Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Jo to chápu. Mě minulé bt totálně zklamala. Dnes už jen spinim a tento cyklus měřit nebudu. Ovu testy taky dělat nebudu jen to nechám na přírodě a pocitu. Tak jestli nemáš žádné MS příznaky tak může být nadějné
@pajasala mám bolest prsou ale tak uvidíme.. počítám že to přijde 🤷
Tak moc držím palecky
@pajasala dekuju
Já mám LF pokaždé jinak, jednou 12 dní, jednou 14. Je to divný.
@levandulka_fialova myslím že to bude i můj případ.. zatím stále nic a test naštěstí doma nemám 🤣
To vypadá hodně dobře.
@pajasala jsi zlata ale moc si nedělám a nechci dělat naděje, a pak být zklamaná. Počkám pár dní, kdyby opravdu se stal zázrak a MS nepřišla tak otestuji
Zkus tt
Holky 1DC 😌 ale jsem ráda, vše funguje snad. Tak uvidíme co dál
Tak přeji ať se zadaří teď v novém cyklu
@pajasala děkuji 🍀
Aj, jednou to klapne 😉.
@pajasala taky mereni vynechas???ja taky...pokusim se to uplne vytesnit a soustredit se na jine veci nebo me snazeni privede k silenstvi.Ted v rijnu to bude rok co neberu HA..mam doma clostil vezmu v dalsim cyklu a kdyz ani presto se nezadari,budem to resit hloubeji...ale jako...za ty dva cykly mam to mereni tak vsugerovane ze mi cuka ruka kdyz vidim ten teplomer😂😂😂😂🙊🙉🙉🙉a jinak vsem hodne sil a vice stesti v dalsim cyklu..Doufam ze se budem i nadala podporovat😘😀
Podporovat se určitě můžeme dál já budu jen a jen ráda..jsem ráda že vás tu mám a můžeme cokoliv probrat
Ahoj ženy tak jak jste na tom?
@pajasala Ahojky, já 4DC 🙂 Jak vy? Blíží se ovulace?
Já dnes 9 dc ale zatím se ovulace nechystá
Sem take 9DC...🙂
@pajasala Ahoj, já jsem 6.DPO, ovulace po tom drmku přišla už 11.DC. Předtím jsem ji dlouho neměla, jen s Clostylbegitem. Tak uvidíme, zkusím ani nedávat utrogestan, ať vím, jak to bude s délkou LF.
@levandulka_fialova tak držím palecky
@levandulka_fialova také držím palce 🙏 informuje nás 🙂
Informuj 😆🥰
Ahojky...😏tak jak se drzite a pokracujete?🙂🍀🤰
@nagojka Já 9.DPO, jak magorka jsem nevydržela a testla a nic samozřejmě. Bolí mě bradavky, občas zabolí podbřišek, jinak nic. Nenasadila jsem ani Utrogestan, abych ověřila délku LF.

@pajasala no abych pravdu řekla, poslední den jsem měřila předevčírem.. a bylo to takto. Včera a dnes už nic, tak nějak už jsem si říkala že počkám co bude