Chlapi a jejich snažení o dítě. Kdo má doma chlapa, který nebere snažení až tak vážně?
Zdravím holky,zakládám tuto diskusi a stěžovatelský koutek 😃 Berte to s rezervou 🙂 Kdo má doma chlapa,který se snaží nesnaží 😃 Čím víc chci,tím míň chce on. Proč to ti chlapi,tak mají. Chceme dítě oba,těšíme se na něj,ale manžel je spíš ten tip chlapa co si s toho moc nedělá,že nám to trvá dýl. Prostě až to přijde,tak to přijde. Proč je to s něma tak těžké a nechápou že prostě dítě se nedá udělat kdykoli během cyklu. Můj muž je úžasný,udělal by pro mě první poslední,miluje mě,bude to skvělý táta a vím že se na to strašně těší. Po 2 letech snažení chápu. Může s toho být už míň nadšený a bere to stylem,že se s toho nehroutí. Ale,vytáčí mě to. Když prostě je zrovna doba kdy by se mohlo povést nemá chuť nebo je ten sex jen jednou. Podotýkám že mu neříkám že je ten čas snažení,protože vím že to nemají rádi. Ale kur.. musí být takový sobci. Je část chlapů kteří do toho prostě budou bušit od rána do večera,a snažit se o sto šest,pak je tu část kterou mám doma já 😃 Náš sexuální život je boží,nemám si na co stěžovat 🙂Vztah ještě lepší 🙂 Ale kruci,třeba teď posledně místo do mě se udělal na mě,to nase*e 😃 Občas to tak máme jako spetření,mám to ráda,ale zrovna v době kdy by se mohlo povést to pro mě je k zešílení. Ten chlap prostě to bere spestření,ale nechápe že třeba další promarněný měsíc?? 😃 Tak holky kdo má taky takového chlapa doma nebo máte nějáké poznatky pište budu ráda 🙂 Je to psáno s nadsázkou,ale pravdivě 🙂
já si myslím, že tohle řešit hlavně nemá vůbec význam - chlapi všeobecně mají úplně jiné prožívání, reakce apod. a hlavně nemají v těle takový hormonální koktejl jako my - u nás jakmile začnou tikat biologické hodiny, tak je to jak požární siréna a když není žena těhotná během prvního cyklu, tak je to prostě tragédie, slzopády a hrůza. Nemyslím to teď pochopitelně nijak hanlivě, jen že ty hormony a biologické hodiny s náma prostě cvičí.....chlapi to tak prostě nemají a je potřeba to tak přijmout🙂 JInak pokud se vám nedaří už 2 roky, tak i věřím, že chlapovi to leze na mozek. Můj manžel je už jednou rozvedený a začali se snažit s bývalou ženou o mimčo už v okamžiku, kdy vztah měl trošku problémy, ale x-letá snaha a nakonec kolotoč s IVF a všechny tyto procedury ten vztah v podstatě poslala do kytek.... a když mi popisoval, jak se cítil na všech těch vyšetřeních apod., tak je to prostě hodně velký zátěžový test..... VYkecejte se, kde to jde, vypište se, zanadávejte si, ale na chlapa bych fakt moc netlačila....navíc při početí se podle mě nemusí jet na kvantitu, ale na kvalitu
U nas to doslo do stadia uz kdy chceme spolecny mimco ale na druhou stranu nechceme 😂 extra se to nikdy neresilo ale bylo ruzny vysetreni leky atd.ale uz nas to nejak preslo a rikame si ze jsme stary na ten kolotoc kolem mimca.kluci uz nas tolik nepotrebuji dost veci zvladaji uz sami a my mame trosku uz ten svuj klid 😂.ted doma o mimcu ani nemluvime ani o dalsim vysetreni apod co nas ceka teda me.vzdy rikal ze nema problem jit na spermiogram.kdyz dostal zadanku bylo videt jak ho to vzalo a jak byl s toho vyschyzovany.chudak bylo mi ho tak trochu lito.ted si vycita ze sel a zjistil ze on je v poradku a ja mamspatne nejake testy
Ja bycj mu nerikala o nejakych plodnych dnech apod. Oni to nemaji radi takove reci. Nebo aspon u nas to bylo takove. Proste ja bych vedela, kdy to je ze jo.. a udelala bych nejakou atmosferu pro to, svedla bychh ho apod... chlapi moc nedokazou pak odolat. Tak takhle bych na nej sla asi ja 🙂 "naplanovala" jsem to takhle na manzela taky (i kdyz on taky samozrejme dite chtel). Nam to tedy vyslo pokazde hned a proto drzim moc palce vam, at se taky zadari co nejdriv.
@kuliseks muj aniz bych rikala tak vi vse sam a spis pripomene on me ze by mela prijim ms zda prisla apod😂
Nevím,tak to dítě nechce?my máme sex spíše tak že to nejde do mě ale jakmile jsme se domluvili že děláme dítě,byl inseminátor a vůbec to to neponizovali naopak,dělá si přece potomka,bez otázek se dělal vždy do mě,ovulace neovulace,takže přístup autorčina manžela nechápu kor po tak dlouhém snazeni
@chiara1990 jezis, tak to obdivuju, mymu je z tehle reci spis spatne 😉
@kuliseks no,ale pokud on nemá chuť tak můžu svádět,můžu být nevím v jakém spodním prádle nebo bez něj prostě cokoliv a on prostě kdyz nechce tak nechce
@kuliseks no my to ted posledni dobou uz nejak neresime.nebo nechcem to resit ani o tom mluvit jelikoz ja to po zjisteni ze svagrova je tehotna aniz by planovala nejak vzalo a spatne to davam vse :( do toho mi zase prisli spatne vysledky z cytologie jako pred lety.kdyz jsem sama tak obcas brecim a rikam si jak me to mrzi ze to nejde ze preci 4roky jsou 4roky.a pak si obcas reknu co blbnu s miminem,ze zase bude kolotoc nocni vstávání kojeni plinky rvouci dite do toho moji kluci co by prez den delali ramus bordel 😂
@kuliseks no hlavně po těch 2letech už je to únavné no.
@dendasubaristka pořiďte si štěně, nebo kotě...
@dendasubaristka Tos mu teda nevysvetlila uplne presne. Prasky aby se ti upravili hormony.. On si mysli z toho asi, ze je beres a az je doberes tak mas upraveny hormony 🙂 Tak to neni.. Ty ti nastrartujou ovulaci v ty mesice kdy je beres, zpusobi ti ovulaci, ne zadnou dlouhotrvajici upravu hormonu nebo nejake vyleceni. Je to jako kdyz jdes na umely oplodneni a naperou ti cyklus hormonama abys ovulovala.. zadna lecba, ale stimulace, to je rozdil. Takze, ted s tim mas sanci vetsi..
@chiara1990 No jak jsme to začali řešit,taky říkal že by na spermio šel,atd. Ale jak přišlo na věc,byl s toho špatný. Nakonec se zjistilo že já mám problém s těma hormonama a beru clostik.
@rousse Děkuji moc,super odpověď 🙂
@kittyy17 Máme 2 psy :D Teď jsme si pořídily zahradu s chatou a máme závodní auto nově,takže zážitků až až 🙂 Ale stejně si ta hlava moje dělá co chce
@dendasubaristka On nebyl nikdy na spermio?
@dendasubaristka no ja mam pritele v id ma ruzne leky a lecbu co snizuje plodnost ci zpusobuje neplodnost tak cekal ze bude neplodny on je uplne v poradku.clostik jsem mela a hned se musel vysadit uplne jsem se zacystovala ze me museli hlidat
@dendasubaristka a na tom spermiu jste nakonec byly? to je takový nejjednodušší vyšetření 😀
@jednaholkaa No však jo 🙂 On mi řekl včera že to je na upravu hormonu ja mu rekla ze na otehoneni a jak mi rekl ze se to po tech praskach spravi tak jsem mu prave rekla ze ne ze je musim brat porad. Ze bez nich ty hormony nebudou spravne fungovat.
@dendasubaristka a moje reakce kdyz jsme vzorek odnesli k dr byla silena.vytahla jsem to z podprsenky a ono to byla jak voda a ja na celou sesternu: no doprdele kde to je ? 😂😂😂😂😂
@chiara1990 Aha,no tak třeba se teď povede když jste ve stadiu ze to neresite 🙂 ne neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D
@dendasubaristka No ty ale prave porad brat nemuzes.. Jenom docasne. Kdyz mu reknes, ze porad, tak bude mit porad casu dost..
@jednaholkaa ja vim. rekla jsem mu ze bez prasku se mi ty hormony sami nespravi ze se berou 3 mesice,mesic pauza,pak zas 3 mesice atd. tak jak mi to rekla gyndarka.
@dendasubaristka A spermio mate teda?
@dendasubaristka my to neresily uz tolikrat.no dle dr ted v rijnu naposled zkusime sex v terminu zda to pomuze(kazdymu pohomla moji mamce kamoskam....specializuje se i na neplodnost).coz sex presne na termin bude teda neco hlavne pro toho myho 😂 a kdyz se pry temto mesic nepostesti tak je jasny co nas ceka 😂
@jednaholkaa Nemáme. Já to začala řešit začátkem září to je chvilka vlastně. S tím že jsem šla na gyndu,ona mi řekla že mi vezme krev na ten hormonální profil,on by měl jít na spermio a dala mi žádanku. Ještě před tím mi říkal že by šel. Jak jsme přišla domů s tou žádankou,samozřejmě se zasekl že nikam nejde. po týdnu že nad tím teda přemýšlí. Do té doby mi gyndařka zjistila že mám špatné ty hormony,tak mi napsala ten clostík já ho začala brát a dál jsme to neřešily. S tím že gyndařka mi řekla jak jsme za ní byla to řešit tak mi řekla na rovinu že psychická pohoda dělá skoro nejvíc toho že se povede. Pokud nebudu v pohodě prostě se můžeme sažit dlouho a hlavně pokud nemáme opravdu pravidelný sex v době ovulace,tak by to vyšetření klidně ještě odložila. Pak mi brala tu krev atd. Takže mi dala jasně najevo že to můžu blokovat já svým myšlením a tím že není fakt pravidelný sex.
@saminomimino pro mě taky záhadný přístup, pán je trošku sobec ;o)
Hele s chlapama je to těžký...Pracovala jsme na IVF klinice a občas to mi přišlo, že si muži tím "nezájmem" drželi odstup, aby se z toho nezbláznili. Je fajn si o tom promluvit. Jestli ho to trápí, vysvětlit mu jak moc to trápí tebe atd.
@klea81 trošku víc sobec,kdybych se s mužem dva roky marně snažila,tak by byl jeho přístup někde jinde,už jen obava je v nepořádku třeba on sam,že přece dítě chce,dávno by to řešil,i ty tady tady,muž nechce by t inseminátor ,nechce souložit mapovém,našlapovat po špičkách,blbost chce dítě i muž žena má plodné dny a tak je prostě z zcela přirozeně,že má zájem vědět kdy žena ovuluje,a ne že to kreten v době snažení hodím ženě na břicho,nechápu a nechci,my se teď dva měsíce snažili o potomka a ať je můj muž občas jak ledový kámen,chodil a sám se zajímal kdy ovuluje,taky jsem těhotná,na tuto věc musejí být dva,ale když jeden jen dělá že chce chová se dle mého jaku muž zakadatelky

@lula86 Díky moc 🙂 No asi tomu tak fakt je říká to plno lidí,takže se fakt pokusím příští cyklus neřešit 🙂