icon

Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.

3. led 2025

Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊

vladuskav36
3. dub 2025

@janiis paráda moc ti to přeju ❤️❤️ a ještě jednou moc gratuluju ❤️❤️ krásná fotečka.

Tak holky a teď jsme na řadě my 🤗🤗

vladuskav36
4. dub 2025

Ahoj holky zeptám se 31.3 mi přišla ms po 3 den skončila. Ale tentokrát jinak. Ve středu jsem ještě dost tekla ještě večer když sem šla spát. Přez noc už ale nic a ráno už taky nic. Obvykle 3 dny krvácím a pak třeba ještě 2 dny spinim ale teď najednou nic úplný sucho 🤷‍♀️ a i tam vevnitř úplný sucho jen bílo kolem čípku 🤷‍♀️ je to normální nikdy sem to takhle neměla 🤦‍♀️

lujhu
6. dub 2025

@vladuskav36 tak mě to konečně skončilo ale teplota my neklesla mám pořád 37,4 nevím jestli to tím že mám rýmu

vladuskav36
6. dub 2025

@lujhu tak to nevím v tomhle já se nevyznám 🤷‍♀️ bt jsem měřila jen jednou. No já budu zítra vyzvedávat ovulaky a od 10dc budu testovat. Dneska jsem 7dc tak jsem zvědavá kdy bude ovulace tento měsíc

lujhu
6. dub 2025

@vladuskav36 No já jsem se rozhodla tak že jak se mi bude ovu blížit že si zajdu k dr na potvrzení jestli ji fakt mám, nechápu když mám příznaky hlen a všechno co k tomu patří že to pořád nevychází,

vladuskav36
6. dub 2025

@lujhu jasný to chápu. Taky si někdy říkám proč to nejde. Minulý měsíc jsem měla parádní hlen pozitivní ovulační test sex byl snad tak akorád v dobrou dubu a nic. Já jdu tento měsíc na preventivní prohlídku tak jsem si říkala že se objednám nějak kolem ovulace a řeknu doktorovi aby se rovnou mrknul jak to vypadá

autor
8. dub 2025

Ahoj holky, dnes na večír takto. Sex byl včera večer, co myslíte uz je plně pozitivní? A pojistit si dnes večer?🙏

vladuskav36
8. dub 2025

Teda super krásně pozitivní já bych se nebála pojistit ještě dnes a třeba i zítra 😁😁
A ode dneška testují ale zatím negativní.

autor
8. dub 2025

@vladuskav36 Super😊

autor
9. dub 2025

Tak testy takto za mě nejsilnější 19 dc co bylo včera. Dnes odpoledne ještě pozitivní a teď večer, mi přijde že už slábne.

vladuskav36
10. dub 2025

Ano taky mi to přijde. Jinak krásně pozitivní já ještě stále testy negativní tak uvidím jak dál. Mám ještě asi 3 testy tak snad nějaký z nich bude pozitivní 🤣🤣 když ne nevadí už se mi ale jiné kupovat nechce a sex stejně moc není máme tenhle měsíc s manželem nějaký divný měsíc 😔 moc spolu nemluvíme a ani nespime 😔😔

autor
10. dub 2025

@vladuskav36 Tak to mi je líto 😕 já zkusím ještě teď a večer abych byla jistá že slábne

vladuskav36
10. dub 2025

No já doufám že se to ještě zlepšit. Dneska sem dělala test a asi nejspíš začíná sílit tak třeba se to přez víkend kdy má přijít ovulace zlepší ale moc tomu nedávám no

vladuskav36
14. dub 2025

Ahoj holky jdu se sem s vámi rozloučit. Nevím co se přesně slato ale manžel najednou přišel s tím že další miminko už nechce. Skoro semnou odmítá i spát a když už spolu spíme tak to nejde do mě. Třeba je to jen nějaké špatné období ale odmítá semnou o tom mluvit. Moc držím palečky ať se aspoň vám zadaři a dočkáte se miminek.

pistacijka
14. dub 2025

@vladuskav36 ahoj kočko to mě mrzí dej tomu čas třeba si na něj moc tlačila a je v nějakým stresu. Teď bych na něj netlacila vyhejbala se tématu mimčo on pak později řekne sám nechtěj po něm sex až bude připravenej on si řekne kdy ho chce jed dál děvče netrap se tim moc. Vím že si chtěla moc ale dej mu čas. Držím palce

vladuskav36
14. dub 2025

@pistacijka já na něj právě vůbec netlačila. Ani nevěděl že dělám testy že beru vitamíny prostě nic. Sex byl pořád tak nějak normálně jako vždycky. I sem nechávala na něm jestli to půjde do mě nebo mimo. Ani jednou jsem mu neřekla mám plodné dny. Takže právě proto nechápu proč najednou řek že dítě nechce a přestal semnou i spát. Sex byl vždy tak 3-4 týdne a teď najednou za posledních 14dni byl sex jen jeden.

pistacijka
16. dub 2025

@vladuskav36 ou tak to je divný

pistacijka
22. dub 2025

Tak holky čeká mě hysteroskopie a laparoskopie děloha je v pořádku na jednom vaječníku je vidět folikul na druhým t nic neviděli a podle toho pohledu primarky a ty gyndarky tak si myslím že mi ho vezmou 🤷no uvidíme zítra jdu na to

vladuskav36
23. dub 2025

@pistacijka držím palce ☘️☘️ a dej pak vědět jak ti je.

lujhu
23. dub 2025

@pistacijka ať ti to dobře dopadne 🤞🍀

vladuskav36
23. dub 2025

Holky máte zkušenost s tímhle testem? Manžel Mimi řek že nechce a kolem ovulace jsem spolu spali jednou a vytáhl ho dýl dneska jsem zkoušela test je to clear blu 6dni před ms já mám dneska buď 4 nebo 5dni do ms
Na živo je čárka vidět hezký a je i do modrá

pistacijka
23. dub 2025

Tak holky já se tu s vámi loučím už tu nebudu budu muset jit do jiné skupiny pro umelotinky. Vzali mi vejcovody každopádně vám přeji ať se vám zadari

lujhu
24. dub 2025
@vladuskav36

Holky máte zkušenost s tímhle testem? Manžel Mimi řek že nechce a kolem ovulace jsem spolu spali jednou a vytáhl ho dýl dneska jsem zkoušela test je to clear blu 6dni před ms já mám dneska buď 4 nebo 5dni do ms
Na živo je čárka vidět hezký a je i do modrá

@vladuskav36 Já jsem ho nikdy nedělala bohužel , ale něco málo vidím

vladuskav36
24. dub 2025
@lujhu

@vladuskav36 Já jsem ho nikdy nedělala bohužel , ale něco málo vidím

@lujhu já právě taky na živo je ta čárka vidět líp jsem blbá měla jsem si koupit třeba aspoň 2

lujhu
24. dub 2025
@vladuskav36

@lujhu já právě taky na živo je ta čárka vidět líp jsem blbá měla jsem si koupit třeba aspoň 2

@vladuskav36 a nebo zkusit ještě papirkový testy

vladuskav36
24. dub 2025
@lujhu

@vladuskav36 a nebo zkusit ještě papirkový testy

@lujhu zkusím koupila jsem v Dm tak uvidíme a ještě i jeden ten clear blu

lujhu
24. dub 2025
@vladuskav36

@lujhu zkusím koupila jsem v Dm tak uvidíme a ještě i jeden ten clear blu

@vladuskav36 tak držím palce ať tam jsou // 🍀

vladuskav36
24. dub 2025
@lujhu

@vladuskav36 tak držím palce ať tam jsou // 🍀

@lujhu děkuji ale moc tomu nevěřím

vladuskav36
24. dub 2025
@vladuskav36

@lujhu děkuji ale moc tomu nevěřím

tak dneska ty papírkovy testy byly negativní takže včera to byl falešně pozitivní test čili ryska

vladuskav36
25. dub 2025

Holky jak jste to vlastně vy?

Strana