Čekání na // v roce 2018 🙂
Zdravim vsechny snazilky v novem roce. 🙂 Je tu nejaka, ktera tez v novem roce zacala vic resit mimi a stejne jako ja ceka, az se ty dve // zadari? Pojdme cekat spolu a podelit se o zkusenosti a rady 🙂
Ahoj nevite co to znamena kdyz pri dosedu(zidle,gauc,schody)me dole pichne
@natysnovec ja mela ovu v pondeli. Dva dny pred i v den ovu jsme tez meli pohl.styk. Chteli jsme to pojistit i vcera,.ale bohuzel nam to nevyslo, musela jsem na rychlo do prace, vypadla jedna kolegyne. Tak snad jsme se trefili a zadarilo se. MS by mela prijit cca za 12 dni, tak.doufam ze neprijde a misto toho najdu //. A nic si z toho nedelej, tez mi nejde na to nemyslet a porad premyslim, jestli ovu byla opravdu v to pondeli nebo ne, i kdyz to mam lehce podlozene aplikaci, priznaky ovu i podle nazoru holek
@kaitinka mame to upkne stejne ...jaki bych to psala ja i ty mesicky mam takhle dostat jak pisete vy...cim to mate podlozzene....
@natysnovec muzeme si klidne tykat ne? 🙂 jak jsem psala zde uz parkrat, nemerim BT ani nezkousim OT. Ale mam aplikaci v telefonu, ktera mi podle zadanych kriterii vypocita den ovulace a kdy ma zacit dalsi MS (kupodivu to sedi s tou MS) a ovu mi tam taky vysla na pondeli, dale jsem v to pondeli mela ovu priznaky-bolest podbrisku a hojny vodovy a takovy kluzky vytok (druhy den uz nic). A co jsem tyto priznaly psala v jine diskuzi, tak i holky tam mi to potvrdili jako ovu.
Aha....ja mam ruzny stymulanty apod....na ty apkikace nejak nedam...ano muzem....tak jsem na to zvedava....na nas...😀
@natysnovec jaky stymulanty? To ted trochu nechapu.
Clostik,injekci do bricha,a ted duphaston od zitrka
@natysnovec tak ted uz chapu 🙂 No my chceme jeste tento rok pockat jestli se zadari nez se vydame k doktorovi. S manzelem pijeme caje a ja jeste beru listovku a dalsi vitaminy. Tenhle mesic nam nezbyva uz nic jineho.nez jen cekat a cekat a cekat..
To ano ja uz sem v progtamu Ivf
@natysnovec snad se u nas zadari prirozene a nebudu to muset resit pres doktory.. Ale pokud nebude jineho zbyti, podstoupim to i pres doktory. S manzelem si oba prcka velice prejeme
@kaitinka jeste nemate zadne detatko?
@natysnovec bohuzel jeste ne. A to mi bude letos 27 a manzelovi 29.. Coz se mi zda jako uz nejvyssi cas na prvni mimco a obzvlast pokud casem budeme chtit mit druhe..
Aha...tak to je mi kito...my mame uz 2 letou dcerku me je 24 a manzelovi 28
Holky,muzu se pridat??? Ja marne vyhlizim...vcera dusik na testu po limitu, dnes podobne...ovutestik nezesilil,takze to pravdepodobne nevyslo... v listopadu jsem prodelala mimodelozni tehotenstvi...o to vic vim,jak bych chtela :(
@maice je mi to lito🙁urcite se zadari amimi bude❤️
@natysnovec tak predchozi dva roky jsme to moc neresili, protoze jsme s manzelem byli oba hodne ve stresu a jak je znamo, pri stresu to proste nejde. Terpv vloni na podzim se vse uklidnilo, tak jsme se rozhodli to zkusit cilene.
@kaitinka tak to je jina🙂🙂
@natysnovec tak manzel mel tezkou a docela stresujuci praci, ja celkem taky, proto jsem v loni v cervnu praci menila. Do toho byli i jine problemy, proste se to docela nakupilo najednou a plno veci se resilo pomerne dlouho..
To máte holky ještě dobrý věk, já mám 30 a manžel 35 let, zatím oba bez dětí. Ale to bude v pohodě. Jistě brzy objevíme //
Holky, máte některá zkušenosti s kapkami Gynex? Chtěla bych je zkusit🙂
@jancabr Ale urcite taky...musis verit....na kazdou to ceka...❤️mimi bude❤️
Ahoj, my jsme se s partnerem před Vánoci dohodli, že do toho letos jdeme, ještě pojedeme v březnu na hory lyžovat a pak tomu necháme volný průběh, tak snad se zadaří 🙂

@kaitinka Ja jsem doma s dcerkiu ovu sem mela mit ted je to 36h v po,ut pohl.styk tak uvidime....myslim na to aniz bychchtela. ..je to desny