icon

Dnes jsem 14 DC a trošku špiním. Může to být prasknutí folikulu?

lenickamimi
14. bře 2020
vaseli16
•
14. bře 2020

Ano muze 🙂

lenickamimi
autor
•
14. bře 2020

@vaseli16 děkuji

lenickamimi
autor
•
14. bře 2020

No mě jinak vychází ovulace až na 18.3 podle grafu ale teď nevím jestli mám kontryhel pít dal nebo už prestat

lenickamimi
autor
•
14. bře 2020

Můj graf bazální teploty

lenickamimi
autor
•
14. bře 2020

Můj ovu test je pozitivní nebo ještě ne začala jsem špinit a píchá mě na levém vaječníku co myslíte kdy může dojít k ovulaci děkuji za odpověďi

lenickamimi
autor
•
14. bře 2020
slunickova
•
14. bře 2020

@lenickamimi rekla bych ze ano ja mela takovy

lenickamimi
autor
•
14. bře 2020

@slunickova aha skvělé a taky se ti ukázal hned po minutě 🙏🥰

slunickova
•
14. bře 2020

@lenickamimi ano hnedka😉tak ted cekam co z toho bude,ja mela test pozitivni minuli patek

lenickamimi
autor
•
14. bře 2020

@slunickova no u mě se test ukázal dnes v 11 h včera byl negativní a k tomu mě už od rána bolí vaječník a mám takový světle hnědý výtok tak asi to už bude ta ovulace ne

slunickova
•
14. bře 2020

@lenickamimi ja teda vytok hnedy pri ovu nemam ale mam bolesti bricha a bilkovy vytok hodne takze to poznam takto a doporucuji sex dneska zitra a klidne i pozitri

lenickamimi
autor
•
14. bře 2020

@slunickova 😋 tak sex je u nás každý druhý den večer ale dnes to ještě pojistime a zítra taky s romantickou večeři až se manžel vrátí z práce

slunickova
•
14. bře 2020

@lenickamimi super a jak dlouho se snazite?mi druhy mesic v unoru se povedlo na poprve ale biochemicke tak sem zvedava tedka

lenickamimi
autor
•
14. bře 2020

@slunickova no my už rok intenzivní snažení a teď mi ve středu na kontrole doktorka zjistila nefunkční pravý vaječník a na levém vaječníku že vidí zásobu vajíček nachystané k ovulaci tak doufám že vše funguje jak má

slunickova
•
14. bře 2020

@lenickamimi tak ja uz teda dve deti mam tak uvidime😃

lenickamimi
autor
•
14. bře 2020

@slunickova aha no já už mám 4 syny ale už jsou všichni velcí jen to s ex nevyšlo tak jsem se po 20 letech rozvedla a mám už 3 roky druhého manžela jen nám to mimčo nejde no

slunickova
•
14. bře 2020

@lenickamimi tak ja dve holky 13 a 3roky a uz skoro 39let takze ten vek taky uz nic moc.

lenickamimi
autor
•
14. bře 2020

@slunickova haha noo právě mě je 43 ale zase si říkám že to je jen o tom jak ta žena se cítí jak je silná a taky jestli to zvládne věk je jen číslo 🤷‍♀️

slunickova
•
14. bře 2020

@lenickamimi tak snad se nam to povede😉

lenickamimi
autor
•
14. bře 2020

@slunickova no doufám a přeji hodně štěstí