Biochemické těhotenství. Stalo se Vám to?
Ahoj holky,
chci se zeptat na vaše zkušenosti s biochemickym těhotenstvim-kolikrat jste měli a víte o tom, zda se podařilo otěhotnět, za jak dlouho, co bylo příčinou..? Stalo se mi to už 2x, test 11DPO duch, který nesilil, ale naopak slábl a pak přišla zpožděná MS. Doktorka nad tím mavla rukou, že se to stává často..
Prokazatelně jednou, otěhotněla jsem ihned za 14 dnů.
My jsme se snažili 8 měsíců.Z toho jsem to takhle měla třikrát. Na počtvrté jsem dostala hned Utrogestan a za 8 týdnů budu rodit ❤
Netestuj brzo a nemusíš nic řešit. Je to normální..
Presne tak jak pisou holky 🙂 myslim si ze by jsi to mela resit az opravdu po vynechane ms. Ja jsem opravdu pockala nez mi neprisla ms 3-4 dny a pak si udelal test. Za prve uz to je jasne videt a za druhe tomuto prave predejdes. Me se nekolikrat ms spozdila a prisla pozdeji a jelikoz jsem netestovala tak pokud jsem to mela ani o tom nevim a je to tak pro me lepsi 🙂 minuly rok jsem mela SP ale to uz bylo v 6tt. Nyni jsem ve 12tt a take jsem si pockala na vynechanou ms 🙂 nekdy se opravdu vyplati byt trpeliva 🙂)
To sice máte trochu pravdu, že je to lepší se takto nestresovat, ale jeden příspěvek výše není k zahození. Naopak, když testujete dříve a toto se vám stane vícekrát ( samozřejmě se tato situace bohužel stává a často) doktor může předepsat tabletky na udržení. Kolika případům už to pomohlo.
@erika567 několikrát, měla jsem mycoplazma a ty způsobují potrat. Takže pokud se ti to ještě stane doporučuju si nechat udělat stěr na mycoplazma a chlamydie.
Stalo se mi to 3x během 7 měsíců. Vždy to bylo 8-10 dní zpoždění, čárka slábla a nakonec přišla ms. Pokaždé jsem byla cca 5-6tt a chodila jsem na kontrolní utz jestli je vše pryč. Doktorka mi taky říkala, že je to naprosto normální, ale chtěla mít jistotu a po 8 měsících od prvního biochemka (15měsíců snažení celkem) jsem otěhotněla a teď jsem 17tt 🙏🏻
no ono se rika, ze se ma testovat az po vynechane ms, ale ja jsem mela od dr treba nakazane, ze mam prubezne testovat, abych to vedela co nejdriv a mohla mi upravit leky na stitnou zlazu... tak snad to vyjde vsechno dobre 🙏🙂 a jinak tedy souhlasim s tim, ze pak clovek aspon vi, ze je nejaky takovy problem a resi se to...
To si taky myslím, radši o tom chci vědět, ať můžu pak dojít k doktoru a říct mu kolikrát se to stalo, kde může být příčina a může se to začít řešit

@erika567 ja jednou, ale pry to potkava snad 30% tehotenstvi. Akorat o tom casto ani nevime....