icon

Clostilbegyt 2-0-2 - jedno dítě nebo dvojčata. Jak jste to měly?

carolineg1
29. lis 2020

Ahoj tak mě zajímá.jestlj při tomhle dávkování měl někdo dvojčátka. A kdo měl jen jedno?

guliii
29. lis 2020

Měla jsem jen jedno

adenka84
29. lis 2020

Nikdy na mě osobně Clostilbegyt nezabral.. Držím palečky

nina004
30. lis 2020

Na mňa to dávkovanie nezabralo vôbec.

lufinka90
30. lis 2020

@carolineg1 taky žádné 😔

veronikaopava
30. lis 2020

@carolineg1 mě minulý cyklus také nezabral

luci_ela
30. lis 2020

U mě tedy nezabral. dobrala jsem ho a otěhotněla hned další cyklus bez něj. Jelikož jsem měla velké problémy otěhotnět s první dcerou, už Dr plánovala návštěvu reprodukční kliniky když nezabral. Naštěstí to nebylo potřeba a v únoru čekáme chlapečka ♥️

carolineg1
autor
30. lis 2020

@luci_ela já právě s holkama hned napoprvé a vždy zabral, teď se mj to táhne nějak a netuším proč...

luci_ela
30. lis 2020

@carolineg1 Je spousta snažících kterým naprosto nezabere. Dostala jsem ho na 3 měsíce, déle ho prý Dr nedává, není to prý úplně nejlepší. Bohužel nepomohl, takže jsem se smířila s klinikou a ejhle 🙂
U dcery trvalo snažení celých 5 let. Ale tam se nejdříve nevědělo o spoustě problémů které jsem měla, jelikož v tu dobu jsem měla jiného Dr, který jak se zjistilo zanedbal vše co šlo. Nynější Dr mě dala dohromady, zjistil se útvar na pravém vaječníku rozsáhlá endometrióza 3 stupně atd. Ale povedlo se nakonec.

nina004
30. lis 2020

@carolineg1 Môj doktor tvrdil,že väčšia pravdepodobnosť otehotnieť je až ďalší mesiac po dobratí clostylu. Brala som ho dva cykly a medzitým bola pauza. A urobili nám aj IUI pritom,aby bola väčšia pravdepodobnosť. Snažili sme sa štyri roky. Nepomohol ani Clostyl,ale našťastie sa to pár mesiacov potom podarilo úplne prirodzene a v čase,keď sme to vôbec nečakali 🙂 A v marci by sa mal malý narodiť. Držím prsty nech ti to čím skôr vyjde.