icon

Clostilbegyt, prosím o Vaše zkušenosti

ivettina
7. dub 2015

Prosím o Vaše zkušenosti s Clostilbegytem, ať pozitivní či negativní, kdo z něj má dvojčátka a při jakém dávkování, kdo bral Clostík i přes sníženou funkci štítné žlázy , veškeré vedlejší účinky, kterými jste si prošly, doba, po které jste otěhotněly atd...Děkuji

maikkynna
•
7. dub 2015

Já mám bohužel negativní zkušenosti Po třech dech užívání jsem měla problémy se zrakem. Začala jsem všechno kolem sebe vidět několikrát a večer u televize to bylo šílené. Reakce na vaječníky žádná

soda365
•
7. dub 2015

Ahoj, taky mám problémy se štítnou žlázou a po Clostilbegytu se mi docela motala hlava, čekáme zrovna miminko - 1ks 🙂 otěhotněla jsem po prvním měsíci užívání, ale ovulaci jsem měla jindy než doktorka s clostilbegytem předpokládala, ale hlavně, že to vyšlo 🙂

ivettina
autor
•
7. dub 2015

@soda365 Tak to je celkem pozitivní,pokud šlo jen o motání hlavy...Byla jsi nějak pod dohledem endokrinologa? A jak se k tvému problému se štítnou stavěl gynekolog?V letáku je výslovně napsáno,že v tomto případě nebrat...

bajushh
•
7. dub 2015

Ahoj taky mám hypofunkci štítné žlázy a clostík jsem užívala 3 cykly..totálně mi rozházel cyklus, takže jsem absolutně nevěděla kdy a popřípadě jestli vůbec mám ovulaci...při třetím cyklu jsem ani nevěřila...ale nakonec se povedlo..🙂

soda365
•
7. dub 2015

@ivettina no, když o tom tak přemýšlím tak kromě bolesti hlavy jsem občas měla i takové mírné návaly horka, ale přiznám se, že u mě Clostil nezpůsobil nic drastického.. Pod speciálním dohledem endokrinologa nejsem - chodím na klasické prohlídky cca jednou za čtvrt roku.. Moje gynekoložka se k mé štítné žláze staví jako by to nebyl zas takový problém jako z toho jiní dělají - popravdě řečeno to na mě působí uklidňujícím dojmem.. Proto jsem doporučení v letáku prostě ignorovala - musím věřit, že moje gynekoložka ví co dělá..

ivettina
autor
•
7. dub 2015

Je opravdu uklidnujici cist tato slova...Lekarka by si preci nedovolila ignorovat neco podstatneho ne?Cekas rijnatko,moc drzim pesti,nejhorsi obdobi je za tebou! 🙂

kachnanek
•
7. dub 2015

Nám se taky zadařilo hned na první pokus, žádné vedlejší účinky jsem neměla.

soda365
•
7. dub 2015

@ivettina Své Dr. věřím a myslím, že by nic nezanedbala.. zatím mám termín na 2.10.2015 a teď jsem v 15.týdnu, už teď se těším až budu mít miminko v náručí 🙂

gracinka7
•
7. dub 2015

Já jsem ho brala kvůli anovulaci půl roku, ovulace teda byla každý měsíc, ale výsledek žádný :(

sandi777
•
7. dub 2015

Dostala jsem v dávce 2 denně , ráno a večer od 2 dne cyklu co jsem celý den krvacela, že ty dny co jsou třeba od odpoledne nebo jen spineni se nepočítají. A 14 den byla ovu a otěhotněla jsem tedy na první pokus. Vedlejší účinky žádné. Ted jsem ve 30 tt s prvním 😀

kamino
•
7. dub 2015

Clostik jsem brala u prcka jeden cyklus pred IUI,mela jsem rozhasenou stitnou zlazu,brala jsem 100 euthyroxu denne. Zadne vedlejsi ucinky jsem nepozorovala a podarilo se. Ted po 3 letech jsem ho mela 6 cyklu po sobe,problemy se stitkou se predchozim porodem samy vyresily a i pres IUI se nam stale nedarii,ale to je i otazka veku.. Kazdopadne nam napoprve pomohl.

ivettina
autor
•
8. dub 2015

@soda365 mas se na co tesit...drzet sve dite v naruci je to nejkrasnejsi na svete 😉

ivettina
autor
•
8. dub 2015

@sandi777 tak to uz mas za par 🙂 .Preji hodne stesti.Dve tabletky hned napoprve?Nezacina se jednou?Z uzivani dvou tablet pry hrozi prave ta dvojcatka 🙂 .

ivettina
autor
•
8. dub 2015

@kamino vubec zadne vedlejsi ucinky?No to je skvele!Asi opravdu kazde telo reaguje jinak...Hlavne ze se to nebilo s tim Euthyroxem.Preji,at se podari znovu. 😉

thebe
•
8. dub 2015

Ja mam za sebou teprve prvni cyklus s Clostilbegytem a zadne vedlejsi ucinky jsem na sobe nepozorovala. Jen se zatim nezadarilo.

ivettina
autor
•
8. dub 2015

To jsem rada,take doufam,ze se nebudu svijet s migrenou a nevolnosti...Jake mas davkovani?

sandi777
•
8. dub 2015

@ivettina JoJo hned dvě, jsem trochu silnější postavy 😅 tak asi proto, jo a dr hned kontroloval jestli je jen jedno 🙂 ale naštěstí to vyšlo , ono napoprvé 2 to si nedokážu představit 😀 děkuji stejně mi to furt přijde jako sci-fi 😉

blauen
•
8. dub 2015

Já ho brala tři měsíce dávkování myslím od začátku MS 3-5 den 1x tabletku, nezabral.

thebe
•
8. dub 2015

@ivettina Ja mam 5. - 9. DC po jedne tablete.

ivettina
autor
•
8. dub 2015

@thebe Tak jsem zvědavá,jak se zadaří napodruhé 😉 .Já pojedu nejspíš příští týden premiéru,tak snad budu taky bezvedlejšopříznaková 🙂 A jak jinak v Brně ? Dva a půl roku jsem tam žila,mám tam rodinu...

ivettina
autor
•
8. dub 2015

@sandi777 Myslím,že pan doktor si chtěl tvé těhu posichrovat.Předpokládám,že pokud se nazadaří ve dvou cyklech s jednou tabletou,také přitvrdíme 🙂 30 týden,to už je super...za 7 týdnů jste dopečení 😉

sandi777
•
8. dub 2015

@ivettina JoJo 6-7 týdnů, modlim se at vydržíme, tašku mám už téměř radši sbalenou. Nějak něco delší dobou tuším a mám za 4 týdny cs z 0 na 3 , tak to nechci podcenit 😀 tak budu moc držet palce ať zabere 😉 , ono je u clostilbegytu i výhoda že pokud nezabere těch 6 měsíců tak v těle účinkuje ještě par dalších a to už by bylo. Moc Vám to přeji a každému kdo do toho vkládá tolik sil 🙂

lumixii
•
8. dub 2015

Já moc dobré zkušenosti nemám. Brala jsem Clostil několikrát, nikdy se nezadařilo, ale cysty se mi udělali pokaždé 😀

ivettina
autor
•
9. dub 2015

@lumixii To je mi líto...To musel být problém někde jinde ne ? A cysty se stáhly ?