icon

Čekání na // v roce 2018 🙂

kaitinka
9. led 2018

Zdravim vsechny snazilky v novem roce. 🙂 Je tu nejaka, ktera tez v novem roce zacala vic resit mimi a stejne jako ja ceka, az se ty dve // zadari? Pojdme cekat spolu a podelit se o zkusenosti a rady 🙂

Strana
z6
natysnovec
10. led 2018

@kaitinka Ja jsem doma s dcerkiu ovu sem mela mit ted je to 36h v po,ut pohl.styk tak uvidime....myslim na to aniz bychchtela. ..je to desny

arevb
10. led 2018

@evjun to mě povzbuzuje, já na konci listopadu potratila v 9tt., ikdyž dnes končí oficiálně šestinedělí, už proběhla 1MS a jdeme znovu na to 🙂 koupila jsem si i ovu testy, tak uvidím, jestli bude pravda, že po potratu je pohnojeno

natysnovec
10. led 2018

Ahoj nevite co to znamena kdyz pri dosedu(zidle,gauc,schody)me dole pichne

kaitinka
autor
10. led 2018

@natysnovec ja mela ovu v pondeli. Dva dny pred i v den ovu jsme tez meli pohl.styk. Chteli jsme to pojistit i vcera,.ale bohuzel nam to nevyslo, musela jsem na rychlo do prace, vypadla jedna kolegyne. Tak snad jsme se trefili a zadarilo se. MS by mela prijit cca za 12 dni, tak.doufam ze neprijde a misto toho najdu //. A nic si z toho nedelej, tez mi nejde na to nemyslet a porad premyslim, jestli ovu byla opravdu v to pondeli nebo ne, i kdyz to mam lehce podlozene aplikaci, priznaky ovu i podle nazoru holek

natysnovec
10. led 2018

@kaitinka mame to upkne stejne ...jaki bych to psala ja i ty mesicky mam takhle dostat jak pisete vy...cim to mate podlozzene....

kaitinka
autor
10. led 2018

@natysnovec muzeme si klidne tykat ne? 🙂 jak jsem psala zde uz parkrat, nemerim BT ani nezkousim OT. Ale mam aplikaci v telefonu, ktera mi podle zadanych kriterii vypocita den ovulace a kdy ma zacit dalsi MS (kupodivu to sedi s tou MS) a ovu mi tam taky vysla na pondeli, dale jsem v to pondeli mela ovu priznaky-bolest podbrisku a hojny vodovy a takovy kluzky vytok (druhy den uz nic). A co jsem tyto priznaly psala v jine diskuzi, tak i holky tam mi to potvrdili jako ovu.

natysnovec
10. led 2018

Aha....ja mam ruzny stymulanty apod....na ty apkikace nejak nedam...ano muzem....tak jsem na to zvedava....na nas...😀

kaitinka
autor
10. led 2018

@natysnovec jaky stymulanty? To ted trochu nechapu.

natysnovec
10. led 2018

Clostik,injekci do bricha,a ted duphaston od zitrka

kaitinka
autor
10. led 2018

@natysnovec tak ted uz chapu 🙂 No my chceme jeste tento rok pockat jestli se zadari nez se vydame k doktorovi. S manzelem pijeme caje a ja jeste beru listovku a dalsi vitaminy. Tenhle mesic nam nezbyva uz nic jineho.nez jen cekat a cekat a cekat..

natysnovec
10. led 2018

To ano ja uz sem v progtamu Ivf

kaitinka
autor
10. led 2018

@natysnovec snad se u nas zadari prirozene a nebudu to muset resit pres doktory.. Ale pokud nebude jineho zbyti, podstoupim to i pres doktory. S manzelem si oba prcka velice prejeme

natysnovec
10. led 2018

@kaitinka jeste nemate zadne detatko?

kaitinka
autor
10. led 2018

@natysnovec bohuzel jeste ne. A to mi bude letos 27 a manzelovi 29.. Coz se mi zda jako uz nejvyssi cas na prvni mimco a obzvlast pokud casem budeme chtit mit druhe..

natysnovec
10. led 2018

Aha...tak to je mi kito...my mame uz 2 letou dcerku me je 24 a manzelovi 28

maice
10. led 2018

Holky,muzu se pridat??? Ja marne vyhlizim...vcera dusik na testu po limitu, dnes podobne...ovutestik nezesilil,takze to pravdepodobne nevyslo... v listopadu jsem prodelala mimodelozni tehotenstvi...o to vic vim,jak bych chtela :(

natysnovec
10. led 2018

@maice je mi to lito🙁urcite se zadari amimi bude❤️

kaitinka
autor
10. led 2018

@natysnovec tak predchozi dva roky jsme to moc neresili, protoze jsme s manzelem byli oba hodne ve stresu a jak je znamo, pri stresu to proste nejde. Terpv vloni na podzim se vse uklidnilo, tak jsme se rozhodli to zkusit cilene.

natysnovec
10. led 2018

@kaitinka tak to je jina🙂🙂

kaitinka
autor
10. led 2018

@maice ahoj, samozrejme jsi tu vitana 🙂 hlavu neves, muze byt jen jeste brzy 🙂 kolik DPO jsi? Jinak me to moc mrzi, ze to predtim nevyslo. Ale urcite to driv ci pozdeji vyjde 🙂 musime verit

monikaa91
10. led 2018

@kaitinka My to máme úplně stejně. Mě taky bude 27 a manželovi 29🙂 A užíváš nějaké vitamíny, bylinky nebo podobně?

kaitinka
autor
10. led 2018

@natysnovec tak manzel mel tezkou a docela stresujuci praci, ja celkem taky, proto jsem v loni v cervnu praci menila. Do toho byli i jine problemy, proste se to docela nakupilo najednou a plno veci se resilo pomerne dlouho..

kaitinka
autor
10. led 2018

@monikaa91 piju caj baby Radnicke a beru listovku a jeste nejake vitaminy 🙂 v listopadu jsem mesic pila kontryhel, protoze se mi cyklus pred tim docela rozhodil, ale uz se to srovnalo 🙂

jancabr
10. led 2018

To máte holky ještě dobrý věk, já mám 30 a manžel 35 let, zatím oba bez dětí. Ale to bude v pohodě. Jistě brzy objevíme //

kaitinka
autor
10. led 2018

@jancabr uz aby to bylo a pokud mozno prirozene, at nemusime litat po doktorech kvuli tomu 🙂 ja bych se vubec nezlobila, kdyby se u nas zadarilo uz tento mesic, ale musim si par dni pockat, jsem teprv 2DPO.. :-/

monikaa91
10. led 2018

Holky, máte některá zkušenosti s kapkami Gynex? Chtěla bych je zkusit🙂

natysnovec
10. led 2018

@jancabr Ale urcite taky...musis verit....na kazdou to ceka...❤️mimi bude❤️

mata2hari
10. led 2018

Ahoj, my jsme se s partnerem před Vánoci dohodli, že do toho letos jdeme, ještě pojedeme v březnu na hory lyžovat a pak tomu necháme volný průběh, tak snad se zadaří 🙂

maice
10. led 2018

@kaitinka Dnes 11dpo. Vcera testik vypadal takto... ale dnes nezesilil :(

kaitinka
autor
10. led 2018

@maice neves hlavu, HCG se zvysuje obden, zkus to zase zitra 🙂

Strana
z6