icon

Co znamená hnědý táhlý hlen v 30. den cyklu?

carolineg1
26. črc 2022

Holky já musím jsem 30 DC a cca od 28 dc mám takový táhly hlen, omlouvám se za vyjádření ale je to fakt nechutný je to jak hnědý sopel a je toho fakt nechutně hodně ....myslíte že se tak rozjíždí ms? Něco podobného jsme mívala v době ovulace ale poctatne méně...
Něco podobného znám jen na konci těhotenství jako hlen zátku....

pajasala
3. srp 2022

@berushe14 Ježíši to je krásný moc ti to přeju 😘

berushe14
3. srp 2022

@pajasala Dekuji moc. Co ty? Krámy???

pajasala
3. srp 2022

@berushe14 zatím pořád spinení ale to se rozjede

tasimia
3. srp 2022

@berushe14 krásný!

berushe14
3. srp 2022

@pajasala sakra. No bude lepší ať to přijde a další měsíc je tvůj…🙏🍀❤️

pajasala
3. srp 2022

@berushe14 nevadí.

berushe14
3. srp 2022

@carolineg1 kde ses ztratila?

janulejean
3. srp 2022

@berushe14 taky nechápu...

carolineg1
autor
4. srp 2022

@berushe14
@janulejean
Začala jsem včera špinit tak jsem byla špatná že se něco rozjíždí ale dnes zatím čisto tak uvidím

berushe14
4. srp 2022

@carolineg1 proč si normálně neudelas ten test a děláš tu akorát takové divadlo?

carolineg1
autor
4. srp 2022

@berushe14 tak jestli se mi rozjíždí menzes tak to snad je zbytečný ne?

cekamnazazrak
4. srp 2022

@carolineg1 ale špinění může být úplně normálním příznakem těhotenství.. zvlášť když trochu zašpiníš a pak nic.. já to tak měla... 🙈

pajasala
4. srp 2022

@carolineg1 spinení si měla už v pátek a prý několik dní meskas. Tak buď je to celé jedna velká komedie a bavíš se nebo víš že tehu nejsi.

carolineg1
autor
4. srp 2022

@berushe14 hele až tu ten test dám tak tady bude, moc nemám ráda takové to tlačení do něčeho, všechny vás holky sleduji, všem vám moc fandím. Jen u mě funguje nějaký prostě blok čím víc se po mě něco chce tak tím víc na to kašlu. Máš na mě svůj názor a ten ti neberu, nechci s vámi hrát žádné divadlo jak píšeš, a trochu mě mrzí že nerespektujes moje rozhodnutí. Prosím věř mi není to manipulace jen prostě se snažím veškerý čas zaměstnat hlavu jinak....určitě ten test udělám jen myslím že pořád je ještě na mě kdy to bude....15.8ame jet na tu kliniku takže do té doby určité dělat budu dnes jsem 39 DC tak už brzy

carolineg1
autor
4. srp 2022

@pajasala viz níže. Menzes ještě nemám jsem 39 DC a až budu chtít test udělám, na komedie fakt nemám čas musím se starat o to abych zaplatila nájem nového ateliéru což mi věř že není žádný med, a po těch hodinách focení jsem ráda že můžu být chvíli s dětmi a manželem, zbytečně tam hledáte co tam není.

carolineg1
autor
4. srp 2022

teda teď víše :D

kupcatko
4. srp 2022

@carolineg1 nic mi to toho neni a jen to sleduju, ale pokud tehotna jsi a spinis, mela by jsi zavolat doktorovi, aby Ti treba nesadil utrogestan nebo neco na podporu a udrzeni. Tak jen pro sebe bych ten test udelala.

carolineg1
autor
4. srp 2022

@kupcatko jop tenhle duvod chápu, 🙂

berushe14
4. srp 2022

Já osobně bych to řešila testem a pak s doktorem, protože když jsem měla zpoždění nějakých 3-5 dnů, měla jsem na vaječníku cystu velikosti pomerance

carolineg1
autor
4. srp 2022

@berushe14
@kupcatko
@pajasala negativní volam dr

berushe14
4. srp 2022

@pajasala rady

pajasala
4. srp 2022

@berushe14 je silnější. Super

berushe14
4. srp 2022

@pajasala děsí me to

pajasala
4. srp 2022

@berushe14 proč? 🙂

berushe14
4. srp 2022

@pajasala teď me čeká nejhorších 9 měsíců v životě ženy…asi teda

pajasala
4. srp 2022

@berushe14 9 krásných měsíců 🙂

berushe14
4. srp 2022

@pajasala kolik mas děti? ☺️

lencaa11
5. srp 2022

@berushe14 proč nejhorších 🤔

berushe14
5. srp 2022

@lencaa11 je to stres. Ne jen ze je ti kdo ví jak dlouho zle, ale stres jestl je mimos v pořádku, jestli zvládneme amnio, cukrovka hned od začátku…vysoké procento preeklampsie, strach o ten malý život. Celých 9 měsíců…jelikož jsem anemicka, budu muset brát železo cele tehu, taky picham injekce, etc…zavidim vám co mate v pohodě těhotenství a cítíte se jako královny.

lencaa11
5. srp 2022

@berushe14 tak zas na jednu stranu jsou na to všechno podpůrné léky ,vytaminu a když bude méně stresu ,úprava jídla třeba atd tak není důvod jít na proti preklampsii nebo doplnit železo v jídle myslím že za ten krásný uzlíček to stojí za to a ne každá má top těhotenství nejsi v tom sama to je jasný jsou ženy které mají třeba náznak že se rozvine u nich rakovina děložního čípku a řešení buď to tělo zvládne do porodu nebo ukončí těhotenství to si myslím je o dost horší myslím že stres v těm v případě je až moc velký cukrovka se taky dá mám dceru která má doživotní inzulín 4-6 krát aplikace inzulínu a taky si užíváme život věř sobě a miminku ☘️☘️

Strana