icon

Co myslíte? Je tam duch?

erickaf
15. srp 2019

Já vím, nemělo by se testovat dva dny před očekávanou ms, ale snažíme se už přes rok a po skoro půl roce proběhla ovulka, tak jsme se snažili a teď 10DPO a malinkej dušíček. 😍 Nevím, mrkněte na to, třeba si to jen vsugerovávám, že tam něco vidím 😀

Co myslíte? Je tam duch?
Strana
z2
lucik3101
17. srp 2019

Tak já ráno trošku zaspinila na papír ..ikdyz nehazim flintu do zita, moje naděje klesá . Achjo

erickaf
autor
17. srp 2019

@lucik3101 třeba to je ješte k uhnizďování 🙏🏽 mysli pozitivně a bude dobře, držím palečky ✊🏽

erickaf
autor
17. srp 2019

@lucik3101 to nevadi, že si označila někoho jiného 😄 Děkuju, jinak jsme domluveni s dr, že když nepřijde ms, v úterý mám přijít, abysme si řekli, co a jak. Já to mám trošku pitomý, že mi před měsícem diagnostikovali plicní nemoc Sarkoidozu a je tam riziko, že bych měla problém s dechem v těhotenství, ale mimi je jediný, co už mi chybí k dokonalému štěstí, takže když bude vše v pořádku, určitě se budu snažit mojí životosprávu a celkově všechno upravit tak, sby zo fungovalo. 😇

lucik3101
17. srp 2019

@erickaf Kezby to tak bylo :D moc si to přejeme a tak když se nezadari teď , vyjde to po operaci třeba ... Tak super budu držet palečky , tu nemoc neznám každopádně věřím , že pokud bude trénovat i dechová cvičení a upravis jídelníček bude vše vporadku , určitě napiš potom , jak ti to dopadlo u doktora , budu na tebe myslet

sticker
erickaf
autor
17. srp 2019

@lucik3101 moc dekuju ☺️

lucik3101
18. srp 2019

Tak já hlásím že včera bohužel mrcha dorazila . Takže po operaci nás čeká určitě objednání do Caru a zkusíme to metodou IUI pokud budou průchozí vejcovody .. Vám přeji na testech sílící čárky a šťastný konec s prdolama

erickaf
autor
18. srp 2019

@lucik3101 to me mrzi, budu drzet palecky, aby se to priste povedlo 🙏🏽 u me teda ms nedorazila a clearblue digi ukazat plusko a 1-2tyden - takze to vypada slibne 😍

erickaf
autor
18. srp 2019

😇❤️

erickaf
autor
19. srp 2019

Holciny, tak ja od nedele marod 🙈 Silena ryma, kasel a do toho pres den zvysena teplota a dneska v noci 38,1 😔 Mela jste to nektera z vas a bylo vsechno v poradku? Uz mam z toho kasle skoro namozeny svaly 🙈

bublinkakocicka
22. srp 2019

Ahoj nezabijte me mam mensi problem dnes jsem delala tehu test a slabe pozitivni vysel bych rekla udelala jsem ho pac me boli desne prsa.antiko neberu zadne jine leky take ne pred 5 dny jswm byla na kontrole u sveho lekare na stitnou mam trochu spatnou a nabrali i hcg ktere vyslo 1 asi negativni mamale 14dni do ms myslite ze test keca?ovu uz byla poznala jsem ji.pokud nekdo neco vidi.blby komentare si nechte

alterego
22. srp 2019

@bublinkakocicka Test je negativní, takže nekecá. Počkej těch 14 dní do termínu MS, a pak si udělej další test...

lucik3101
4. říj 2019

@erickaf ahooj. Tak jak se daří s miminkem ? Já tu teď dlouho nebyla , už mám i měsíc a něco po laparce

erickaf
autor
4. říj 2019

@lucik3101 ahojky, krasny 🙏🏽 10+2 a vsechno je v poradku. 23.10.jdu na screening. ❤️A co ty? Zkousite dal?

lucik3101
6. říj 2019

@erickaf tak to je super ! <3 jen ať se daří miminku ..doma musi být velká radost co , co nevolnosti , máš ? :D čekám jestli v úterý mrcha dorazi :D jestli jo, tak už nám dá gyndar zadanku do Caru , tak uvidíme , jednou to vyjít musí :D

erickaf
autor
6. říj 2019

@lucik3101 jeeee, dekujeme 😍 To je jasna vec, jsme nejstastnejsi. Rok snazeni, clostik, ovitrell, nic... uz jsme meli vypsanou zadanku do Genettu a tyden na to jsem prisla na to, ze jsem tehotna 🙏🏽 Snasim to skvele, zadny nevolnosti. Jen mi vsechmo smrdi a nemuzu videt maso, natoz varit s masem 😂 a uz se do niceho nevejdu. 😂 ale je mi jinak uplne krasne a sem tam obrecim zpravy a jakykoliv film. 😇😂😂 Noo a tobe moc drzim palecky. Je pravda, ze v ty dobe, kdy se nam to podarilo, tak jsem resila uplne jiny zdravotni problemy a najednou se zadarilo. Fakt ta psychika je strasna svine 😄 drzim palce i na nohou 🙏🏽 dej vedet ☺️

Strana
z2