Další těhotenství po císaři. Kdy Vám dovolil dr. znovu otěhotnět?
Ahoj maminky, kdy Vam lekar dovolil po CS znovu otehotnet? Jak dlouho cekat? dekuji...
Taky říkali alespoň rok a půl. Rodila jsem po skoro 2,5 letech a spont.
Já plánuji po roce po cs. Jinak doktor říkal, že klidně i půlrok po,ale každý doktor říká něco jiné, takže nedala bych jen na názor jednoho, pokud vám řekne něco, co se vám úplně nelíbí. Slyšela jsem různá čísla, konkrétně od 6 měsíců po 3 roky.
Me mudr rikal, ze po roce by mela byt jizva v poradku. Takze hned v roce jsme se zacali snazit, prvni deti jsou od sebe po 2 letech, treti je po trech. Vsechny cs.
@terez94 Mam znamou, ktera mela 3 cs (dve prvni deti byly do roka a pul) treti tak o tri roky. A do 15 mesicu se melo narodit 4. Ctvrty porod mela prirozeny ......mazec co? Ale povedlo se. Ja bych do toho ale nesla. Preji to hodne stesti, at vse zvladnes a jste oba v poradku.
Můžu se zeptat těch co mají těhotenství po víc jak 2 CS,jak těhotenství probíhalo? Měly jste nějaké komplikace nebo něco si hlídaly?
Jde mi o tom,ze mám za sebou velkou gyn.operaci,ktera se dá počítat za 1 CS a pak jsem rodila cs. A dr.rekla,že další těhotenství nedoporučuje. Mám dvě jizvy a je vysoké riziko prasknutí dělohy. Setkala se některá z vás s tím? Měly jste taky riziko prasknutí?
Vím,že každý doktor má na tohle jiný názor a každé tělo je jiné. Spíš mě zajímá reálný těhotenství.
@vhanka Tak ja mela u tretiho tehotenstvi teh.cukrovku, ale to bylo vekem a bylo snad i lepsi, ze jsem moc nepribrala, ale ta jizva se obcas ozvala, to jsem si treba musela lehnout a chvili odpocivat, a taky mi prislo, ze mam neco s tlakem-kolikrat mi nebylo volno, ale jinak fajn. A treti cs a rekonvalescence byla nejlepsi-uz jsem vedela do ceho lezu, to me uklidnovalo, nasadila jsem si homeo na lepsi hojeni a fakt to slo rychle, v pa v deset cs a v po dopo uz me pousteli, vseci cumeli, ze nechci ani prasky na bolest, mimino plne rozkojene.
dekuji vam vsem za odpovedi

první sekce rok duben 2012,druhá sekce leden 2017 a dnes jsem 23+6 a v dubnu 2019 jsem potratila a snažili jsme se o čtvrťátko 2 roky,takže jsme se začali snažit rok po druhé sekci