Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@leeela Ty 3 vpravo mi přijdou úplně stejné. 2. zleva má nějakou rysku nebo je nejsilnější? Jestli ti zítra stoupne teplota, tak by to mohlo být ono.
@leeela Tohle jsou moje aktuální testy. Na těch Dr. Max prostě ten rozdíl vidím vždycky hezky. Zítra bude pravděpodobně taky pozitivní a pak už bude slábnout.
@nagojka Tak to vypadá, že ty ovulační testy budu potřebovat taky 😥. Dnes ovulace, sex před 3 dny a dnes kvůli komplikacím v jeho práci, sex nebude, možná zítra, ale spíše až večer, což už je úplně pasé.
@levandulka_fialova jo to znam moc dobre...tohle je uplne na hovno...
Holky moje 😒 je to někdy opravdu těžké. Já jsem asi 5DPO a prostě čekám, ani nemerim (měřila jsem čtyři dny po ovulaci) a dnes už nic. A dej se vůle Boží. Snažím se být pozitivní, myslet na to, že to vyšlo a vše je ok. Ale i tak. 🙏🍀🍀 Držte se všechny
@levandulka_fialova
@nagojka Nejhorší je, že tu brečím jako 🐮. Už jsem si i říkala, že já tady do sebe tlačím všechno možný, aby to vyšlo, jestli to mám zapotřebí, když ty jeho fungují jen z 5%, jestli nemám zkusit raději inseminaci s dárcovskými. Ach jo.
@levandulka_fialova jo tak to sme na tom dost podobne...jsou ted naky blby erupce na slunci asi...taky delam proto vsechno mozny,a pak kdyz nastane den D nebo se blizici ovulace tak se neco posere ..jakoby mi to miminko nebylo prano a ja nevim...je pravda te mi vysetreni chlapa zatim jeste nemame takze kdo vi...mam doma od cervna nachystanej clostyl sle proste nejsem schopna si ho vzit kdyz je mozny ze to do sebe nacpu a nakonec uplne zbytecne...kort kdyz ted dle vseho ovulace probiha prirozene...
@nagojka Asi bych ho na to poslala, ať víš, jestli je aspoň nějaká šance. Já měla takovou radost, že po tom drmku ovulace naběhla a teď toto... Ach jo.
@levandulka_fialova spermio je samozrejme v planu...jen ten muj chlap je takovej no.. ja nevim...prijde mi ze si to moc nechce pripustit ze by mohli byt i jeho vysledky spatne..ale mimco chceme oba tak snad se brzy dokope..Mluvili sme o tom a vic nechavam na nem...nebudu ho do toho za kazdou cenu nutit..ale kdyz to nepujde...najdu jine reseni.A ty nezoufej...aspon mas ozkouseno ze drmek funguje na ovulku a muzes ho brat dal🙂tak kurna jednou to snad vyjit musi...
@nagojka Chápu, s chlapama je to prostě těžký...
@levandulka_fialova stejne je to sileny a prasteny...clovek si je na 100% jistej ze tenhle cyklus zase nic,ale porad podvedome doufa...des...
@nagojka Je to na palici. Ale já teď nedoufám, teď jsem jen nas*aná 😂 Když se ty jeho neuchytly v den ovulace nebo den před ní, dost pochybuju, že by tam vydržely čekat 3 dny 😔
Ach jo holky...jak ja tohle predmenstruacni obdobi nesnasim...🥺🥺🙁bricho,vytok,sem tam prsa...naladovost....jak ste na tom?koukam ze Paja s nama uz moc nemluvi,😀😉🤰je u vas neco noveho?ja si tu tak lezim v posteli,a rkam si ze bych potrebovala s nekym pokecat😂😂😂😂
@nagojka Já jsem teprve 2.DPO, teda asi, protože dnes byla teplota nižší než obvykle, tak uvidím, co zítra aplikace na to. Upřímně řečeno, už abych to dostala a mohli jsme zase začít.
@pajasala Vidím, že to padlo na nás na všechny 😔. K tomu podzimní "depka" asi, korona... Blbý období prostě. Snad se to u všech brzy obrátí v naději.
@pajasala me uz to taky nebavi☹️sem z toho uz tak zoufala,ze mam nekdy pocit ze nikdy miminko mit nebudu..tento mesic sme se chlapem tak pohadali ze sem si myslela ze to bude konec...jak mas dlouhu LF?prinjde mi ze sme byli na stejne vlne a ted si mi utekla🙂jojo doba a obdobi je zrovna je naprd..jenze s tim bohuzel nic neudelame...
@nagojka No my se samozřejmě chytli taky 😱
@pajasala jestli mas naky blby pocit tak si radsi dojdi na gyndu...taky se ted po trech mesicich chystam zda mam dole vse v pohode,jestli se nevytvorila naka cysta nebo tak...ale citim se v pohode..co se MS tyce tak ja mam bricho nafouknute snad uz tejden dopredu a temer az do konce...mozne jeste tyden po...lidi co me vidi po delsi dove tak si mysli ze uz sem ve 3mesici...to je hrozny...urcite budes v pohode a nebude to nic vazneho...
@pajasala A nezačala jsi třeba před těmi 2 měsíci brát nějaké jiné vitamíny, kapičky apod.? Že by to byl jejich nežádoucí účinek?
@levandulka_fialova nee nikdy jsem nic nebrala. A ke všemu dopo jsem jen splnila a už je po MS
Ahoj holky tak co je nového?
@pajasala Já 5.DPO, ale vzhledem k tomu, že na ovulaci nic neproběhlo, tak jen vyhlížím MS. Ale strašně, fakt strašně mě už druhý cyklus, co užívám ten drmek kapky, bolí po ovulaci prsa. A pořádně vlastně nevím, jak dlouho ho mám brát, každý píše něco jiného, někdo do ovulace, že je na podporu zrání, někdo i po ní, že je to zase na progesteron a někdo píše, že 3 týdny a týden pauza.
Ja vyhlizim MS...kolikaty den po ovulaci sem vubec netusim ale test dneska negativni ale tim sem si na milion procent byla jists ze to tak bude...Udelala sem ho spis tak asi z nudy...Mam citlive bradavky,cipek se otevira a bili vytok...teoreticky by mela dorazit tento tyden..zacla sem i merit BT abych mela jistotu ktery den to bude🙂
Hezké dopoledne jak jste na tom? Já dnes asi 13DPO, a tak mě teď bolelo břicho že jsem říkala, že MS je tady, šla jsem na WC na jisto. No a nic 🤷 takže uvidíme. LF jsem mivala teď 15 dní tak by to bylo nějak brzy. Co vy?? 🍀
Já 8.DPO, podbřišek a prsa bolí, včera teplota stoupla k 37,tak jsem se trochu navnadila, ale dnes už zase míň, čípek strašně dole, takže očekávám MS.
@levandulka_fialova myslíš že by MS přišla tak brzo?

Ahoj holky, jak je po víkendu? 🙂 myslíte, ze včerejší ( druhy z prava) test bych mohla brát jako pozitivní? Dnes i klesla teplota - tak snad....
@levandulka_fialova já beru taky drmek a ještě i pupalku 😁 A myslím, ze oni proste dopluji co nejdál a tam čekají 🤷♀️😁