icon

Chlapi a jejich snažení o dítě. Kdo má doma chlapa, který nebere snažení až tak vážně?

dendasubaristka
4. říj 2018

Zdravím holky,zakládám tuto diskusi a stěžovatelský koutek 😃 Berte to s rezervou 🙂 Kdo má doma chlapa,který se snaží nesnaží 😃 Čím víc chci,tím míň chce on. Proč to ti chlapi,tak mají. Chceme dítě oba,těšíme se na něj,ale manžel je spíš ten tip chlapa co si s toho moc nedělá,že nám to trvá dýl. Prostě až to přijde,tak to přijde. Proč je to s něma tak těžké a nechápou že prostě dítě se nedá udělat kdykoli během cyklu. Můj muž je úžasný,udělal by pro mě první poslední,miluje mě,bude to skvělý táta a vím že se na to strašně těší. Po 2 letech snažení chápu. Může s toho být už míň nadšený a bere to stylem,že se s toho nehroutí. Ale,vytáčí mě to. Když prostě je zrovna doba kdy by se mohlo povést nemá chuť nebo je ten sex jen jednou. Podotýkám že mu neříkám že je ten čas snažení,protože vím že to nemají rádi. Ale kur.. musí být takový sobci. Je část chlapů kteří do toho prostě budou bušit od rána do večera,a snažit se o sto šest,pak je tu část kterou mám doma já 😃 Náš sexuální život je boží,nemám si na co stěžovat 🙂Vztah ještě lepší 🙂 Ale kruci,třeba teď posledně místo do mě se udělal na mě,to nase*e 😃 Občas to tak máme jako spetření,mám to ráda,ale zrovna v době kdy by se mohlo povést to pro mě je k zešílení. Ten chlap prostě to bere spestření,ale nechápe že třeba další promarněný měsíc?? 😃 Tak holky kdo má taky takového chlapa doma nebo máte nějáké poznatky pište budu ráda 🙂 Je to psáno s nadsázkou,ale pravdivě 🙂

Strana
z6
saminomimino
5. říj 2018

Sorry chytrý telefon píše nesmysly

dendasubaristka
autor
5. říj 2018

@zuzkabrum no taky to tak říkal,že tomu nechává volný průběh protože ví že kdyby nás tím přemýšlel jen se s toho zblázní a stejně tomu nepomůže.

dendinka
5. říj 2018

@dendasubaristka no nevím do toho spermia bych ho donutila, clostilbegyt nejsou žádné lentilky, proto se může jen 6 měsíců, třeba ho budeš mít úplně zbytečně a zbytečně se budeš dalšího půl roku užírat, jaktože to ani s tím nejde. Pro muže je spermio to jediné vyšetření, pokud se nepočítá odběr krve, ten zná i od běžného dr. Žena toho musí podstupovat o hooodně víc a mnohem horšího.

etapa
5. říj 2018

Mela jsem manzela, se kterym jsme se snazili dva roky. Byl to same, jak autorka popisuje. Zlaty a uzasny partner, ale 2 roky se nam nedarilo. Na spermio nechtel jit. Nakonec jsme nalehala a z manzela vypadlo, ze vlastne deti nechce. Tak jsme sve cesty rozdelili.

dendasubaristka
autor
5. říj 2018

@etapa No,ale u něj jsme si stoprocentně jistá že chce. A hlavně nevím to jen já byl s naším známým na pivu a ten mi pak říkal že se o tom bavily a že ho to hodně štve atd atd Takže v tomhle kámen úrazu určitě nebude.

saminomimino
5. říj 2018

@dendasubaristka tím pádem nechápu jeho bojkot a proč se neudělá do vás,dyk mu vadí vědět že zrovna inseminuje má se tedy do vás dělat bezvýhradně kdykoliv bez ohledu na to zda ovulujete,a tím je situace vyřešen,možná než to řešit tady snáma a muž s kámošem na pivu si otom promluvte pořádně mezi sebou,na mě to takto z vašeho pohledu dělá dojem že na to kašle,nicméně neznáme jeho názor na věc,třeba je tam něco patologického z vaší strany

dendasubaristka
autor
5. říj 2018

@saminomimino my už to probírali milionkrát. A on se do mě dělá. Nepsala jsem tu že se do mě nedělá vůbec. Teď to bylo akorát 2x kdy to bylo mimo mě. Jinak je většinou do mě. Jednou za měsíc to je mimo mě nebo když si řeknu třeba jako spestření. Nikde jsem nepsala že to dělá pravidelně.

dendasubaristka
autor
5. říj 2018

@saminomimino Prostě jak už jsme psala jsou dvě skupiny chlapů, Ti co prostě chcou pořád,mají chuť na sex pořád a tím pádem jim je jedno že to budou dělat i na povel a pak část druhá tu co mám doma,že prostě až tak náruživý nejsou a na povel to dělat nebudou. A je to pro ně spíš odrazování. A po pravdě co je na tom vzrušujícího že řeknu zlato dneska bude sex,mám ovulaci :D to je i pro mě nevzrušující. Vědět to a čekat že bude sex. Podle mě sex má mít šťávu náboj,má být sponntání atd. Takže když to teď tak píšu,tak si vlastně i uvědomuji co to pro něj je.

jednaholkaa
5. říj 2018

@dendasubaristka Tak clostik bych bez spermia nikdy nebrala..a ani moje gyn by ho myslim nepredepsala. To je totiz nesmysl.. rvat do sebe hormony, i kdyz to potrebujes, aniz bys vedela jak je na tom chlap. Problem muze byt na obou stranach klidne.

katule1990
5. říj 2018

@dendasubaristka Úplný souhlas s @dendinka a @jednaholkaa, spermiogram je naprostý základ! Jsem taky v situaci, kdy se nám dlouho nedaří a tak dělám, co jsem nikdy nechtěla - snažím se sex načasovat na období ovulace (stějně jako vy spolu spíme i mimo) a snažím se, aby to muž nepoznal, ale myslím, že to stejně ví a není mu to příjemný. Rozdíl je ale v tom, že i když by se mu nechtělo, nechá se "svést" a udělá se do mě. Samozřejmě mě děsně naštve, když třeba v ty dny odjede a nemůžeme to zkusit, proto chápu tvoje pocity. Další rozdíl je v tom, že když jsem mu řekla, tak šel na sperimo, kde zjistili problém na jeho straně (všechny parametry dost špatný), ačkoli tomu nic nenasvědčuje (celý život sportuje, nekouří, nepije). Taky bych nikdy hormony bez výsledků spermia nebrala, může to být taky zbytečný a pro tebe to je pěkný zásah do těla, kdežto chlapa to vyšetření fakt nebolí, i když chápu, že příjemný to pro ně není tam jít. Rozumím té nechuti chlapů, když se jim to vnucuje i tomu, že to mají jinak než ženy a že na ně musíme trochu rafinovaně (né - mám ovulaci, dnes musíme), ale celkově mi přijde, že kolem nich hrozně našlapujeme, tajně počítáme ovulaci, měříme teplotu, v našem případě i dny abstinence, aby se vytvořilo víc spermií, sledujeme hlen, děláme ovulační testy, podstupujeme kupu nepříjemných vyšetření, bereme hormony a pak je ještě litujeme a chápeme, že se zrovna na povel nechtějí udělat do nás, ale na nás. Myslím, že pokud dítě chtějí, zase taková oběť to pro ně není a měli by se trochu víc snažit.

dendasubaristka
autor
5. říj 2018

@katule1990 no jak jsi napsala, všechno tohle děláme měření teploty atd. Atd. Ale co kdyz je tohle právě ten problém. To že to moc řešíme a upínáme se na to. Vždyť kdysi se to vůbec neřešilo,nechalo se to volně plynout a šlo to hned. A když se fakt podíváš kolem sebe. Plno párům řeknou jste neplodní a na konec otěhotní zrovna v dobu kdy to vypusti 🙂

katule1990
5. říj 2018

@dendasubaristka Já jsem to neřešila a nechávala tomu volný průběh víc než rok. Pak se zjistil problém ve spermiogramu a s největší pravděpodobností bych to mohla vypustit, jak chci, ale nikdy bych přirozeně neotěhotněla. Až pak jsem začala dělat všechny ty psí kusy pro vysledování správného času, abych tomu šla aspoň trochu naproti a malinko tu mizivou šanci zvýšila. Jestli to není víc škody než užitku, bůh ví. Ale myslím si, že snaha o volný průběh a neltačení na pilu je spíš pro ty, u kterých se na žádný problém nepřišlo. A vy ani nevíte, jak je na tom přítel se spermiema, fakt bych ho na tvém místě přesvědčila, ať tam zajde, abyste věděli, že nebereš hormony zbytečně a je na jeho straně vše ok 🙂.

dendinka
5. říj 2018

@dendasubaristka ano dříve nic nebylo a u někoho může být nějaká stresová příčina a vůbec to nemusí být z měření, ale i z práce, proto se někomu zadaří když vypne. Také dříve byl i v pidi vesnici nějaký manželský pár, co se nikdy nedočkal a tak díky bohu za to, že dneska jsou spermiogramy, genetické testy, utz a hormonální profily a všechno ostatní až po ivf.
A to jako měříš teplotu atd. od začátku? Nikdy jste tomu nenechávali volný průběh. Podle mýho prostě ze strany chlapa není lepší důkaz, že miminko fakt chce, než to že jde bez remcaní na spermiogram. I kámošovi může lhát, obzvlášť pokud ví, že se znáte natolik, že to může říct tobě.

klea81
5. říj 2018

@saminomimino měli jsme to stejně, ale naše snažení trvalo max 5 měsíců, takže se dokážu vžít do situace, že po 2 letech už to může být celkem otrava, ale pokud žena musí brát hormony, tak by i chlap se měl snažit a ne řešit jen sebe. Podle mě se o tom dost nebavili, nebo je chlap natvrdlý. Vzala bych strikacku a dala sperma kam patri 😅

kristyn.g
5. říj 2018

@katule1990 přesně tak to má kamarádka, rok si upravovala cyklus, měřily folikuly atd a nakonec se zjistilo že nejsou spermie... mohli vypínat jak chtěli. My si řekli že první se necháme vyšetřit, oba, a když se nenajde problém tak teprve se dá vypínat. Po dvou letech bych to asi nedala, my šli řešit po 8 měsících

katule1990
5. říj 2018

@kristyn.g Neměli vůbec žádné spermie, nebo "jen" špatné? A dopadlo jim to nakonec 🙂? Známá se taky snažila dva roky, než to řešili, a pak zjistili, že její muž nemá vůbec žádné spermie, šel na operaci, pak IVF a mají na první pokus holčičku 🙂.

kristyn.g
5. říj 2018

@katule1990 vůbec žádné, zatím to nedopadlo :-/ mají před tou operací, ale jsou i jiné komplikace... tak uvidíme, snad jim to vyjde

falcony
5. říj 2018

Já to asi nějak nechápu, když už se snažíte tak dlouho a navíc užíváte hormony, tak mi to přijde že snad ty děti nechce?! Protože jinak si to neumím vysvětlit :-O na jednu stranu je rozhodně lepší spontánní sex, ALE když už to nejde tak úplně samo a člověk začne ovulaci sledovat, ještě to podporovat lékama, tak mi pak hlava nebere, že se chlapovi v den ovulace jako "nechce?"... jinak u nás taky manžel není ten typ co by mohl stále (to jsem spíš já), ale když jsme chtěli miminko, tak jsme spolu cyklus řešili a kdy nejlépe. Ale to trvalo jen dva měsíce, takže jiná situace, ale stejně mi tu "nespolupráci" hlava nebere, na mne to takhle působí že vlastně nechce, protože to tak nějak bojkotuje? 😕 Doufám kvůli vám že ne a budu držet pěsti.

dendasubaristka
autor
6. říj 2018

@klea81 natvrdly 🙂 za ty 2 roky jsme to fakt už několikrát probírali a hlavně musím říct že jak jsme začínali se snažením tak když mě třeba začal pobolivat podbřišek a prostě takové různé příznaky,tak on hned jeee asi ovulace a snažil se. Takže nevím on je s toho vyčerpaný nebo nevím. Přidejde mi že to začal tak nějak stagnovat teď poslední půl rok a hlavně jak jsem začala o tom furt mluvit,mít depky a tak.

dendasubaristka
autor
6. říj 2018

@falcony děkuji :*

dendasubaristka
autor
6. říj 2018

@dendinka no bohužel jak jsem nad tím přemýšlela,tak já jsem tomu nikdy nedokázala dát volný průběh,vždy jsem to nějak řešila. Buď jsem se upínala na ovulaci,pak bylo období kdy jsem si říkala jestli to dítě chci. Atd atd takže jsem vlastně jakoby celé dva roky v očekávání,ve stresu a pozorování

kristyn.g
6. říj 2018

@dendasubaristka hele a třeba se začíná bát že je chyba na jeho straně a začíná se tím hodně užírat když nevíte jak na tom je...

dendasubaristka
autor
6. říj 2018

@kristyn.g no možné to je. Já mu do hlavy nevidím,ale nedivila bych se. On si všechno strašně bere a je vztahovačný. A vyčítá sobě vždycky když se něco nedaří. Takže je to možné. Je hodně upřímný a vždycky mi řekne vše na rovinu, takže kdyby to dítě nechtěl,tak by mi to řekl.

dendasubaristka
autor
6. říj 2018

@dendinka a jinak ten kamarád je spíš jeho kamarád a nemyslím si že by čekal že mi to řekne. Ten kamarád mi to řekl protože v tu dobu jsem s toho všeho byla hodně špatná a bavili jsme se o tom,tak to s něj vypadlo. Co mu manžel říkal.

dendinka
6. říj 2018

@dendasubaristka no ono je něco jiného o tom mluvit a něco v skrytu duše cítit, třeba je nejistý. Prostě bych si s ním sedla, dala bych mu přečíst pribalak od clostilbegytu hlavně negativní účinky a řekla, že pokud miminko fakt chce, není jiná cesta než abyste věděli na čem jste oba, že kdyby to bylo špatné, že si to nemá vyčítat, že problém je i u tebe po horm. profilu. Jen prostě že by bylo vhodné vědět, jestli do sebe tyto léky nebudeš cpát zbytečně. Případně u mužů je výhoda v tom, že spermiogram se jim každé 3 měsíce mění, takže kdyby třeba nebyl moc dobrý, dají se pořídit preparáty a vitamíny a za 3 měsíce překontrolovat a může to být lepší.

evik2112
6. říj 2018

@dendasubaristka já bych se asi snažila to trošku míň hrotit...můj chlap taky nesnáší, když se na něj tlačí...úplně přesně vím jak vám je, clostylbegit byl na moje problémy ještě slabý...v některých měsících jsem musela brát dvoje prášky, dva kontrolní ultrazvuky a ještě injekci, aby bylo jistý, že opravdu odovuluju. Ze začátku jsem se vracela domů se slovy "miláčku, tak v pátek a v sobotu aspoň dvakrát denně, hahaha" přislo strašně vtipné mít naplanovyný sex a chlapovy se líbilo, že bude mít tolik zábavy najednou. Čím dýl to ale trvalo tím míň srandovní a zábavné to bylo...úplně si pamatuju kdy jsme ty naše prcky splodili - ani jeden z nás neměl chuť, ale celý měsíční maraton by byl k ničemu, kdybychom to aspoň nezkusili...tak jsme se přemluvili alespoň jednou za ty dva stanovené dny a o pár dní později naše chuť zase naskočila a šlo nám to jak nikdy - prostě už to bylo moc psycho pro nás oba...já věřím, že se cítíte nepochopená, že si ničíte zdraví a ten "trouba" si to ještě zakončí po svém a výsledek pořád žádný, všichni ale všichni, i ti co to ještě nechtěli, kolem vás čekají miminko a vy pořád nic a už toho máte dost a všechno je nahouby a vůbec...nevím jak je to u vás, ale známí co čekali v době, co jsme se snažili, se mi to i někdy báli říct, abych z toho nebyla smutná....víte ale jeho to taky musí mrzet, možná nad tím nedumá tak jako vy, možná to tak nedává najevo - je to chlap, nikdy si mimčo nebude přát tak strašně moc jako vy, oni to tak prostě nemají - ale určitě mimi taky moc chce, ale sex napovel a ještě podle pravidel je strašně únavná věc...zkuste ubrat plyn, je to děsné klišé, ale nám se to vážně podařilo, když jsme to nejmíň čekali...znovu říkám, moc a moc vám držím palce, všechno dobře dopadne🙂

klea81
6. říj 2018

@dendasubaristka no každý pár to snažení neustojí, ale dobrá zpráva je, že s novým partnerem je většinou dítě zcela bez problémů, příroda možná ví, proč ho nechce dát vám dvěma....

dendasubaristka
autor
6. říj 2018

@klea81 pardon ale toto je trošku blbost. Máme krásný vztah. Rozumíme si a vše a kvůli dítěti to opravdu nezahodim. Tak dokonalého co máme my. Jen jedna věc co se nedaří. Jinak nám vše ve vztahu neschází.

dendasubaristka
autor
6. říj 2018

@evik2112 ahoj páni, díky dík díky konečně někdo s mala kdo to chápe. Pro toho chlapa to musí být taky těžké. On si myslím že tomu pořád věří že se povede přirozeně. Já bych třeba na umělé nechtěla. Mám to stejně jako on chci to přirozeně. A prostě jaké to musí být pro toho chlapa když ji do toho tlačím. Jako díky těm negativnim komentářům proti němu mu čím dál více rozumím. A mít dítě za cenu že ten chlap bude donucený, vystresovaný atd. To fakt ne. Jak jste napsala na něm jde vidět jak ho to mrzí a štve že to nejde. On je opravdu skvělý chlap. Nás vztah je po letech pořád jako na začátku. Jen prostě máme teď takové trápení.

dendasubaristka
autor
6. říj 2018

@evik2112 jinak kolem nás za ty dva roky otehotneli několik známých a nejvíc mě teda dostalo před měsícem jak nás známi otěhotněl hned s partnerkou na poprvé a plno dalších co ani zatím nechtěli. Takže prostě to fakt bude o tom že chceme fakt moc a zaměřujeme se na to. A to co jste napsala je jako by mi to mluvilo s duše

Strana
z6