Co myslíte? Je tam duch?
Já vím, nemělo by se testovat dva dny před očekávanou ms, ale snažíme se už přes rok a po skoro půl roce proběhla ovulka, tak jsme se snažili a teď 10DPO a malinkej dušíček. 😍 Nevím, mrkněte na to, třeba si to jen vsugerovávám, že tam něco vidím 😀

@erickaf ja ho taky vidím je tam ani nemusím naklanet mobil... Držím palce
Vidim. Hele ja ted taky nevydrzela a t3stovqla jeste red zpozdenim. A dneska mi dr potvrdil 5 tt
Díky, tak se budu modlit, aby to bylo v pohodě 🙏🏽😍
Vidím🍀 Tak přeji ať sílí a je tam pořádná dálnice 😊
@lucynka721 Já vidím. A přesně z tohodle jsem teď 21tt. 😁
@lucynka721 Vidím😊
@nanyh děkuji ❤❤
@lucik3101 vidím, copa to je za test ? 🍀
To jste mě potesily holky :* je to mamatest comfort .. spíš mě zaráží že k večeru obyč mamatest řekla bych bílo :/ tak nevím .. mám šanci ? :D nemáte někdo zkušenosti ? budu testit znovu v neděli v den má pokud nepřijde mrcha .. Je to o nervy :D za dva týdny bych měla jít na laparku a hystero , bylo by fajn kdyby se po víc jak roce zadařilo a místo operace byl mimisek <3
@lucik3101 Já včera testovala po obědě v půl jedný, tam byl slaboučkej dušík a pak jsem to nevydržela a testla jsem potom kolem půl dvanáctý večer a čárka byla silnější. Tak jsem si řekla, že z ranní moči musí být teda čárka silnější než večer a ono houby. Ráno jsem měla o něco slabší než večer a potom jsem to teda zkusila zas po obědě kolem půl druhý a zase tam byla tmavší čárka, ale zatim pořád duchařina. 😄
@erickaf držím palce... Hele úplně první začínající tehu u mě skočilo někdy v 6tt a to už jsem měla krásné dálnice a HCG z krve 11000. Ale ty další dvě začínaly úplně stejně. A bez problému mám dvě krásné, nebo spíš nádherné holcicky... Takže držím palce, nech si v duši kus pokory, že ne vždy jde všechno podle našich přání a snad to dobře dopadne.

@erickaf taky vidím! 👍