icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
pajasala
7. zář 2020

Určitě je to možné

nagojka
7. zář 2020

nekde sem cetla ze ano...ze kdyz je tam pouze teplota bez hlenu a bez dalsich znaku nebo treba leku tak ta apka ovulaci nevyznaci jednoznacne protoze ma malo informaci...jinak take nevim jinej rozdil.

nagojka
7. zář 2020

@pajasala ms je ale v ruzovych polickas nebo ne?a ty mas jestee w a c v zelenem obdobi...jinak ze svych grafu sem taky celkem magor..kde myslis ze bych mela umazat teploty?pri ms sem nemerila pouze ve dny kdy jsem spinila ale to ta druha apka muj kalendar nerozpoznava...

pajasala
7. zář 2020

@nagojka to v tom zeleném je jaký jsem měla hlen. Umaz ty teploty 1 až 5 den cyklu

nagojka
7. zář 2020

@pajasala teploty jsem smazala 1-5DC a zadne zmeny...

pajasala
7. zář 2020

@nagojka tak máš tam třeba kdy jsi měla plodný hlen a kdy byl pozitivní ovu test?

nagojka
7. zář 2020

@pajasala plodny hlen tam nemam protoze na to sem tupa abych rozpoznala kterej je kterej a pozitivni ovu test se tam pise??🤔ja tam nasla kolonku pouze tehotenstky test...jeste to prozkoumam

nagojka
7. zář 2020

@pajasala takze...pri zadani tedy ovu testu ve fertility(pokud se ovulacni test jmenuje standard OPK) ktery byl pozitivni 3.9. se nic nezmenilo porad ovu zustala na 2.9.ale v te druhe apce mi to hodilo ovulaci na 3.9...coz je uz pouze jeden den rozdil..😂

pajasala
7. zář 2020

@nagojka no vidíš to. Hlen buď egg něco to je bilkovy a wathery vodnaty

levandulka_fialova
7. zář 2020

@nagojka Ale i tak je to nelogické. Jak může pozitivní test 3.9. posunout v aplikaci ovulaci na stejný den, když by měla být o den až 2 později. Já tu druhou app. moc nemusím, ten graf se mi nelíbí 😀

nagojka
7. zář 2020

@levandulka_fialova je divna s tim souhlasim...ale mam ji od sameho zacatku co si zapisuju MS tak sem ji nechtela rusit..no fertility mi zas oznacila ovu 2.9. ale test byl pozitivni den po.Takze nelogicky u me snad uplne vsechno🤦🤦🤦🤦ja vzdycky musim mit neco extra a divne😂😂😂😂tvl...se z toho zblaznim...No nic...nebudu to hrotit necham se prekvapit co mi prinesou dalsi dny...🙂

levandulka_fialova
7. zář 2020

@nagojka Já si vážně myslím, že jsi měla ovulaci 21.DC. Fakt jsem na tu teplotu zvědavá, a jestli se to pak případně ve FF upraví.

nagojka
7. zář 2020

@levandulka_fialova uvidime bude to prekvapko...ale taky sem zvedava🙂

pajasala
8. zář 2020

@nagojka ahojky tak hlásím bt stejná 36,8. 7 DPO a bolí mě bříško a záda a mám hlen s nitkami krve

nagojka
8. zář 2020

@pajasala tak to je asi dobre znameni ne?🙂ja teplota 36,7...a jinak nic nepozoruju🙂

pajasala
8. zář 2020

@nagojka já ti nevím

levandulka_fialova
8. zář 2020

@pajasala To by mohla být krásná nidace 😉

pajasala
8. zář 2020

@levandulka_fialova myslíš. Nikdy se mi to nestalo v předchozích tehu

nagojka
8. zář 2020

A co autorka ja ta je na tom?🙂😁😂

levandulka_fialova
8. zář 2020

@pajasala Všechno je jednou poprvé 😉, ale teoreticky je možné si jakýkoliv symptom napasovat na sebe tak, aby z toho byla naděje... Stejně nezbývá než čekat.

pajasala
8. zář 2020

@levandulka_fialova ano to je pravda. Nějak to nehrotim jen mě to překvapilo

autor
8. zář 2020

@nagojka nooo jako BT se zvedla ale ještě čekám další dny, zda se ovu potvrdí v grafu 😀

autor
Autor odpověď smazal
autor
9. zář 2020

Holky tak včera 36,5 a dnes kolem 36,4. Je možné mít ty poovulacni tak nízké? Když mrkněte na graf co jsem dávala včera, tak ze začátku po MS bylo kolem 36,4 ale pak to spadlo takže ty teploty těsně před ovu mám fakt nízké. Ale překvapilo mě, že po ovu zase zpět "jen" kolem 36,5. 🙄

autor
9. zář 2020

Jak tedy poznám, že ovulace opravdu proběhla? Pokud vím, platí nějaké to pravidlo 3 vyšší po 6 nízkých (teploty) ne?

autor
9. zář 2020

Dnes takto, minulý cyklus jsem to měla jasnější 🤣😦

pajasala
9. zář 2020

Když se bude zítra držet jako dnes nebo výš tak už ti to zítra ovu vyznaci. I já mám tento cyklus nižší teploty. Je to určitě tím že je v noci chladněji.

autor
9. zář 2020

@pajasala myslis? To mě vůbec nenapadlo. Úplně mě to zaskočilo, minulý měsíc krásný graf teploty kolem 36,6-36,7 a šlo to nahoru a teď prostě takové pro mě "nízké" 😟

pajasala
9. zář 2020

Přesně jak říkáš. Já minulé 37 37,2 a teď max 36,8

autor
9. zář 2020

@pajasala to jsi mě úplně uklidnila🙂 mužu mrknout na tvůj grafik?

Strana