icon

A zase to snažení - komu to v prosinci nevyšlo?

vladuska29
27. pro 2018

Ahoj holky je tu někdo komu to tento měsíc zase nevyšlo? A chystá se zase na další snažení?

vladuska29
autor
5. led 2019

@biton tak mohla byt a nemusela. Jestli jsem dobře pochopila tak hlen jsi měla 16.12. No kdyby to bylo k ovulaci a zadařilo se test by to už určitě ukázal. Ale i tak počkej do pondělí zkus ještě test a když nic tak se objednej k doktoroj.

biton
5. led 2019

@vladuska29 Jj...přesně, ale zarazilo mě, že je hnědý...jj...to určitě udělám...jen jsem chtěla vědět, zda se s tím někdo nesetkal a co z toho nakonec bylo. Přesto ale děkuji

vladuska29
autor
5. led 2019

@biton tak ono u každého je to jiné. A ty jelikož jsi vysadila HA tak to můžeš mít tím že máš rozházeny cyklus. U mě chvyly trvalo než se srovnal. Každopádně zkus v Pondělí test a uvidíš. Dokud nedorazí Ms a dr. Těhu nevylouči je naděje pořád 😉😉

biton
5. led 2019

@vladuska29 jj...to mate pravdu...jen jsem necekala,ze treti mesic bude o tolik delsi nez ty predtim...

vladuska29
autor
5. led 2019

@biton taky jsem to tak měla než se mi po vysazeni HA srovnala.

biton
5. led 2019

@vladuska29 moc dekuji

pipi_puncocha
5. led 2019

@biton Já jsem po vysazení na první cyklus čekala cca 2 měsíce, pak bych chvilku pravidelný a pak asi půl roku to byl úplný chaos, kdy to bylo někdy třeba co 2 měsíce a někdy normálně. Hrůza. Teď jsem rok a půl po vysazení, těhotenství stále nikde a cyklus už je lepší, ale stejně 100% pravidelný není, kolísá v délce i o 7dni. Gynekolog mi dělal i hormonální profil, UZ opakovaně k posouzení dorustani vajíčka a vše bylo ok. Takže asi je to tou HA. Dělala jsem taky furt testy a nikdy z toho nic nebylo. 😔

biton
5. led 2019

@pipi_puncocha dekuji za info...ja brala antinu pro kojici (dosud tedy dceru kojim..vzdy rano a nekdy jednou v noci)...uvidime zda a kdy MS dorazi

pipi_puncocha
5. led 2019

@vladuska29 nedalo mi to a dneska jsem udělala ten test z DMka co máme stejný a test z lékárny že stejného vzorku moči a rozdíl je podle mě zřetelný.

vladuska29
autor
5. led 2019

@pipi_puncocha no to teda ja dneska dělám poslední z toho Dm a zitra budu kupovat taky v lékárně. Ten z Dm mi ukazal něco málo ve čtvrtek a včera uz skoro nic. Tak ja nevim takhle to mám. Tak doufam že ovulaci to ještě ukáže a že ji vubwc mám

pipi_puncocha
5. led 2019

@vladuska29 A jak dlouhý máš cyklus? Já myslím, že teprve bude. 😊 já jsem dneska 15.den cyklu a proužky tmavnou. Minulý cyklus jsem měla ovulaci 18.den cyklu a celý cyklus 34dni.

vladuska29
autor
5. led 2019

@pipi_puncocha no ja mám cyklus 28-33 dni. Dneska jsem 11dc.

vladuska29
autor
5. led 2019

@pipi_puncocha ja měla ted 3 cykly po sobě 28dni

dasenka12018
5. led 2019

@vladuska29 já si také dělám ovulační testy a mám úplně stejně čárky jako vy, dneska jsem 10 DC, ale ovulaci mívám až tak 16 DC protože mám cykly okolo 30 dní 😊 Podle mě ještě u vás ovulace nebyla 🙂

pipi_puncocha
5. led 2019

@vladuska29 tak to si myslím, že ještě určitě přijde. 😉 určitě ještě testuj a uvidíš. Držím palce. 🍀

vladuska29
autor
5. led 2019

@dasenka12018 no ja doufám že jo 🙂🙂

@pipi_puncocha jj testuju i ted v praci 😁😁

vladuska29
autor
5. led 2019

@pipi_puncocha tak ja dneska zase takhle zitra koupim ty z lékárny a chvalne si jedem udelam hned zitra a porovnam je jako ty

vladuska29
autor
6. led 2019

Ahoj holky prosím vás nevíte co by to mohlo byt? Od 8dne testuju ovulaci a od te same doby měřím Bt. Dneska ráno jsem si měřila teplotu pak jsem se šla vyčurat a když jsem se utirala mela jsem na papíře růžový hlen. Myslite že by to mohlo být k ovulaci? Testy na ni mám zatim negativni a teplota se pohybuje kolem 36.2 a 36.3. Pro jistotu jsme na to ted rano vlitly.

sluckynek
6. led 2019

Holky cvičite některá cviky podle Mojžíšové ? Pomohlo vám to na srovnání cyklu? Mám PCOS a jsem po potratu ve 21 TT a teď zamkle těhotenství v 8 TT 😪

pipi_puncocha
6. led 2019

@vladuska29 vzhledem k testům a teplotě si myslím, že ovulace stále nebyla, ale jeden ranní sex jistě neuškodí. 😄

vladuska29
autor
6. led 2019

@pipi_puncocha taky si myslím že nebyla ale ten hlen mě ráno fakt zmatnul. Normálně jsem se bála že budu mít zase Ms

vladuska29
autor
6. led 2019

@pipi_puncocha tak celé dopoledne nic a ted jsem byla na zachode a zase spinim ted ale vic nez rano a cely dopoledne ani tuk. A to mi Ms zkončila minuly tyden v neděli tak ja už nevim co se děje

pipi_puncocha
6. led 2019

@vladuska29 tyjo tak to je divné teda. Jako u ovulace někdo má špinění, ale že bys to tento měsíc takto měla poprvé? A MS před tím týdnem byla normální?

Jinak já mám ty ovu testy dneska už zase světlejší tak nevím... buď jsem to včera pokazila tím, že jsem testovala ranní moč a nebo fakt byly pozitivní jen jeden den a dneska teda mám ovulaci. Sex jsme měli včera večer a dneska večer snad taky bude a už asi testovat teď nic nebudu.... Mám takové stresy v práci, že by to stejně byl zázrak.

jennas
6. led 2019

Tak co holky,uz je.tu nejaka cerstva tehulka,aby nam ostatnim zvedla naladu??ja.cekam/necekam ms a je to nekonecny...ty nervy...ale PMS jak vysitej,boli prsa,bricho...tak uvidime...me uz to pozorovani a cekani taak nebavi..a to je to teprve 2mesic..a uz mi z toho slušně hrabe...

vladuska29
autor
6. led 2019

@pipi_puncocha právě že byla úplně klasická jako vždycky. No ja vubec nevim co se děje. Nejsem ještě ani v pulce cyklu právě. A nikdy jsem pri ovulaci nespinila. Tohle se mi stalo jen jednou kdyz jsem brala antikoncepci ale tu uz prez 3 roky neberu. A aby uz byla ovulace a probíhala uhnizdeni je blbost. Kdyz sem teprve tyden po ukončení Ms. Dneska jsem teprve 12den cyklu

vladuska29
autor
6. led 2019

@pipi_puncocha no taky to máš zajimavy mě ovu testy z Dm porad ukazuji jen dusiky. A v lékárně dneska měli jen Lady Max ovulacni testy tak jsem zvedava

pipi_puncocha
6. led 2019

@vladuska29 to je teda podivné. Tak uvidíš co ti dneska ukáže ten ovu test z lékárny.

Já jsem si to včera pokazila tím testováním ranní moči, ale jeli jsme pak s manželem na celý den pryč a zas takový extremista abych si dělala test kdesi na sjezdovce přesně v 15h zatím nejsem. 😂

vladuska29
autor
6. led 2019

@pipi_puncocha no jasny no. No ja az pujdu na Wc tak ho zkusím a uvidim ale špinění mě dost děsí teda

vladuska29
autor
6. led 2019

@jennas tak třeba budeš prvni 😉😉

vladuska29
autor
6. led 2019

@pipi_puncocha tak u mě žádný rozdíl teda od testu z Dm a testu z lékárny. A návštěva Wc teď bez špinění. Tak ja už nevim

Strana