Druhý potrat. Do třetice se musí podařit III.
Tak holky, je na case zalozit pokracovani naseho tematu. Tedka zakladam ja, snad to prinese stesti. 🙂
@nefertitka ja jenom chci, aby se zabavila a naucila se to pomalicku. a kojeneckou teda prevarit nebo je to zbytecny?
ved chapem, treba aj tu prevarit...
@nefertitka ja to nepochopila 😀 😲
v pohode;)
idem sa trosku natiahnut,kym mi este mala haja,nech si oddychnem pred dalsim maratonom🙂
natahni se, ja se natahnu, jak bude mala venku 🙂
kuk u nás už se zase spí🙂 😎
@mabe kojeneckou vodu převařovat do 1roku 😉 , pokud máte dobrou, nezávadnou vodu tak můžeš od 6měs i tu z kohoutku převařenou, nemusíš kupovat balenou..dětšká doc Ti řekne jakou máte🙂
my máme ze štěrkových jezer 😉
kasttrůlek zvláštní čoveče ani nevím jestli sem měla, spíš sem ohřívala skleničky a pak už vařila normal kolem 10-12měs.
hrneček s čajíkem sme měli od 5měs aby se naučil ho držet, pít z něho uměl po 14dnech...nízký od mamu nekapající s ušima dvěma- má ale dost tvrdé pítko 😝
heřmánek, vodu, čaje pro mimina 😉
ja mam nejakej od nanny s tim pitkem zasouvacim teda sklapecim.uvidime, jak ji to pujde.
tak anicka uz je s babickou a dedou venku. usla u prsa a oblikala jsem ju taky mrtvou a jak si ji brala babicka, tak se probudila. snad nebude kricet.
ahojte
baby to tak vážne s tou vodou? ja malej dávam normálne z vodovodu, máme tú britu filtrčnú kanvicu, a preváram ju v rýchlovarnej kanvici má svoju termosku kde má vodu vždy tak na pol dňa
kojenecké vody nedávam ani my nepijeme minerálky, muž robil v minerálkovni a keď mi hovoril aká chémia v tom je tak sme sa zaprisahali že pijeme len vodu z vodovodu.
mabe normálne čistú vodičku môže piť, alebo čajíky, aj som malej teraz kúpila od hipp nejaký bio čaj a šťavičku v jednom -sú tam šípky, brusnice a čučoriedky a pila ju tri dni a veľmi jej chutila, aj ja som jej dopila 😉
ja malej idem zaobstarať tento http://www.amazon.co.uk/Tommee-Tippee-First-Ora... je už od 4M
Dobré ránečko sobotní, tak my měli krutou noc 😠 slečna usla v 8 a vzbudila se v 1, ve 2, ve 4, v 5, v6..a pak už jsem ji nechala přicuclou u mě v posteli nevím jestli to bylo to normal kafčo co sem si dala včera dodpolko u mamky nebo rosteme .... na váze je 5300g - se mnou a beze mě, takže tak nějak má, tak přibírá dobře... no snad to bude dneska lepší... 😉
te´d chrupe na balkoně.. dneska je krááááásně, kluci jeli na výlet na salaš an ovečky a na hřiště a odpolko snad půjdem na brusle, když už tu máme ten krytý zimák 😎
Holky vážně přemýšlím na d el.chůvičkama. malá prospí celé dopolko na balkoně a já na ňu furt načumuju a stejně prd vidím jak je zabalená 😅 máme doma některá, a jak jste spokojené ?
philips nebo jiná značka je dobrá ? a stačí to dát někam k hlavičce do kočárku, vedle fusaku, bude slyšet jak dýchá ?
ahojte holky, tak jenom na skok. jsme porad nachlazeni s manzou, takze dneska dopo byla anca s tchanovcema venku v kocarku, krasne spinkala. noc divna. sla spat o pul osme a v 23h, kdyz jsem sla spat se probudila a uz byla vzhuru, tak jsem ji dala najest s domenim, ze bude pekne spinkat a ona hodinu nezaspala, pak v 4h a zase uz mela rano. nakonec teda po dvou hodkach jeste usla. mame prvni modrak na cele. dala si hlavickou o prebalovak, jak si stoupla na ctyri. jsu z toho nesva, ale to jeste bude modraku, ze? tedka je jakasi protivna, ale asi to ty zuby. nemuzu si to prece spojovat s modrakem. manza rika, at nesilim, ze nespadla a nic, jenom se tukla do hlavy. musim jit.
@sarlotta ahoj, tak nasa taky dneska v noci blba. sla spat v 20h a probudila se v 23h a uz nechtela spat a pak ve 4h stavkovala. ja mam chuvicky http://www.zbozi.cz/p44205-philips-scd-510-00/?... a jsem s nima spokojena. jestli uslysis dychani to nevim. ja slysim, jak dude dudlika a heka, da se hlasitost dost zesilovat, ale uplne dychani nevim. 😒
cafte babulky
no domka spinka od 20h ....boli sme vonku bolo super a co mate vy na plane co ste robkali?
ahojte, tak me dneska zase nic moc. jestli se to nezlepsi do zitrka, jdu k dr., at me na to neco da. uz to trva skoro tyden a neba me to. hlavne si chci uzivat ancu a to takhle nejde. 😒 ven s ni chodi babicky a dedecci. v cem davate mimiskum prikrmy? mate plastovy misky nebo tak neco?
tak ja mam pet misticek malickych, kdybych mela uvareny, tak vzit sebou. nekde se pise, ze se nema jidlo ohrivat v mikrovlnce, ale kdyz nekde budu, tak asi v parni lazni to porad nepujde.
dobre ranko devcata, tak dneska je me lip. ryma trosicku a lechta me slabe v krku. tak k dr. nepujdu. budu jeste dneska doma a uz to snad bude ok. uz je videt, ze prikrmy zacneme asi na posledni chvili. anicka ma kazdy 2h hlad a zase jedla aji v 23h a pak v 4h. uz se na to tesim, ale zaroven jsem nervozni. zitra to zacne. 🙂
@mabe no ja som tiež začala s príkrmom asi tak, že som jej dala minulý týždeň mrkvu a týždeň nič 😒 ale dnes jej chcem zemiačik skúsiť, inak aj oliv je viac hladná, včera som jej podvečer namiesto jednej dávky mlieka skúsila dať do fľašky takú redšiu ryžovú kašičku a v noci buvala do 4.00, tak neviem, či je to tým
@mabe no ako kedy, ak sa mi zdá že ju trápia zúbky, že mrnčí a pchá si ruky do úst, ale na tom geliku je napísané, že aj každé 3h sa môže
inak dnes som jej dala takú kombinovanú bio zeleninku -mrkva,zemiak, karfiol od hipp a spapala 3 malé lyžičky, čo je na ňu až až, a veľmi jej chutila

mabe kojene deti nemusia pit,pokial su len kojene,akonahle zacnes s prikrmami,musis zacat davat aj ine tekutinky...alebo po papani zas nakojit...ked mas mlieko,tak neni co riesit;)