Chlapi a jejich snažení o dítě. Kdo má doma chlapa, který nebere snažení až tak vážně?
Zdravím holky,zakládám tuto diskusi a stěžovatelský koutek 😃 Berte to s rezervou 🙂 Kdo má doma chlapa,který se snaží nesnaží 😃 Čím víc chci,tím míň chce on. Proč to ti chlapi,tak mají. Chceme dítě oba,těšíme se na něj,ale manžel je spíš ten tip chlapa co si s toho moc nedělá,že nám to trvá dýl. Prostě až to přijde,tak to přijde. Proč je to s něma tak těžké a nechápou že prostě dítě se nedá udělat kdykoli během cyklu. Můj muž je úžasný,udělal by pro mě první poslední,miluje mě,bude to skvělý táta a vím že se na to strašně těší. Po 2 letech snažení chápu. Může s toho být už míň nadšený a bere to stylem,že se s toho nehroutí. Ale,vytáčí mě to. Když prostě je zrovna doba kdy by se mohlo povést nemá chuť nebo je ten sex jen jednou. Podotýkám že mu neříkám že je ten čas snažení,protože vím že to nemají rádi. Ale kur.. musí být takový sobci. Je část chlapů kteří do toho prostě budou bušit od rána do večera,a snažit se o sto šest,pak je tu část kterou mám doma já 😃 Náš sexuální život je boží,nemám si na co stěžovat 🙂Vztah ještě lepší 🙂 Ale kruci,třeba teď posledně místo do mě se udělal na mě,to nase*e 😃 Občas to tak máme jako spetření,mám to ráda,ale zrovna v době kdy by se mohlo povést to pro mě je k zešílení. Ten chlap prostě to bere spestření,ale nechápe že třeba další promarněný měsíc?? 😃 Tak holky kdo má taky takového chlapa doma nebo máte nějáké poznatky pište budu ráda 🙂 Je to psáno s nadsázkou,ale pravdivě 🙂
@jarmarca já vím. Už si to uvědomuji musím. Těžko se to dělá,ale musím. Říká mi to hodně lidí. No asi tu mám hodně příspěvků,asi se to za tu dobu co tu sem nazbiralo.. ale to bylo vždycky v návalech třeba půl roku jsem tu nebyla a pak zas a tak no. Ale máš pravdu :*
@kristyn.g Zdravím, čirou náhodou jsem narazila na tuto diskuzi a a četla jsem, že jste byla na "prošťouchnutí vejcovodu" a že to možná pomohlo, čeká mě to v lednu, Tak už se toho nebudu tolik bát 🙂 A budu myslet pozitivně, že nám to také snad pomůže 🙂
@marketa1218 no jasně 🙂 uvidíš ...
Jak těm chlapům obecně moc nerozumím, tak v tomhle jo. To musí být něco šíleného, sexovat na povel a pořád ten tlak a poslouchat výčitky při každém dalším menses a že to určitě poslouchají. V těchhle věcech by člověk tomu měl nechat volný průběh, všechno prostě nelze naplánovat. Jednou mi jedna paní vyprávěla, jak manžela tak otrávila, že mu sex úplně znechutila, deset let se snažili a lítali po všech čertech, nakonec už snad ani děti nechtěl a opustil jí. Tak si myslím, že nejlepší je na to tolik netlačit.
@babanci diskuzi jsem založila v říjnu 🙂 od té doby už to je jiné uvědomila jsem si plno věcí 🙂 a vím že nejdůležitější je vnitřní klid k tomu aby se povedlo 🙂 a vím že to přijde až bude ta správná doba 🙂 poznala jsem že jak to manžel pořád slyšel přestal mít chuť na sex celkově. Až jak jsem to přestala řešit už zase chuť má 🙂