Clostilbegyt 2-0-2 - jedno dítě nebo dvojčata. Jak jste to měly?
Ahoj tak mě zajímá.jestlj při tomhle dávkování měl někdo dvojčátka. A kdo měl jen jedno?
Nikdy na mě osobně Clostilbegyt nezabral.. Držím palečky
Na mňa to dávkovanie nezabralo vôbec.
@carolineg1 taky žádné 😔
@carolineg1 mě minulý cyklus také nezabral
U mě tedy nezabral. dobrala jsem ho a otěhotněla hned další cyklus bez něj. Jelikož jsem měla velké problémy otěhotnět s první dcerou, už Dr plánovala návštěvu reprodukční kliniky když nezabral. Naštěstí to nebylo potřeba a v únoru čekáme chlapečka ♥️
@luci_ela já právě s holkama hned napoprvé a vždy zabral, teď se mj to táhne nějak a netuším proč...
@carolineg1 Je spousta snažících kterým naprosto nezabere. Dostala jsem ho na 3 měsíce, déle ho prý Dr nedává, není to prý úplně nejlepší. Bohužel nepomohl, takže jsem se smířila s klinikou a ejhle 🙂
U dcery trvalo snažení celých 5 let. Ale tam se nejdříve nevědělo o spoustě problémů které jsem měla, jelikož v tu dobu jsem měla jiného Dr, který jak se zjistilo zanedbal vše co šlo. Nynější Dr mě dala dohromady, zjistil se útvar na pravém vaječníku rozsáhlá endometrióza 3 stupně atd. Ale povedlo se nakonec.
@carolineg1 Môj doktor tvrdil,že väčšia pravdepodobnosť otehotnieť je až ďalší mesiac po dobratí clostylu. Brala som ho dva cykly a medzitým bola pauza. A urobili nám aj IUI pritom,aby bola väčšia pravdepodobnosť. Snažili sme sa štyri roky. Nepomohol ani Clostyl,ale našťastie sa to pár mesiacov potom podarilo úplne prirodzene a v čase,keď sme to vôbec nečakali 🙂 A v marci by sa mal malý narodiť. Držím prsty nech ti to čím skôr vyjde.

Měla jsem jen jedno