Dělat si ovulační testy a měřit BT, když nemám MS?
Ahoj,
mam dotaz, zda si mam delat ovu testy ci merit bazalni teplotu?
Brala jsem ha qlaira cca 10 let (ha bez pauzy,bere se v kuse a po celou dobu bez ms)
Nyni jsem vysadila 24.12 (posledni piluka) 4 pilulky uz jsem z platicka nedobrala.
A zatim je to 11 dni bez ms. Jak mam dlouho cekat na dostaveni ms nez to zacnu resit s gynekologem? Jinak jsem bez ms,ale dostala jsem mykozu :(
A uzivam Femibion 800 jiz druhe bal. a ted jsem zacla pit kontryhel.caj. je jeste neco dobre uzivat pro otehotneni?
Dekujuuuuu😘😍
@lentilkah no jo, ale ty jsi ho zacala pit az po 50 dnech po vysazeni HA (jestli to chapu spravne), tvoje telo se mezitim od syntetickych hormonu vycistilo a kontryhel pomohl nastartovat tvorbu prirozenych hormonu. Zakladatelka vysadila HA pred par dny. Nemyslim si, ze je vhodne telo mast jeste kontryhelem. Lepsi je tomu dat volny prubeh, at se s tim telo samo popasuje, aspon ten mesic. Ten kontryhel muze nadelat jeste vetsi paseku.

Kontryhel je bohatý na fytoestrogeny, které pomáhají v růstu děložní sliznice a ovulaci. Takže účinky má, ale nemusí na každého působit stejně.