Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@pajasala Minule jsem už 10.DPO trochu špinila a 12.DPO to přišlo, tak si myslím, že se to už chystá.
@levandulka_fialova nebo nidace
@pajasala Nemožné, sex byl 9.DC, pak už ne, máme jen 5% pohyblivých, to by musela být haluz jako blázen...
@levandulka_fialova tak to je opravdu málo pravděpodobné 🙁
@pajasala Právě. Počítám s tím, že to nevyšlo, ale řešit ještě krátkou LF se mi nechce.
1DC hlásím, přesně jak hodinky, LF 15 dní, takže díky Bohu alespoň za toto, že tělo funguje krásně. 🍀
Tak držím palecky v novém cyklu
Já už špiním, takže jsme se opravdu sladily 😂, zítra budu 1.DC.
@levandulka_fialova teda holky vy jste sladeny. Já podle všeho zítra nebo pozítří čekám ovu
Tak opravdu 1. DC ☹
@levandulka_fialova já 3DC, jsme skoro synchronní 🙂
Holky jak jste na tom? Už to tady upadá :(
Ahoj já dnes 7 DPO
Ja nevim co a jak mam...😊jsem 14DC...nekdy tento tyden by mela byt ovu,ale jelikoz uz se nesleduju tak vubec nevim kdy a jak bude...uz to extremni snazeni zacinam pomalu vzdavat😊mam ale vyjmecne chlapa doma cely tyden tak snad se trefime...
@pajasala Moc držím pěsti!!! Graf vypadá pěkně.
Já jsem 10.DC.
@levandulka_fialova děkuji i já tobě
Holky tak je to asi blbý. Dnes 8dpo bt 37 ale od večera spiním
@pajasala Já vím, že si tady dáváme naději, ale fakt to může být špinění po nidaci.... Teplota při ní klesnout nemusí. Ať to klapne. U nás to vypadá, že se ani tento cyklus snažit nebudeme 👎
@pajasala tak to je ale hodně nadějné, jasná nidace 💪👏
No myslím že ne. Včera odpoledne to přestalo a dnes už zase jo a cípek je dole.. Sice tvrdý ale se stopami světlé krve.
@pajasala Jak se to vyvíjí?
Holky mě klepne. Teď jsem zjistila, že si zapisuju blbě polohu čípku 🙈. Myslela jsem, že když na něj nedosáhnu, je high jako vysoko a on je low jako nízký 🙈😄🙈😄

Držím palecky