icon

Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.

3. led 2025

Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊

autor
19. led 2025

@pistacijka To čekání je hrozný 😄

pistacijka
19. led 2025

Je je to šílený jestli to klaplo nebo ne jestli se pojede zas od začátku je to hrozny fakt a strašně se to vleče

autor
19. led 2025

@pistacijka Přesně asi to má každá takhle 😄 do středy to bude dlouhý než udělám test😄

pistacijka
19. led 2025

@vladuskav36 no to je pravda 😎

vladuskav36
20. led 2025

@pistacijka minimálně jeden cyklus 🤦‍♀️ doufám teda. Protože zatím pořád krvácím 🤦‍♀️🤦‍♀️

pistacijka
20. led 2025

@vladuskav36 pořád ani prášky nezabrali jo

vladuskav36
20. led 2025

@pistacijka no zabrali v tom smyslu že už že nejdou kusy sražené krve. Ale pořád ještě krvácím ne už tolik pořád ano.
Dneska sem byla na krvi tak uvidím. Bral mi krev i na HCG a byla u toho nějaká poznámka ale to sem nepřečetli🤦‍♀️

pistacijka
20. led 2025

@vladuskav36 jojo doktoři a jejich krasopis držím palce ať to dobře dopadne

vladuskav36
20. led 2025

@pistacijka děkuji. Akorad mě pořád zaráží proč mi bral zrovna HCG 🤷‍♀️
Za chvilku tam budu volat tak dám kdyžtak vědět

vladuskav36
20. led 2025

Tak už mám výsledky krve.
Krevní obraz v pořádku, test na štítnou žlázu v pořádku, HCG je 0 ale mám zvýšený CRP tak uvidim jestli mi doktor něco napíše ještě nebo ne sestra bude kdyžtak volat.
Prášky mám zatím pořád brát a uvidí se do neděle.
Když přestanu krvácet měl by se po vysazení prášku udělat restart cyklu a pak šup můžeme se začít taky snažit. Ale musím přestat krvácet.

pistacijka
20. led 2025

@vladuskav36 no tak ted je to na tom krvácení jak se s tím tělo popere

vladuskav36
20. led 2025

@pistacijka přesně tak. Prášky co mám tak se dávají na zmírnění nebo oddálení menstruace. A co sem četla tak po dobrání by krvácení mělo přijít za 3-5 dní. Což mi říkal i doktor měl by to být takový restart cyklu tak jsem zvědavá. Ale každopádně po té další menstruaci budu testovat ovulací tak doufám že naběhne v pohodě hned

lujhu
20. led 2025

@pistacijka tak jsem zkusila ještě teda 2 dny před ms a dusík se mě zda že malinko zesílil ale žádná sláva

vladuskav36
20. led 2025

@lujhu 👻 vidím hezký tak uvidíš za 2 dny moc držím palce ❤️☘️

autor
20. led 2025

@lujhu Pěkný vidím 🍀😊 zkus za 2 dny a dej vědět. Držím palečky. Ja budu testovat ve středu.

pistacijka
20. led 2025

@lujhu jo vidím i bez přibliženi držím palce já bych to měla dostat příští týden v pondělí tenhle týden snad nepřežiju 🤣🤦‍♀️testovat se mi nechce je brzo jestli sem to dobře počítala ovulku sem měla 13.1. 14.1. No tak jestli sem dobře počítala tak jsem 7dpo

pistacijka
20. led 2025

@pistacijka cyklus mám 24 - 25 přesný jak hodinky luteální fázi 13? Jesi je od ovulace do prvního dne ms. Moc se v tom nevyznám

autor
21. led 2025

Samozřejmě že jsem nevydržela 😂 jako možná nějaký stín vidím. Cítím trochu prsa a občas to píchání pod bříšku. Sakra to čekání je hrozný😂 buď ať je pozitivní, nebo aby už přišla MS aby jsme se mohli opět snažit.😄

vladuskav36
21. led 2025

Nějaký náznak tam vidím no uvidíš zítra co a jak bude. Ale držím palce☘️☘️

autor
21. led 2025

@vladuskav36 Hrozný čekání😂

vladuskav36
21. led 2025

To mi povídej 😁😁

pistacijka
21. led 2025

Tak já asi opět nic začala sem špinit 😎

vladuskav36
21. led 2025

@pistacijka tak to mě moc mrzí 😔

lujhu
21. led 2025

@pistacijka no já asi taky našla jsem na papírů růžový vytok 😏

pistacijka
21. led 2025

@lujhu přesně já to sami a ms mám dostat až v pondělí

pistacijka
21. led 2025

Ještě si dávám takovou malou naději že to může bejt zavrtavani ale to nejsem odborník na to nevím za jak dlouho od ovul. Je zahnizdeni i když na netu toho je plno tak se v tom moc nevyznám ale příznaky tomu nasvedcujou

lujhu
21. led 2025

@pistacijka no já zejtra , ale je to divný že bych to zrovna dostala na den přesně když jsem to měla nepravidelný jako prase, ale může se stát no 😔

vladuskav36
21. led 2025

@pistacijka a kolikátý den jsi po ovulaci?

pistacijka
21. led 2025

No jestli dobře počítám ovulaci tak jsme ji měla 13dc? Takže bych měla bejt 7dpo

pistacijka
21. led 2025

@vladuskav36 no jesi dobře počítám tak 7?

Strana