icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
pajasala
9. zář 2020

Současný

pajasala
9. zář 2020

Minulý

autor
9. zář 2020

@pajasala děkuju, tak budu doufat, že to je opravdu změnou počasí a vše je Ok 🙂

levandulka_fialova
9. zář 2020

Je to nižší poovulační teplota, ale zase před ní 36,1 je taky nízko, takže to odpovídá. Hlavní je, aby po ovulaci byla teplota pořád nahoře, popř. rostla dál. Přidej deku a bude vyšší 😂 (vtip).

autor
9. zář 2020

@levandulka_fialova Neříkej dvakrát, dám dvě peřiny na sebe a bude 🤣

autor
9. zář 2020

A jak jste na tom ostatní? 🙂

levandulka_fialova
9. zář 2020

Já jsem dnes 3. den bez utrogestanu a MS zatím nikde, tak doufám, že zítra už dorazí, ať můžu začít znovu. Rozhodla jsem se, že zkusím drmek na podporu ovulace, Clostylbegit mi už asi nenapíše, musím mít 3 měsíce pauzu. Tak jsem zvědavá, jak a jestli se to projeví na teplotě, zkusila jsem předtím i kontryhel a ten zrovna v těch 2 měsících užívání mi udělal anovulační cyklus.

nagojka
9. zář 2020

ja dneska 7DPO a zadny zmeny naznaky nebo neco podobneho...🙂proste pohoda...do MS zbyva 8-13dni tak uvidime...🙂

pajasala
10. zář 2020

Ahojky holky dnes bt povyskocila o 0,1 růžový hlen přetrvává po utreni ale ne vždy. A vše mi smrdí

levandulka_fialova
10. zář 2020

@pajasala Držím pěsti!!! Já dnes slavnostně 1.DC.

nagojka
10. zář 2020

@pajasala taky drzim palecky...me dnes teplota zase o 0,1 stupne klesla...☹mam ty teploty taky naky nizky takze uz nedoufam...

pajasala
10. zář 2020

@levandulka_fialova to mě mrzí

pajasala
10. zář 2020

@nagojka takto mírný pokles je v pohodě

autor
10. zář 2020

Já dnes stále 36,5 jako včera, ovu se mi vyznačila uz. Tak snad 🙏

pajasala
10. zář 2020

Vidíš já ti to rikala

autor
10. zář 2020

@pajasala Jj děkuji, opravdu me ty nízké teploty překvapily

autor
11. zář 2020

Tak jsem vyřešila záhadu čárkovaně čárky 😀 jak jsem měla o víkendu pozitivní ovulační test, zapsala jsem a najednou je plná. Tak to tak fakt funguje. Já stále 36,5 už třetí den po sobě 🤷

levandulka_fialova
11. zář 2020

Tak super, ovulace potvrzena, držím pěsti!

nagojka
11. zář 2020

Ahoj holky...Sem zitra 10DPO (teoreticky)a uz se o me pokousi silne PMS😭😭😭jestli ta svinucha prijde driv jak za 3dny,tak me to bude mrzet protoze by tim padem byla kratka LF kdyby naaaaaaahodou...😭😭😣😣no uvidime rano podle teplutky..co vy?u nekoho nake zmeny?😁

levandulka_fialova
11. zář 2020

@nagojka Ony mohou být příznaky blížící se MS a ona pak stejně nedorazí 😉. Dokud tu není, můžeš doufat. Já 2.DC, beru poctivě Fertipronu, drmek, objednala jsem znovu čípky myoovunelle a děj se vůle nevím čí 😂

nagojka
11. zář 2020

@levandulka_fialova ona dorazi toho se nebojim😏dokavad rano nebude teplota pres 37 neverim😂😂😂😂snad se nekdy dockame a fertiprona je pry super...ja beru Fertilup to je neco podobneho asi...🙂

levandulka_fialova
11. zář 2020

@nagojka Snad to dřív nebo později vyjde, akorát mě tlačí věk. No uvidíme. Držím pěsti.

autor
12. zář 2020

Já dnes vzestup na 36,7 🙈👍

nagojka
12. zář 2020

To mas jak ja🙊ja na zacatku po ovu taky mela 36.5-36.6. asi 4 dny a pak se to zvedlo🙂😏😏😏

autor
12. zář 2020

@nagojka Jj uvidíme co z toho bude

pajasala
12. zář 2020

Holky tak já dnes 10 nebo 11 DPO tt negativní. Bt stale 36,9 a první raní čůrání opět spineni do hnědá a pak už ne☹️

autor
12. zář 2020

@pajasala ještě uvidíš za pár dní, třeba ti to test ukáže později 😘

nagojka
12. zář 2020

@pajasala ja driv jak po vynechani testovat nebudu...sem si teda jista ze MS prijde na 99% jen bych rada aby LF byla v poradku..a spravne dlouha...Je zvlastni ze takhle spinis uz vic dni...snad to bude v poho a jak rika autorka,zkus test jeste za dva az tri dny kdyz MS neprijde..

pajasala
12. zář 2020

Na tt je pididusik po limitu a asi to dostanu. Mám průhledný hlen s nitkami krve☹️

autor
12. zář 2020

@pajasala ale tak i po limitu duch je ještě šance, zvlášť když jeste nemáš zpoždění, ale testovala jsi dřív 🍀

Strana