Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.
Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊
@lujhu Zkus hodit 😊
@lujhu uka třeba něco Vykoukame my 😁😁
@vladuskav36 no nevím já to má fotce nevidím ale na živo jo 😆
@lujhu takhle na fotce není nic vidět no ale věřím že na živo je vidět. Když se sem fotky nahrají tak se kvalita zhorší
Jestli je to mamatest tak dělá duchy už ho nekupuju
@vladuskav36 no zkusím ráno ještě a když to bude stejný tak budu čekat prostě na ms nedá se svítit 😆
Držím palce aby tam ten duch byl🍀 dej zítra foto
@vladuskav36 zkusila jsem vyfotit jeste jinak a jde to vidět líp , ale je fakt že u těchto testů už člověk neví jestli to je duch nebo ryska
Moc děkuji 🫶
@lujhu jako když se na to podívám z dálky a primhourim oči tak něco tam je ale......... Za jak dlouho to máš zas dostat? Není brzo na test
@pistacijka až za týden právě 😆 čekala jsem stím že tam teď určitě nic nebude ale náznak maličký tam je ale beru to jako negativní tohle se nedá počítat
@lujhu něco tam vidím ale je to fakt hodně špatně vidět 🤨
No týden je ještě dlouho ale kdo ví
@lujhu Já tam taky vidím něco😊🍀 já mám ráda tyhle testy.😊
Tak holky zkoušela jsem a je to stejný výsledek jako včera, tak se asi teď na tetování vykašlu a zkusim až když nedorazí ms
Ahoj holky tak u mě Ms stále trvá a to stále pořádně. Co jsem našla a bylo mi i řečeno tak to způsobil pokles hormonu co obsahovalo to tělísko 🤦♀️🤦♀️ no ale i tak přez to jsem začala testovat ovulaci tak jsem zvědavá. Ale nepočítám s tím že by jsme se tento měsíc začali už snažit 🤦♀️to nejspíš až ten další cyklus. Tak jsem na to zvědavá.
@vladuskav36 Ty jo, tak snad to přestane krvácení aby jste se mohli snažit o miminko.🌸
No pro jistotu jsem volala na gyndu a mám zítra přijít. Sestřičce se vůbec nelíbí že ze mě jdou sražený kusy krve tak sem zvědavá co mi zítra řekne.
Ano vidím a je vidět docela hezký ☘️
@vladuskav36 No tak uvidím třeba to může být riska. Zitra udělám další.
Uvidíš ryska to být může ale budu držet palce aby to ryska nebyla. ☘️☘️
Joooo něco tam je vidět tak snad se to vydaří ale ještě nejasej mám známou co o to teď přišla asi cca 4tt takže prostě se neradovat není všem dnům konec dokud to není vážně potvrzené
@pistacijka Zatím to beru ž to je negativní🙂 dokud neuvidím pěkného ducha 😊 zitra udělám ráno a budu testovat dál.
Určitě držím palce ☘️☘️
Já už chci taky testovat hlavně už se chci začít snažit 😔
@vladuskav36 To věřím, musí to být hrozný.😕 Uvidíš co řeknou na gyndě. Určitě se povede mimi😊
No já doufám že to nebude nic hrozného 🤦♀️ když sem řekla sestře že ze mě jdou velké kusy sražené krve řekla mi že to je divné že to by nemělo a že mám zítra přijít tak sem zvědavá. Ale už chci aby mi to skončilo.
Bylo by to fajn kdyby se Mimi povedlo ale záleží kdy budeme moct začít 🤦♀️
@vladuskav36 Dej vědět jak si dopadla, bude to všechno v pořádku.🍀

Ano já zkoušela a je tam nějaký duch ale na fotce nejde vidět, tak zkusím z ranní moči jsem teprve 9 dpo