Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@nagojka Dám vědět. A ty se určitě objednej cca na 10.-12.DC k dr. na ultrazvuk, aby viděl, jak reaguješ na ten Clostylbegit.
@nagojka Tak já dnes 12.DPO test negativní. Takže to vidím bledě. No uvidíme.
@nagojka Tak to je divný. Leda že by následující dny teplota ještě víc vyskočila a aplikace by pak ovulaci posunula.
@levandulka_fialova no nevim...je to divny..kdyby ovu byla toho 2.9.tak prece prvniho by byla na testiku alespon jeste mensi carka 1.9. ne?a ten byl naprosto uplne snehobili..no uvidime nechame se prekvapit co prinesou nasledujici dny..12DPO je na testik jeste brzy neni?drzim palecky moc bych si prala abys nasla dve..🍀
@nagojka nikdy neříkej nikdy 💪 všechno bude tak, jak má neboj 🍀 já čekám na OVU 🤷🤣
Dekuji..po roce snazeni uz clovek tak nak trochu prestava doufat a pripravuje se na nejhorsi kort kdyz mam porad neco extra🤦🤦🤦
@nagojka Možná je 12.dpo brzy, teda doufám, ale mám tak nějak pocit, že by měl být už aspoň duch, když jsem si ovulací jistá.
@nagojka S tou čárkou na ovu testu těžko říct, myslím, že to má každá jinak. Někdo nemá čárku, pak slabou, zesílí a zase slábne. Já mám třeba čárku celý cyklus, toto je z června, kdy jsem s testy začínala a nevěděla, kdy je nebo není ovulace a slabá čárka byla pořád.
Za mě je to pozitivní. Otestovala bych zítra dopoledne, bude určitě slabší. Takže se zítra snažit 😉
@levandulka_fialova Děkuju já také myslím že pozitivní, minule jsem ho snad ani tak silný neměla. A snaženi zítra stačí? Není nutne ještě dnes? Je fakt že OVU teď nastává za 24 hodin nejdřív ne? 🙏❤️
Ano, měla by být za 24 - 48 hodin, takže bych se snažila zítra a pozítří.
@levandulka_fialova Děkuju krásný večer přeji 🥂
krasnej pozutivni.!!!drzim moc moc moc pecky...
@nagojka moc děkuji 🍀 Holky takže teď ráno test stále pozitivní možná ještě více (ten spodní). Teplota byla ráno ještě nízka. Chápu správně, že se ovu "připravuje" dle testu a zítra třeba se zvýší ráno teplota, jako důkaz že během dneška či noci ovulace proběhla? 🙂
pokud ti test sili tak jeste neprobehla ale teprve bude...co ja tak chapu...kdyby ovu uz probehla tak by byl testik slabsi nez ten horni...😉takze podle me je na snazeni ten spravnej cas...ale me se testy s grafem absolutne neschodujou tak nevim zda ovu byla nebo ne...teploty po ovu mam ted 36.5-36.6 coz se mi zda pomerne malo...minuly cyklus sem nemela min jak 36.7...az ke konci kdyz se blizila MS tak to postupne padalo na 36.6 -36.4..tak ja nevim asi se na to vsechno vykaslu..🤔🙄😔
@nagojka no ale já minulý cyklus také měla poovulacni kolem 36,5 - 36,8.. výš mi to šlo málo, to je fakt individuální 😊
no tak jestli budou kazdy cyklus jine teploty tak je to teda blaznivy🙂je ale pravda ze pred ovu sem mela jen 36.2-36.3..vic ne...vyjmecne jednou treba 36.4. tak asi mame celkove nizsi teploty🙂
Taky mám teploty celkově nižší. Zítra nebo pozítří by ti teplota měla stoupnout. Dnes bych se určitě snažila a zítra taky.
@nagojka Ty myslím měříš první cyklus? Vydrž. Ono to chce čas, než tomu člověk přijde na kloub 😉
@levandulka_fialova ted merim druhy cyklus🙂a je uplne jiny nez ten prvni🙂ale dle grafu snad ovu probehla i kdyz s nizkyma teplotama..co myslis?mam trochu obavu aby cyklus nebyl anovulacni.-zase...
@levandulka_fialova jeste se zeptam...nevis co znamena tech 5 cisel na konci cyklu?a hlavne ta zelena petka?
@nagojka Zkus kliknout na Legend/key, tam by mělo být vysvětlení, já tu placenou verzi nemám, tak nevím, ale odhaduji, že to bude odpočet do termínu předpokládané MS a ta zelená 5 možná termín, kdy je možné poprvé testovat?
@nagojka Tohle je moje anovulační křivka. Ty teploty prostě skáčí nahoru a dolů. U tebe to teoreticky na ovulaci vypadá, i když čárkovaná čára znamená, že si aplikace není jistá na 100%, což taky nemusí nic znamenat.

@levandulka_fialova jo tak...no tak kdyz se ted nepovede tak ho zkusim v dalsim cyklu mam ho doma uz od cervence...a kdyz ani s tim se nezadari,tak pujde muj mili na vysetreni..🙂tak budu drzet palce a urcite dej vedet co testik🙂