Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@pajasala Držím pěsti, ať se muž činí 😉
Holky já do ovulace ještě daleko. Držím vám pěsti 🙏🍀
@levandulka_fialova neztrácej ještě naději 🙏 držím moc pěsti 🍀
Díky, já bych druhého uklidňovala úplně stejně 😉, ale u sebe jsem realista. Stejně nezbývá než čekat.
@levandulka_fialova tak co?,🙏🍀
@levandulka_fialova jejdaaa to mě mrzí, že to vypadá špatně 😒 věřím, že příště to bude už tutovka. LF máš tedy zatím vypadá 12 dní? Ale zase někdo má i min, nemyslím si , že je to nejhorší.
@levandulka_fialova jednou to určitě vyjde. Hlavně žádný stres. Já teď nezkoumam nic a jsem naprosto v pohodě tak jsem zvědavá zda to bude mít nějaký efekt.
No pokud dnes to opravdu dostanu, tak se dnešek nepočítá a tedy 11 dní.
@pajasala Ono se to lehce řekne, je mi 41, čas strašně letí, aktivně se snažíme s dr. 7 měsíců, AMH 0,2, špatný spermiogram, takže ta šance se každým měsícem snižuje. Kombinace na prd. Jedno dítě sice už mám, ale ta touha po druhém tam pořád je. Jako nezhroutím se, když to nevyjde, ale... 😉
@levandulka_fialova já ti rozumím. Mi se snažíme od ledna
@pajasala Teď jsem mezitím zjistila, že na prodloužení LF je pyridoxin 2-0-2 celý cyklus, tak zkusím. A pak jsem vyčetla, že na uhnízdění je super bromelain, je prý v ananasu, ale dá se i koupit, 2 dny před ovulací a 3 dny po ovulaci 1-1-1. Tak zkusím. Lepší než umělé hormony.
@levandulka_fialova ananasovy džus jsem taky pila a myslím že to nepomohlo
@levandulka_fialova já už mám ananas v ledničce, čekám na ovulaci 🤣
😂😂😂
Tak je tady mrcha jedna 😂 1.DC. LF 12 dní, to není tak hrozný. Tak jedu ode dneška zase drmek.
@levandulka_fialova tak já 11DC, ovu čekám tak v půlce týdne 🙏🤷
S těmi mými krátkými cykly se brzy sladíme a budeme mít za 2 měsíce ovulaci stejně 😂 Teda doufám, že jí nebudeme mít už ani jedna tady 😉
@levandulka_fialova 🤣🤣 jako vtípek dobrý, ale přesně jak říkáš, za dva měsíce už budeme řešit příjemnější starosti 🤩🙏
Auoj holky...tento mesic sem se rozhodla nic nezkoumat ale neda mi to...muzu vam popsat situaci?je to asi trochu nechutne ale...ted vecer kdyz sem byla na zachode...vypadl ze me uplne mega cucek hlenu...chvili sem sedela a zkoumala to...pripadalo mi to jako kdybych mela MS ale pruhledne barvy..jakoby odchazela pruhledna sliznice...v gatkach mam porad morko...myslite ze tohle je ten onen ovulacni hlen?jestli ano tak ho mam poprve od vysazeni HA protoze si za cely rok nepamatuju ze by se mi neco takoveho stalo...😔na zaklade toho sem si zkusila udelat ovu test ale vysel negstivne tak bud sem ovu uz propasla nebo...ale co o to nejde,spis me zajima co byl ten hlen...omlouvam se takovy nechutny popis🤭🤭🤭🙁🙁🙁🙁
@nagojka Byl to ten hlen. Většinou jsem ho měla jen 1 den, ale poslední cyklus s tím drmkem byl 4dny po sobě, ten poslední den byl pozitivní ovu test a za 2 dny podle teploty ovulace. Psala jsem si s kamarádkou a ona mi říkala, že má ovulaci vždycky 6. den po tom prvním hlenu. Myslím, že u tebe teprve ovulace přijde, je to prostě teď začátek plodného období. Někdy ten hlen prostě vyklouzne celý třeba na záchodě při velké, tak si toho nemusíme všimnout.
@levandulka_fialova aha...ja sem z toho byla uplne v soku😳😳😳pozitivni ovu test nebyl ani dnes rano takze nevim..nebudu to dal nak resit ,jen sem si myslela ze ovulacni hlen teda v takovem mnozstvi snad ani neni...vzdycky kdyz sem ho zkoumala vevnitr tak byl spis vodnaty a do bila...ale tohle bylo uplne pruhledny a opravdu se tahl mezi prsty..presne jako vajecny bilek...ty jo ja mam normalne pocit ze teprve ted po roce od vysazeni HA zacina vse fungovat jak ma...to je desny...tak doufam ze ovu tedy jeste hude a hlen se jeste objevi...jsem dnes 17DC a minuly cyklus v tento den byla ovu...tak doufam ze to bude taky tak a ne driv...dekuji za zpravu🙂a opravdu se moc omlouvam za takovy nechutny popis..
@levandulka_fialova doufam ze se hlen jeste objevi...me by to zas nastvalo kdybych zjistila te ovu byla protoze opet nebyl chlap ted tyden doma...tyhle smenne provozy,pohotovosti,zalohy a do toho zavedeny rezim krize kuli korone je v prdeli...timhle stylem neotehotnim nikdy😀😀😀🙊🙊😂😂
@nagojka Určitě teprve ovulace bude. Po ní už hlen není. A je to teda možné, že tak dlouho trvalo, než se tělo nastartovalo. Někdo sice otěhotní hned po vysazení, ale myslím, že jsou to spíš výjimky. A popisem si vůbec hlavu nelam 😉 Vědět o antikoncepci to, co teď, jak ji nikdy předtím neberu.
@levandulka_fialova presne...ja uz antikoncepci brat nebudu nikdy!!...je to svinstvo...a dekuju za info...🙂
@levandulka_fialova tak budu doufat ze to stihnem🙂vic to nechavam nahode..
Holky tak neco nového u vás?

@nagojka ono to zas tak brzo není. Dnes jsem 13 dc. A mívám ji 13 až 16 dc