Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@nagojka Nedělej to 😂😂😂😂 Budeš zklamaná, když tam duch nebude. Se mi to radí, co? 😂😂😂 Posledně jsem vydržela do 12.DPO a stejně jsem byla nas*aná 😂
@levandulka_fialova udelala sem to ted v tuhle chvili a zadnej duch tam neni..🙉🙉🙉😀😀vedela sem to a vim na milion procent ze MS prijde vse tomu nasvedcuje...😀😀ale stejne sem blba a nedalo mi to😀😀😀
Sem to s tim brichem asi zakrikla...zase zacina..😣😣😭😭
@pajasala nooo já něco malilinko jo, ale jsem ještě rozespalá 🤣🍀
Na fotce je to opravdu jen nepatrný náznak. Ve skutečnosti je to vidět trošičku víc. No uvidíme
@pajasala já věřím, že tam je 🍀🙏 držím pěsti kolik dní jsi DPO tedy?
10 DPO. No tak za dva dny zkusím znovu
@pajasala a příznaky?
Jen trochu pobolívá podbrisek, motá se mi hlava a výrazně žíly na prsou.
@pajasala tak to bude tutovka 💪
Myslíš? A jak jsi na tom ty?
@pajasala já stejně jak včera, BT 36,75, druhý den vyšší ale příznaky vůbec nic, spíš mě přijde že mám bolest prsou jako před MS vždy tak týden 🤷
@pajasala a jsem dle aplikace 9DPO dnes, do MS (ne)zbývá asi 4-5 dní
Já mám do MS 2 dny tak snad nedorazí a čárka bude příště silnější
@pajasala držím pěsti 🍀🍀
Děkuju
Ahojky..ja nic nevidim ale sem dost slepa tak se omlouvam😭mozna kdyz zabrousim a zaostrim tak na te prostredni fotce jedine...doufam ze bude silit budu drzet palce...Ja mam dneska extremni snizeniteploty takze je to u me jasne...Cekam cervenou bud dneska a nebo zitra presne na den pac dnes je teplota jeste porad na carou...Ja si stejne myslim ze byla ovu u me taky o neco dyl kdyz sem mela 3.9.pozitivni test..ale kdo vi neco je kazdopadne spatne...drzim palecky holky vsem at mate //🍀🍀🍀🍀🤰🤰🤰🤰🤱🤱🤱
@pajasala Já jsem taky slepá, ale věřím, že na živo tam něco vidíš. Držím pěsti, ať sílí! 🍀

@pajasala myslis ze by na testu bylo neco videt jo?no...nevim jestli to vydrzim...jen tak ze zvedavosti bych to mohla prubnout...aspon budu mit MS potvrzenou😀ale rika se ze se driv jak po vynechani testovat nema...minuly cyklus uz sem dva 11DC spinila...