Červen - začátek snažení, kdo se přidá?
Ahoj, holky, od června bychom rádi s manželem začali "pracovat" na miminku a moc by mě potěšilo, kdybych našla vás, kdo jste na tom stejně tak........co dál, to se uvidí.....
holky nechci vás strašit, ale radši bych se špiněním volala k dr. a šla tam radši dřív než později.. já tam šla pozdě (špinění večer a šla jsem až druhý den ráno) a bohužel jsem včera o mimi přišla.. takže tak.. ale někdo špiní a je to normální, každopádně dr. může dát injekci nebo prášky na podpoření těhu.. 😉 mimi se zavrtává kolem ideálně 7-12 DPO..takže třeba v době MS je to ještě ok, po pár dnech vynechání to ale nemusí být úplně v pohodě.. přeju aby to bylo v pořádku ! 😉
@maxi.smile koukala jsem k tobě do alba, že se ti malá narodila 20. Naše Kiki je 15. Jak se chystáte na první oslavu?? Dárky nakoupené?
nechci vám to tu organizovat, když jsem tu 5 minut i s cestou,a le v jedné diskuzi jsme si udělali takovej přehled, kterej vždycyk ráno jedna zkopírovala a my tak věděly, kdo je už těhule, kdo je kolikátej den cyklu a tak :D :D Jsem drzej nováček, co? :D
Ta tabulka tady je, moc hezka, ma ji na starost Marcelka. Ale je potřeba si ji přidat do přátel a poslat jí info o vás, tedy kolikátý DC, případně kdy byly objeveny //, případně jméno a odkud jste.
zkusim, když se to chytí, tak se to chytí, když ne tak ne......kdybych vám lezla na nervy, tak to řekněte
no,vás teda dočít,člověk tu jeden den je míň a večer už mám o zábavu postaráno
malej měl dnes rok,tak jsme slavili a nějak na vás nebyl vubec čas
jinak všem co špiní,přeji,aby to brzo přešlo,těhulkám gratuluji a přeji,aby vše bylo ok
no a vítám i nové snažilky
@luckamb tebe tu taky vítám,jsme se dlouho nikde nepotkali,že?
Holky, tak jsem se snažila vypsat všechny, tak snad jsem nikoho nepřehlédla, jenže mi musíte pomoct upravit to , kdo je těhule a kdo snažile :D event. DC
@kvetinka6
@kimm88
@maxi.smile
@rajule
@dilemma
@amallie
@moncaka
@terioza1
@malinka_02
@sylvinka
@ivis85
@jituska86
@lenkajp
@moncicak.as
@lilin
@d.h.86
@frapik
@deyana
@kive76
@svija
luckamb
No nic, jdu do hajan. Tak dobrou noc holky a ještě jednou díky za přijetí do party :D
@moncicak.as mně se tady bezesporu líbí už od začátku června 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@moncaka 4hodiny??? No, o tom si muzu nechat jen zdat... mam notase asi 6let staryho a katastrofa. Na konika ale porad staci 🙂
@kimm88 napises ji nebo ja?