icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
nagojka
6. zář 2020

@levandulka_fialova carkovanou sem ji mela i ten predchozi cyklus no...nekde sem i cetla ze to muze byt tim ze do grafu nezadavam vice informaci jako treba nake leky,nezaznamenavam hlen (v tom se uz vubec nevyznam)takze to apka pocita fakt pouze z teploty no uvidime..jak sme uz resili...dalsi cyklus zkusim vzit clostil a uvidime zda se neco zmeni nebo ne...ja placenou verzi take nemam...

autor
6. zář 2020

Ja měla taky čárkovanou minulý měsíc a myslim, že graf byl pěkný a jednoznačný 🤔 že by si nebyla i tak aplikace jistá?

pajasala
6. zář 2020

@nagojka no uvidíme. Od 3 DPO mě skoro pořád tlačí v podbřišku a od večera jsem taková jako na chřipku.

nagojka
6. zář 2020

@pajasala v tom tlaceni v podbrisku sme na tom stejne...dneska mam pocit jako kdybych to mela dostat uz...ale nak tomu neprikladam pozornost..vcera sem si na oslave dala slaby strik a normalne me po nem poprve v zivote palila zaha..Ale ja na to nechci myslet zase si vsugeruju naku priznaky a pak budu zase zklamana a nastvana...Dala sem se holky do peceni chleba..tak sem zvedava jak to dopadne...to abych svedla myslenky...😊😋

nagojka
6. zář 2020

ty jo tobe ty teploty ale krasne rostou🙂

levandulka_fialova
6. zář 2020

@nagojka Aha, myslela jsem, že máš placenou, že se ti tam právě objevuje to počítání dní po ovulaci.

autor
6. zář 2020

@nagojka to je minulý cyklus, teď zatím ještě čekám na zvýšení teploty 🤣💪

nagojka
6. zář 2020

@levandulka_fialova nene to se mi tak ukazuje i v te neplacene verzi...

levandulka_fialova
6. zář 2020

@nagojka To je zajímavý, mně ne.

autor
6. zář 2020

Holky citite nějak ovulaci? (Bolest břicha atd)..

nagojka
6. zář 2020

ja v podstate ovulaci vubec nepoznam...obcas me pichne v podbrisku ale to jen tak nepatrne...

levandulka_fialova
6. zář 2020

Já vůbec, jen minulý cyklus poprvé mě tak jinak bolel podbřišek, že jsem si udělala ovulační test o 4 dny dříve, než jsem měla v plánu (podle předchozího cyklu) a byl pozitivní. Ten den jsem měla i utz kontrolu a byl tam folikul 26mm. Jinak jsem to nikdy nepoznala.

autor
7. zář 2020

Je možné mít holky test pozitivní i dva dny? Včera večer byly ještě dvě čárky (tak stejne přibližně) a dnes ráno teplota ještě klesla na 36,1. Že by stoupla třeba až zítra? Je to možné? 🤔

pajasala
7. zář 2020

Ano určitě je to možné

pajasala
7. zář 2020

@nagojka ahoj tak jak jsi na tom dnes?

levandulka_fialova
7. zář 2020

Možné to je, dnes bude ovulace.

levandulka_fialova
7. zář 2020

@nagojka A já test 14.dpo negativní, takže už dnes nebudu brát utrogestan a jedeme od začátku...

nagojka
7. zář 2020

teplota dnes pekne vyskocila ale nevim jestli to neni tim ze sem sla spat o hodku dyl nez obvykle..5DPO teplota 36.8...Jinak nic noveho🙂

nagojka
7. zář 2020

@levandulka_fialova tak to me mrzi...neboj nekdy to urcite vyjit musi toby bylo aby ne...ja take neverim tomu ze by se zadarilo...

pajasala
7. zář 2020

@nagojka tak to jsme na tom stejně

levandulka_fialova
7. zář 2020

@nagojka Myslím, že se ti změní termín ovulace, přijde mi to, že byla včera a dnes právě vyskočila teplota 🙊. Pokud jsi spala aspoň 4 hodiny, tak by to nemělo mít vliv na teplotu. Já se i několikrát za noc budím kvůli našim kočkám 😂

nagojka
7. zář 2020

@levandulka_fialova jo tak ovulaci sem mela mit spravne dnes...mam totiz dve apky kam zapisuju teploty a kazda rika neco jinyho ackoliv zapisuju do obou vsechno stejne🙂ale tak uvidime.pokud byla ovu vcera(csmuz by odpovidali ty ovu testy) tak bych byla asi radsi..no uvidime...podle fertility prijde MS 17.9 a podle Muj kalendar prijde 21-22.9 tak uvidime bude to prekvapko🙂

nagojka
7. zář 2020

@pajasala ukazes mi tvuj grafik?jen tak pro porovnani🙂😉

levandulka_fialova
7. zář 2020

@nagojka Jsem zvědavá.

nagojka
7. zář 2020
pajasala
7. zář 2020
nagojka
7. zář 2020

@pajasala co znamenaji ty pismenka???ty mas krasne plnou tu caru ja ji mam porad prerusovanou...ses o den napred😉tohle jsou moje grafy...meli by byt uplne stejne jen sou v jine aplikaci ale kazda apka mi hlasi neco jineho😂😂😂

pajasala
7. zář 2020

@nagojka ty písmena jsou menstruace. No koukám na to jako blázen. Já na womenzone mám ovu vyznačenou 2. Ale přijde mi že jsem měla ovu dvě

pajasala
7. zář 2020

@nagojka ještě zkus vymazat teploty při MS. Nech tam až ty od toho třeba 6 dc

autor
7. zář 2020

Já tedy nechápu ty přerušované/plné čáry 🤣🙈 je to tím že tam nedávám žádné info kromě teploty?

Strana