Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.
Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊
Je je to šílený jestli to klaplo nebo ne jestli se pojede zas od začátku je to hrozny fakt a strašně se to vleče
@pistacijka Přesně asi to má každá takhle 😄 do středy to bude dlouhý než udělám test😄
@vladuskav36 no to je pravda 😎
@pistacijka minimálně jeden cyklus 🤦♀️ doufám teda. Protože zatím pořád krvácím 🤦♀️🤦♀️
@vladuskav36 pořád ani prášky nezabrali jo
@pistacijka no zabrali v tom smyslu že už že nejdou kusy sražené krve. Ale pořád ještě krvácím ne už tolik pořád ano.
Dneska sem byla na krvi tak uvidím. Bral mi krev i na HCG a byla u toho nějaká poznámka ale to sem nepřečetli🤦♀️
@vladuskav36 jojo doktoři a jejich krasopis držím palce ať to dobře dopadne
@pistacijka děkuji. Akorad mě pořád zaráží proč mi bral zrovna HCG 🤷♀️
Za chvilku tam budu volat tak dám kdyžtak vědět
Tak už mám výsledky krve.
Krevní obraz v pořádku, test na štítnou žlázu v pořádku, HCG je 0 ale mám zvýšený CRP tak uvidim jestli mi doktor něco napíše ještě nebo ne sestra bude kdyžtak volat.
Prášky mám zatím pořád brát a uvidí se do neděle.
Když přestanu krvácet měl by se po vysazení prášku udělat restart cyklu a pak šup můžeme se začít taky snažit. Ale musím přestat krvácet.
@vladuskav36 no tak ted je to na tom krvácení jak se s tím tělo popere
@pistacijka přesně tak. Prášky co mám tak se dávají na zmírnění nebo oddálení menstruace. A co sem četla tak po dobrání by krvácení mělo přijít za 3-5 dní. Což mi říkal i doktor měl by to být takový restart cyklu tak jsem zvědavá. Ale každopádně po té další menstruaci budu testovat ovulací tak doufám že naběhne v pohodě hned
@pistacijka tak jsem zkusila ještě teda 2 dny před ms a dusík se mě zda že malinko zesílil ale žádná sláva
@lujhu 👻 vidím hezký tak uvidíš za 2 dny moc držím palce ❤️☘️
@lujhu Pěkný vidím 🍀😊 zkus za 2 dny a dej vědět. Držím palečky. Ja budu testovat ve středu.
@lujhu jo vidím i bez přibliženi držím palce já bych to měla dostat příští týden v pondělí tenhle týden snad nepřežiju 🤣🤦♀️testovat se mi nechce je brzo jestli sem to dobře počítala ovulku sem měla 13.1. 14.1. No tak jestli sem dobře počítala tak jsem 7dpo
@pistacijka cyklus mám 24 - 25 přesný jak hodinky luteální fázi 13? Jesi je od ovulace do prvního dne ms. Moc se v tom nevyznám
Nějaký náznak tam vidím no uvidíš zítra co a jak bude. Ale držím palce☘️☘️
@vladuskav36 Hrozný čekání😂
To mi povídej 😁😁
Tak já asi opět nic začala sem špinit 😎
@pistacijka tak to mě moc mrzí 😔
@pistacijka no já asi taky našla jsem na papírů růžový vytok 😏
@lujhu přesně já to sami a ms mám dostat až v pondělí
Ještě si dávám takovou malou naději že to může bejt zavrtavani ale to nejsem odborník na to nevím za jak dlouho od ovul. Je zahnizdeni i když na netu toho je plno tak se v tom moc nevyznám ale příznaky tomu nasvedcujou
@pistacijka no já zejtra , ale je to divný že bych to zrovna dostala na den přesně když jsem to měla nepravidelný jako prase, ale může se stát no 😔
@pistacijka a kolikátý den jsi po ovulaci?
@vladuskav36 no jesi dobře počítám tak 7?

@pistacijka To čekání je hrozný 😄