Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@pajasala děkuju, tak budu doufat, že to je opravdu změnou počasí a vše je Ok 🙂
Je to nižší poovulační teplota, ale zase před ní 36,1 je taky nízko, takže to odpovídá. Hlavní je, aby po ovulaci byla teplota pořád nahoře, popř. rostla dál. Přidej deku a bude vyšší 😂 (vtip).
@levandulka_fialova Neříkej dvakrát, dám dvě peřiny na sebe a bude 🤣
A jak jste na tom ostatní? 🙂
Já jsem dnes 3. den bez utrogestanu a MS zatím nikde, tak doufám, že zítra už dorazí, ať můžu začít znovu. Rozhodla jsem se, že zkusím drmek na podporu ovulace, Clostylbegit mi už asi nenapíše, musím mít 3 měsíce pauzu. Tak jsem zvědavá, jak a jestli se to projeví na teplotě, zkusila jsem předtím i kontryhel a ten zrovna v těch 2 měsících užívání mi udělal anovulační cyklus.
ja dneska 7DPO a zadny zmeny naznaky nebo neco podobneho...🙂proste pohoda...do MS zbyva 8-13dni tak uvidime...🙂
Ahojky holky dnes bt povyskocila o 0,1 růžový hlen přetrvává po utreni ale ne vždy. A vše mi smrdí
@pajasala Držím pěsti!!! Já dnes slavnostně 1.DC.
@levandulka_fialova to mě mrzí
Já dnes stále 36,5 jako včera, ovu se mi vyznačila uz. Tak snad 🙏
Vidíš já ti to rikala
@pajasala Jj děkuji, opravdu me ty nízké teploty překvapily
Tak super, ovulace potvrzena, držím pěsti!
Ahoj holky...Sem zitra 10DPO (teoreticky)a uz se o me pokousi silne PMS😭😭😭jestli ta svinucha prijde driv jak za 3dny,tak me to bude mrzet protoze by tim padem byla kratka LF kdyby naaaaaaahodou...😭😭😣😣no uvidime rano podle teplutky..co vy?u nekoho nake zmeny?😁
@nagojka Ony mohou být příznaky blížící se MS a ona pak stejně nedorazí 😉. Dokud tu není, můžeš doufat. Já 2.DC, beru poctivě Fertipronu, drmek, objednala jsem znovu čípky myoovunelle a děj se vůle nevím čí 😂
@levandulka_fialova ona dorazi toho se nebojim😏dokavad rano nebude teplota pres 37 neverim😂😂😂😂snad se nekdy dockame a fertiprona je pry super...ja beru Fertilup to je neco podobneho asi...🙂
@nagojka Snad to dřív nebo později vyjde, akorát mě tlačí věk. No uvidíme. Držím pěsti.
Já dnes vzestup na 36,7 🙈👍
To mas jak ja🙊ja na zacatku po ovu taky mela 36.5-36.6. asi 4 dny a pak se to zvedlo🙂😏😏😏
@nagojka Jj uvidíme co z toho bude
Holky tak já dnes 10 nebo 11 DPO tt negativní. Bt stale 36,9 a první raní čůrání opět spineni do hnědá a pak už ne☹️
@pajasala ještě uvidíš za pár dní, třeba ti to test ukáže později 😘
@pajasala ja driv jak po vynechani testovat nebudu...sem si teda jista ze MS prijde na 99% jen bych rada aby LF byla v poradku..a spravne dlouha...Je zvlastni ze takhle spinis uz vic dni...snad to bude v poho a jak rika autorka,zkus test jeste za dva az tri dny kdyz MS neprijde..
Na tt je pididusik po limitu a asi to dostanu. Mám průhledný hlen s nitkami krve☹️
@pajasala ale tak i po limitu duch je ještě šance, zvlášť když jeste nemáš zpoždění, ale testovala jsi dřív 🍀

Současný