icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
nagojka
15. zář 2020

@pajasala myslis ze by na testu bylo neco videt jo?no...nevim jestli to vydrzim...jen tak ze zvedavosti bych to mohla prubnout...aspon budu mit MS potvrzenou😀ale rika se ze se driv jak po vynechani testovat nema...minuly cyklus uz sem dva 11DC spinila...

pajasala
15. zář 2020

@nagojka myslím že ano. Mě při posledním tehu ukázal už 9 DPO. Dnes jsem zkusila a nic ale u mě je čas

nagojka
15. zář 2020

@pajasala tak ja to zkusim...aspon hudumit jistotu ze muzu v klidu normalne chodit do prace...I kdyz vim ze na 100% bude negativni zase si me nahlodala😀😀😀ja se z toho picnu ja sem nikdy zadny duchy lovit nechtela...ale co cloveku to neda...

pajasala
15. zář 2020

@nagojka tak jsem zvědavá na výsledek

levandulka_fialova
15. zář 2020

@nagojka Nedělej to 😂😂😂😂 Budeš zklamaná, když tam duch nebude. Se mi to radí, co? 😂😂😂 Posledně jsem vydržela do 12.DPO a stejně jsem byla nas*aná 😂

nagojka
15. zář 2020

@levandulka_fialova udelala sem to ted v tuhle chvili a zadnej duch tam neni..🙉🙉🙉😀😀vedela sem to a vim na milion procent ze MS prijde vse tomu nasvedcuje...😀😀ale stejne sem blba a nedalo mi to😀😀😀

nagojka
15. zář 2020

@pajasala samozrejme tam nic neni😀🙊

pajasala
15. zář 2020

@nagojka ne ne

nagojka
15. zář 2020

@pajasala fakt prisaham ani naznak zadneho maleho pidi dusika..ja to ale vedela ze tam nic nebude...ale kdybych rekla ze sem prece jen nedoufala,tak bych lhala..takze muzu cekat te se ta mrcha objevi kazdym dnem...

nagojka
15. zář 2020

@pajasala jen je zvlastnize me nebolito bricho...

nagojka
15. zář 2020

Sem to s tim brichem asi zakrikla...zase zacina..😣😣😭😭

pajasala
15. zář 2020

@nagojka mě zase není vůbec nic

nagojka
15. zář 2020

@pajasala bud rada..co ja bych za to dala...tyhle brisni PMS tyden predem jsou sileny...je neuveritelne co vsechno antikoncepce dokaze potlacit...samozrejme mnohem vic bych dala za //...🤰🤰🤰

pajasala
16. zář 2020

Holky vidíte něco?

autor
16. zář 2020

@pajasala nooo já něco malilinko jo, ale jsem ještě rozespalá 🤣🍀

pajasala
16. zář 2020

Na fotce je to opravdu jen nepatrný náznak. Ve skutečnosti je to vidět trošičku víc. No uvidíme

autor
16. zář 2020

@pajasala já věřím, že tam je 🍀🙏 držím pěsti kolik dní jsi DPO tedy?

pajasala
16. zář 2020

10 DPO. No tak za dva dny zkusím znovu

autor
16. zář 2020

@pajasala a příznaky?

pajasala
16. zář 2020

Jen trochu pobolívá podbrisek, motá se mi hlava a výrazně žíly na prsou.

autor
16. zář 2020

@pajasala tak to bude tutovka 💪

pajasala
16. zář 2020

Myslíš? A jak jsi na tom ty?

autor
16. zář 2020

@pajasala já stejně jak včera, BT 36,75, druhý den vyšší ale příznaky vůbec nic, spíš mě přijde že mám bolest prsou jako před MS vždy tak týden 🤷

autor
16. zář 2020

@pajasala a jsem dle aplikace 9DPO dnes, do MS (ne)zbývá asi 4-5 dní

pajasala
16. zář 2020

Já mám do MS 2 dny tak snad nedorazí a čárka bude příště silnější

autor
16. zář 2020

@pajasala držím pěsti 🍀🍀

pajasala
16. zář 2020

Děkuju

nagojka
16. zář 2020

Ahojky..ja nic nevidim ale sem dost slepa tak se omlouvam😭mozna kdyz zabrousim a zaostrim tak na te prostredni fotce jedine...doufam ze bude silit budu drzet palce...Ja mam dneska extremni snizeniteploty takze je to u me jasne...Cekam cervenou bud dneska a nebo zitra presne na den pac dnes je teplota jeste porad na carou...Ja si stejne myslim ze byla ovu u me taky o neco dyl kdyz sem mela 3.9.pozitivni test..ale kdo vi neco je kazdopadne spatne...drzim palecky holky vsem at mate //🍀🍀🍀🍀🤰🤰🤰🤰🤱🤱🤱

levandulka_fialova
16. zář 2020

@pajasala Já jsem taky slepá, ale věřím, že na živo tam něco vidíš. Držím pěsti, ať sílí! 🍀

autor
17. zář 2020

🤷 ale bolest prsou jako PMS mi stačí no

Strana