@elzaquintanova měsíc neřeš hlavně že ty víš k jakému to patří měsíci 😁😁 no ja na sobě většinou ovulaci poznám podle hlenu a bolesti tak jsem chtěla testama zjistit jestli opravdu ovuluju tak doufam ze jo. Snad od neděle začnou trochu sílit

elzaquintanova
4. led 2019

@vladuska29 no já právě taky tedka měla bolesti myslela jsem že budu mít menstruaci spíš protože jsem tohle ještě nezažila.. A určitě zesílí 😊

pipi_puncocha
4. led 2019

@vladuska29 jakou máš značku testů? Přijde mi, že mám tento měsíc ty samé a že tam nejde skoro nic vidět. (vypadají stejně jako ty tvoje, ovulace by měla být u mě v pondělí). Testuju po třetí a předešlé cykly jsem měla jinou značku a druhá čárka byla celou dobu jasně viditelná, jen před ovulaci tmavší a silnější než kontrolní.

vladuska29
autor
4. led 2019

@elzaquintanova no budu doufat

vladuska29
autor
4. led 2019

@pipi_puncocha no ja tento měsíc zkouším poprve většinou ji na sobě poznám podle hlenu a bolesti podbřišku tak jsem si ji chtěla potvrdit testama. Ja mam tyto. Koupila jsem je v Dm drogerii

pipi_puncocha
4. led 2019

@vladuska29 jj, to jsou ony, jsem zvědavá jestli mi vůbec něco ukážou, napíšu příští týden, jestli to bude sílit. Taky si myslím, že to poznám bez nich, ale mám teď dost stresu v práci, tak mě furt bolí břicho bez ohledu na ovulaci. 🙄😄

dasenka12018
4. led 2019

Holky zdravím, také pokračujeme i v lednu ve snažení, taky začínám s ovutestama abych si ovulaci potvrdila 😊 Tak uvidíme, dneska 9 DC tak za pak dní do toho slapneme a uvidíme, snad se nám brzy zadari 😊😀Hodně štěstí všem.!🍀

elzaquintanova
4. led 2019

@pipi_puncocha ty z dmka jsem měla taky a kamoska mi doporučila gs ovultest 3v1 že je dost jejich známých používá ty z dm jsou prej na houbelec tak jsem je už nekupovala

vladuska29
autor
4. led 2019

@pipi_puncocha ja mám největší stres z toho že nám to pořád nejde. No ja bych ji měla mít v úterý tak dám vědět jestli něco ukázal ja doufám že jo.

vladuska29
autor
4. led 2019

@elzaquintanova a ty co používáš ty tak jsou z lékárny?

elzaquintanova
4. led 2019

Ja jsem si řekla že nad tím nebudu přemýšlett menstruaci jsem měla nepravidelnou poslední cyklus trval 115 dní a vyvolavackou koncil ovulační testy furt ukazovaly to stejny... nic... tak jsem začala chodit do posilovny začala jsem s novým jídelníčkem zhubla jsem 6 kg od října a jak jsem to vypustila ejhle první ovu asi to opravdu chce trošku vypustit a mit myšlenky někde jinde tak snad se tentokrát už zadaří

elzaquintanova
4. led 2019

@vladuska29 jj jsou úplně obyc za 55 Kč

vladuska29
autor
4. led 2019

@elzaquintanova no ja tenhle měsíc zkusím ovu testy a když nic budu na to prdět už. Do března buď se zadaří nebo ne. Pak už nám v centru řeknou jestli nám nějak pomůžou nebo ne

vladuska29
autor
4. led 2019

@elzaquintanova v pondělí si stejně musim koupit mam posledni 2.tak si je schválně koupim v lékárně a uvidíme co a jak ukážou

elzaquintanova
4. led 2019

@vladuska29 určitě bude vše vporadku když se vám to povedlo už několikrát 😊

vladuska29
autor
4. led 2019

@elzaquintanova už 2 krát se nám zadařílo ale ani jednou to nevyšlo 😞😞 na vyšetření na kterých jsme byly bylo vše relativně v pořádku jen u přítele bylo zjištěno že má prokázány pokles vitality spermii ale nic na to nedostal jen má brát vytaminy Zinek a Selen.

elzaquintanova
4. led 2019

@vladuska29 četla jsem že i vitamín e je dobrý jak pro ženy tak chlapy tělo nato třeba nebylo připraveno, ale teď to určitě přijde vezměte si s přítelem dovcu někam zajeďte a urco to půjde 😊

vladuska29
autor
4. led 2019

@elzaquintanova ted to s dovcou nepujde. Je nas v praci malo a syn chodi do skoly.

elzaquintanova
4. led 2019

@vladuska29 a nebo pěkný víkend mě napadá třeba 😊

vladuska29
autor
4. led 2019

@elzaquintanova ja chodim pracovat i o vikendu. Takhle s casem někam kam je to na prd u nas 😞 prostě to musí jit i během toho pracovního s honu. A nwbo pak nám budou muset pomoct v tom centru

biton
5. led 2019

Dobrý den, mohu se zeptat, zda s tím nemáte někdo zkušenost? V létě jsem dobrala antinu, MS přišla v září, poté po 29 dnech a pak po 36 dnech...tudíž dle posledního měsíce jsem MS měla dostat 27.12. Od 8. do 15.12. mě bolel podbřišek a jakoby celá pravá strana (tak mě napadlo zda to není ovulace). 16.12. hnědý hlen (ne špinění...jen hlen) a od té doby nic....občas mě zabolí, nebo spíš táhne v podbřišku, před štědrým dnem i 2x nevolnost, nechutenství....MS nikde a test negativní. Mám si dojít pro vyvolávačku nebo to ještě nechat být (snad se dostaví sama)? Děkuji

vladuska29
autor
5. led 2019

@biton a kdy jsi dělala test?

biton
5. led 2019

@vladuska29 dneska

biton
5. led 2019

@vladuska29 nevím zda to ovulace byla....nesleduji se, byl to první měsíc, kdy jsme se nechránili

Strana