Druhý potrat. Do třetice se musí podařit III.
Tak holky, je na case zalozit pokracovani naseho tematu. Tedka zakladam ja, snad to prinese stesti. 🙂
ahojte 🙂
bambi,uz ste ale velke 😵 uz ti prespi celu noc??dnes uz nema byt tak pekne ako vcera 😖
este aj choroba na mna lezie,aj na manzela,no parada 🙄
krmim malu uz hodinu,vzdy mi zaspi.strasne sopliky ma,neviem ci mam ist s nou k lekarke alebo nieco ist kupit do nosteka,ma to stale tak vysoko ☹
mabe,uz si skoro na konci 😅 supis 😉
ahojky lius no uz je velikaaaaaaaaaaaaaaa kocka 😉 a hej uz prespi clu noc rano sa zobudi o 5,30 napapa sa a uz je horeeee a hra sa 😉 teda hrame sa 😀
no ja by som sla k lekarke pre istotu ....a odsavat to nejde?tak drzkam palce a prajem skore uzdravenie celej rodinke
od 5:30?? 😅
ona ma stale od narodenia s tym problem,minuly tyzden jej robila aj stery a nic tam nebolo,odsavame 2x za den stale.
bambi,ty uz nekojis,ze??na vecer sa davaju kasicky??odkedy sa mozu davat??vcera som videla v dm,ze od 4.mesiaca,ale kamoska zacala skor 😨
lius hej od 4m ja som zacala od 5m 😉 a co mate inak nove?
bambi zlata je Lea,uz mi vyprava,rehoce sa,spapala by som ju 🙂
ja nic nestiham pri nej,vy hej??ona zle zaspava a stale jej vypadava dudel,tak stale lietam hore dole
jaj lius ani domi cez den moc nespi.....iba vonku najlepsie 😀 no neboj casom to bude lepsie 😉
a co v lete idete niekam na dovolenku? a t kojis?
Ahojte babulky...
Elly a mab ..my sme sex nemali od začiatku tehu až po koniec ....som sa bála aby sme malému neublížili... 😒 a vydržali sme ...aj môj ... 😉 🙂 ja si to ani neviem predstavit na konci ..som bola rada že ležím ...ale to bolo spojené s tým tvrdnutím bruška a 😒 ja som fakt nemohla aj som mala zakázané...
😉 potom ešte po pôrode bolo treba čakať ..kym sme sa k tomu dostali to trvalooo 😀 a teraz už nie je čas 😀 😝 ale samozrejme nájde sa stále 😀
A myslim ze aj nef a bambi boli podobne .... 😉
Nef ináč ďakujeme za pochvalu,,, má modré oči ale nevieme po kom 😀 ani ja ani môj ich nemáme... 😀 vraj môžu byť po starých rodičoch som čítala aj mm hovorili 😉
A hrdá som to je jasnéééé na nášho chrústika...ved kým som sa k nemu dostala to trvalooo..ale viem,,, aj ovela horšie prípady sú tak sa nebudem sťažovať.. 😉
Malý sa na krste velmi páčil každému ..bol taký bielučký ako princ 😵 😀
Lia gratulujem k lee... 😉 🙂 ani neviem že si už porodila ...ved len teraz si bola tehu..strašne rýchloo to utekáááá
Bambi ahojjjjj
chceli by sme bambi,aqle este sme to akosik neriesili,nie je cas 😅
nekojim uz.vy kam idete na dovolenku??
mili 😀
Nef no a ani ty sa nemôžeš sťažovať...ty si tiež štíhla a fešanda riadna 😉 🙂 ja som stále taká chudá,,,nikdy som nevedela pribrat ale teraz sa na mna nalepili 2 kg..ale to mi nevadi... 😀
Lia už si nemala mliečko že už nekojiš?škoda.. 😒
dakujem mili🙂))stihla mozno som ale to bruchooooo...ale poctivo brusakujem,tak snad do lete🙂 a vy uz ste rozmyslali nad dovolenkou mili?
Lia aj ja gratulujem;)
inak ako pise mili,my sme ten sex tiez vobec nemali...a tiez si to neviem predstavit,ale ak sa na to citis mabe,uzite si este;) potom sa k tomu fakt asi tak skoro nedostanete🙂))
Ahoj nef... no šla by som na dovolenku,,, ale neviem či sa tento rok niekde dostanemee,,,chceme ešte na dome niečo prerabať a tak sa nam na dovolenku nezvyši... 😒
no my tiez ideme na dlhy,ale co uz,nejak bude...neva,pojdete o rok🙂 maly hajka?
Ano dala som ho spat... 😉 ale hned by som šla s Vami do toho Grecka... 😀 ved potom povieš ako bolo
A Nikolka spinka?
ano spinka...dufam,ze da aspon hodku🙂
poviem poviem🙂 uz sa tesim....o chvilu uz v podstate ideme 😀 ...ved to ani neni mozne,ze od vianoc uz ubehli 2 mesiace,mne to pripada ako 2 tyzdne
Ano,,, ide to hrozne rychlo ,,,ved onedlho uz budeme mať rok... 😉 🙂 a len teraz som rodila 😀 😀
no ved to🙂co rodila,nedavno sme otehotneli 😀
ja som rano skoro dusu vypustila,jak sa to moje male jasilo,lietala jak vichor hore dole,vkuse 2 hodiny,marne som sa ju snazila posadit a niecim ju zaujat 😀 ...a to som ju musela drzat,lebo by stale padala,ona vyslovene bezala sprint 😀
a ucis Nikolaska predmety?ze mu nieco ukazes a opakovane mu vyslovujes ako sa to vola?uz nieco ovlada?
Ano nef učime sa ,,, kde je macko a on sa otoči tam kde je atdd.. kde je havko,,kačička,,,mačička jooj zlate to je... ale este nehovori čo to je...len tak mama, tata,,hop už dnes povedal po mne 😀
A Nikolka už pekne povie všetko?
ale nie,ona vie povedat mnam mnam,tata,mama,vavava(hav hav) to robi ked vidi havka;),stale sa hada,ze nieco neni...alebo ked nieco schovam tak povie neni...ale snazi sa opakovat,ked poveim papuca tak ona povie pepe🙂 ono tie realne slova zacinaju deti hovorit az trosku neskor...
ale vidim na nej,ze vela rozumie,niekedy som az prekvapena,minule som povedala,ze pod otvorime balkonik a ona sa zhlboka nadychla;) akoze pojde odtial vzduch,ale stale ked otvorim okno tak povie ma...akoze zima;) alebo ked zhasneme svetlo,tak zasa povie ma,ako tma🙂 alebo clap clap..ked sa ide kupat,tak povie tak nejak podobne ale dost divne,to sa neda napisat 😀
alebo ked jej poviem napr.ze pockaj,hned ti to podam,dobre?tak ona ze bebe...to je akoze dobre;))) niekedy sa fakt musim smiat co navymysla za slova 😀 😝
ano zlate to jee ..ako to hovoria...hej tie slova hovoria trocha neskor... 😉
Idem varit tak sa zatial maj...pa pa a krásny víkend želám
pa aj vam;)
ahoj holky, tak co noveho? ja se sem nedostala, protoze jsem byla s nasema nakupovat na tu oslavu a pak jsem delala obed. tedka nasi odjely, konecne, s tou mamkou se to fakt neda, jak ma to aktivni. uz aby bylo pondeli a byla v te nemocnici. tatka by s ni chudak nemohl jet sam nakoupit. ona chodi bez rozmyslu, nejde postupne a divat se do seznamu. proste bere co vidi, chodi chaoticky, hruza. tak jsme ji trosku usmernovaly a to zase delala nafucenou, ze neni maly decko, ale ona se tak tedka chova. donesla teda nalozeny masicko, tak sem k tomu udelala akorat kasu. brisisko uz me pekne tahne. jinak vcera manza dosel v 3h a musim rict, ze vecer kdyz me pichalo v podbrisku, jsem mela trosku nervy. 😀 on usnul a ja nemohla dal spat, tak jsem ve 4h sla na olympiadu, pak jsem dostala hlad, tak se nasnidala a sla si v 6h zase lehnout. tedka se tesim na poobedovy spanek.
ahojky holky tak jsem se konečně dostala domů... byla jsem na kontrole na cukr a je to ok, po jídle 4,7... takže jsem dostala pochvalu
dakujem za gratulacie 🙂
nekojim,lebo mala to neznasala,plakala,nevedela sa prisat a ja som plakala s nou a aj tak sme prikrmovali,tak po dlhom uvazovani som s tym uplne skoncila.

dobre rankooooooooooooo prvaaaaaaaaaaaaaaaaaaa po dlhom caseee 😀
no a je piatok babulky ale to ideeeeeeeeeeeeeeee,no dnes ideme von aj vcera som bola aj 4-5 hod blo nadherneeeee tak sa tesim na dnes ,domi je zlata kazde rano ma caka v postielke v stoji a smeje sa na mna ked ma zbada 😉 je podarena a zacne mama mama 😀 ze chce ist na ruky.....
no tak vam babulky prajem krasny dennnnn
a mabuska super len tak dalej uz si v 37t ste super babulkyyyyyyyy
mili ahojky ako moja ?
a co mate na plane cez vikend babulky moje?