Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@pajasala Myslíš?minule byl také pěkný a pak stejně pokles a MŠ :-/
Zatím neklesá
@pajasala tak co ty dnes, byl test?
Byl a čistý jak padly sníh takže zítra MS dorazí. Už mě i pekelně bolí prsa. Ten plastový předevčírem byl asi pěkný fake. A i co jsem na něj pak četla recenze tak prý rád dělá falešné duchy. Bt sice vysoko ale mě většinou klesá až v den MS. Dnes 12 DPO a to už by tam něco bylo.
@pajasala to mě moc mrzí 😔
A jak je na tom @levandulka_fialova a @nagojka ? 🙂)
Dnes si pisu 1DC..😔🙂
Holky.... hlavu vzhůru....příští měsíc bude plodný. A v této "skupině" zůstaneme postupně do poslední 🤰🤰 🍀🍀🍀🍀
Holky jsem fakt rada že vás tu mám. A taky věřím že se nám to všem nakonec povede. A že si v tom dalším snažení dodáme opět odvahu a podpoříme se.
@pajasala jo je to fajn to takhle vsechno s nekym prozivat a podporovat se...Tento mesic Vas budu vsechny jenom kontrolovat a dohlizet😂😂😂rijen beru jako odpocinkovy a davam si pauzu...potrebuju mozek trochu privest na jine myslenky protoze ja v nem momentalne nic jineho nez mimi nemam a je mi to lito...Uplne sem zapomela na spoustu jinych veci,ktery sem driv tak rada delala...takze vas budu hezky sledovat a dalsi cyklus uz budu zas otravovat s otazkama a nejastnostma😂😂😂🤰🤰❤️❤️
Proč myslíš?
@pajasala i můj test byl dnes bílý jak ten padly snih 🙈
A to jsem si řekla, že prostě testovat nebudu dokud nevynechá ms. Jenže graf jako vždy všemu napovídá, vypadá krásně a ono houby
Teplotu máš hezkou. Přijít ms nemusí 😉. Minulý cyklus jsem poprvé neměřila po potvrzené ovulaci a bylo to lepší. Nestresovalo mě to tolik. Před tím jsem pořád zkoumala, jestli teplota klesá, stoupá, hledala jsem nidační pokles a třífázovou křivku, prostě blázen 😀, takže doporučuju 😉
@levandulka_fialova jj chci to tak udělat, měřila jsem teď poprvé dva cykly, abych se trochu uklidnila zda vše probíhá jak má, od příštího buď BT vynechám uplne a nebo pouze do potvrzené ovulace a bude 🙏 Jinak dnes test opravdu bílo, myslím, že 12DPO už by něco vidět bylo 😔 U tebe to vypadá na večerní romantiku podle ovu testu, ne? 😍
@levandulka_fialova jinak o těch čípcích slyším poprvé, vůbec nemám zkušenost, já mám vždy hlen takový dobrý mi přijde, ale je možné že by mohl být i lepší? 🤣 Drmek máš v tabletách?
No romantika to asi moc nebude, ale skočíme na to 😂. Já ho měla, pak se mi někam ztratil a několik měsíců prostě žádný. Tak jsem ty čípky minulý měsíc zkusila, sice to neklaplo, ale hlen byl. Drmek mám tinkturu, 3x denně 10 kapek, jen teda nevím, jestli ho brát celý cyklus, do ovulace nebo někdo bere 3 týdny a týden pauza.
@levandulka_fialova tak ať se večer podaří 💪🍀 mě poboliva trochu břicho už druhý den, ale přikláním to burcaku 😀
@levandulka_fialova ahojky prosimtě jaké máš ty kapky Drmek?značku nebo tak?🙂 Zvazuji ještě že vyzkouším kdyžtak..nebo jít spíše do tablet? 🤔
Ale já mám problém s ovulací, nevím, co u tebe.
Děkuju za tip. Holky jak je to s LF? Minulý měsíc jsem měřila poprvé a vyšla mi 14 dní. Tento měsíc měřím podruhé a dnes je to 15 den od ovu. LF se může měnit? Nebo počítat dnes s MS? Moc se v tom neorientuji měla jsem za to že je prostě určitý počet dnů vždy. Díky 🙏🙏
Jestli máš LF 14 dní tak by jsi to měla dostat 15ty den
@pajasala dobře díky tak 15 den je dnes uvidíme..
A jak vypadá graf?
Ja kdyz merila BT prvni mesic,dostala sem MS 15DPO...ted druhy cyklus sem to dostala 16DPO...ale zas ja mela trosku nejasnosti s ovulaci takze kdo vi jak to bylo...

Graf je super. Veliká naděje.