Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Ahojky já dnes asi 8 dpo
Mě konečně sílí čárka na ovulačním testu, čekala jsem ji tak dva dny zpět už, ale nějaké zpoždění. Tak jsem ráda, uvidíme dál 🙂 a přemohlo mě nachlazeni :-/
@levandulka_fialova vůbec nebud smutná, hlavu vzhůru! Naděje je vždy, také ji už občas musím hledat hodně hluboko v sobě, ale prostě jednou se to stát musí, věř 🙏 nám všem 🍀
No to jsem taky ve středu padla za vlast, asi jen viroza, škrabalo mě v krku, trochu rýma a hlava. Dnes už je to lepší. Od včera mě bolí levý vaječník, že jsem měla obavu, že to přijde ještě dřív než minule, s mužem se uvidíme až v neděli 🙊.
@leeela Zatím opravdu ovulace nebyla. Může být i později, viděla jsem cykly, kdy byla třeba až 30.DC a ten měsíc z toho bylo i těhotenství 😉. Určitě pokračuj s měřením. Jak dlouhé máš obvykle cykly? A jinak na nesledování se mi nepomáhá vůbec nic 😂 Měřím teplotu, dělám ovulační testy, kdybychom mohli mít sex obden celý měsíc, asi bych to nedělala, takhle to prostě sledovat musím. Ke všemu užívám 3x denně drmek, 2x Fertipronu, takže ať chci nebo ne, musím na to myslet.
@leeela ahoj určitě se přidej k nám, co de týče Nosifolu - věřím že ti pomůže nastartovat ovulaci, já beru také Fertipronu (levnější verze Nosifolu bych řekla) a myslím že po ní ji mám ukázkovou, je ale možné že bych měla i bez ní ale pro ten pocit ji beru 😀
Řekla bych, že je už pozitivní. V porovnání s ostatními je silnější?
Toto jsou testy za poslední dva dny. Třetí že spodu je ten včerejší večer, druhý odspodu v noci když se mi chtělo na WC 😀 a poslední je teď rano. Už to evidentně slábne 😊
@levandulka_fialova
Holky když je sex v den zvýšení BT, má to ještě nějakou šanci nebo už je pozdě? By mě zajímalo, četla jsem teď někde, že v den zvýšení už to nemá cenu, ale já měla za to že třeba den před a i po může být 🤷
Tak to je pak jasné! Je tam. Tak držím pěsti!
I den po ovulaci je ještě šance. Vajíčko "žije" 8-24 hodin, takže šance opravdu je. Navíc podle symptotermální metody začíná neplodné období až tuším 3. DPO.
@levandulka_fialova jen teda jsem si říkala, jestli nemá být ta druhá čárka silnější, než pravá, ale je možné že test má min barviva nebo tak? 🤔
Já ji nemám nikdy silnější. A ovulaci si potvrdím teplotou, takže to nelže (doufám 😂). Měla by být stejná nebo silnější. Používám Dr. Max.
@levandulka_fialova já měla teď GS mama ale nebyla silnější, ale tak nějak tuším, že fakt proběhla (hlen, a včera trochu bolest na jedné straně a v kříži). A dnes slábnoucí testy 🙏🤷
A dnes teda se přidala bolest prsou 😄🤷
Myslím, že to byl fakt pozitivní test.
@levandulka_fialova tak děkuju, ted dej se vůle Bozi 🙏🍀
@nagojka jakou máš značku testu? Mě fakt přijde že vždy mám nějaké buď s málo barvivem nebo nechápu :D takové slaboucke a to i tu první carku
Kupuju dr. Max jine sem zatim nepouzila...test si udelam vzdy jednou za uherskej rok..😉ale vzdycky mi vyjdou takhle uplne krasne...
@nagojka Krásný. Držím pěsti. Doufám, že je chlap doma 😉
Já jsem s těmi Dr. Max taky spokojená. Měli jednou akci 2+1 zdarma, tak jsem koupila 9 krabiček za cenu 6 😂😂😂, zásoba už dochází, takže vyhlížím znovu akci.
@levandulka_fialova super diky za tip, ale příští měsíc už je nebudeme ani jedna potřebovat, škoda 🤣🤣🍀🍀🍀😍
😂😍 Vlastně jo, já zapomněla 😂
@levandulka_fialova 🤣🤣♥️♥️
Tos napsala moc hezky ale jsem si na milion procent jista ze ja je bohuzel potrebovat budu😟😟
Holky, mám takový nechutný dotaz 😀 Už nějakou dobu nad tím přemýšlím. Říká se, že v ovulačním hlenu jsou schopny spermie přežít a počkat si, ale když ho mám, tak on ze mě prostě každý den "jde pryč". Nezůstává tam, takže když je sex třeba 2 dny předem, ony se tam zabydlí, ale pak stejně vypadnou s tím hlenem 😂 Nebo on je i v děloze a tam čekají?

Já jsem 6.DC a včera to na mě nějak padlo. Úplně jsem ztratila naději, že to vyjde. Ono to přejde, ale je to na palici.