Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@pajasala To si nemyslím. Ke konci cyklu se nezvedá LH, zvláštní. Mohou reagovat leda na HCG... Tys měla LF myslím hezky dlouhou že? Takže to špinění... Nemůže to být nidační špinění + kolísání hormonů? No je to věda....
@levandulka_fialova no uvidíme jak bude ovu vypadat teď v poledne. MS má přijít v úterý a splnění je hnědé.
Ty jo holky nekdy to prece vyjit musi..☹️ja tenhle mesic vubec nevim jak na tom sem..Vim jen to ze sem 19DC a tento tyden mela probehnout ovulka..ktery den presne netusim ale urcite ti bude v tech dvouch dnech kdy sme nesoulozili...mam chut uz to vzdat.ale davam tomu sanci do konce roku...pokud to ani tak nevyjde v novem roce zacne velke reseni vseho...
Já hlásím 1 dc a vzdávám to.
No vidím, že jsme na tom s náladou všechny stejně 👎. Jestli to tento měsíc neklapne, domluvím se už s dr. na inseminaci. Nemám tolik času na marné pokusy.
Holky ja bych asi potrebovala trochu proplesknout...porad si rikam ze se nebudu pozorovat...vubec netusim kdy byla ovu nekdy minuly tyden,merim ted jen BT...uplne v klidu no stress...a ted???ty jo me pichne v brise a ja uz sem na pozoru,svedi me bradavka a ja sem na pozoru...clovek tak strasne doufa aby se zadarilo ze pozoruju kazdou hovadinu a zacinam se zkoumat...ja nechci...boze...chci normalne pracovat a nemyslet na to co kdyby nahodou...jak tohle vsechno mam vytesnit z hlavy???🥺🥺🥺🙁🙁vzdyt je to vzdycky bud a nebo...timhle si clovek akorat prihorsuje...
@nagojka Neumím poradit, jsem na tom stejně. Nesnáším, když někdo řekne, nemysli na to. Ideálně to řekne ta, co se jednou otřela o trenky a byla těhotná. Ty mám "nejraději". Jediné, co mě napadá, je najít si jinou aktivitu, ale na to jsem osobně moc líná 😄
@levandulka_fialova me uz jako hrabe...cim vic si rikam ze na to seru tim vic se pozoruju...kez bych vedela jak se vypnout...zalib mam hodne,jezdim na koni,v praci mam rozotyleni az az...pritom clovek uz tak nak tusi ze to zase nevyslo...😟
@nagojka Já zase stagnuju i s koníčky, nic se mi nechce 🙈 Podle mě je to přirozené, že na to žena myslí, když po dítěti touží. Pokaždé si říkám, že se nebudu po ovulaci měřit a vydržela jsem to jen 1 měsíc 🙈
Holky můžu se přidat? Snažíme se už dlouho a taky už bych to nejraději vzdala. 3dc a zase jsme na začátku ☹ přestávám věřit, že se to povede
@clo1 Ahoj, my jsme teď všechny jaksi upadly do splínu, tak snad se nelekneš 😄 Já se snažím zatím jen 8 měsíců aktivně (předtím jsme tomu nechávali volný průběh), ale co jsem zjistila, že mám AMH 0,2, tak je to o nervy 🙈.
@levandulka_fialova neuvažovala jsi nad Ivf k vůli toho nízkého AMH? A kde sis nechávala test dělat? Taky zvažuju, že se nechám nabrat krev, klidně jako samoplátce, ale kde zajít? Dělají to ve všech laboratořích?
@clo1 Neuvažuju. Je mi už 41, takže komplet placení a opravdu do toho 100tisic nedám, když výsledek je nejistý. Mně se vajíčka zatím dělají, užívám teď drmek, předtím jsme zkoušeli clostylbegit, jen prostě mohou dojít... A kdy, těžko říct. Jedno dítě už mám, takže to není úplná "zoufalost", když to nevyjde, budu to muset v sobě zpracovat. Máme tedy ještě špatný spermio, takže leda ještě zvažuju inseminaci, popř. dárcovskou inseminaci. Dr. mi říkal, že nízké AMH prostě znamená, že ovulace bude bez podpory čím dál méně, až nebude vůbec, ale klidně za rok může jedna proběhnout.
@levandulka_fialova tak ja mam zase opacnej problem AMH 9.11...ted beru 4 mesic Fertilup a musim rict ze zacinam pocitovat podstatne rozdili..Zarucujou dokonalou hormonalni rovnovahu a jsou urcene primo pro zeny s PCOS....tak doufam ze to k necemu bude...
@nagojka Kudy chodím, doporučuju tenhle profil na IG. Paní se mimo jiné věnuje i PCOS a co jsem pochopila, tak někdy dr. udělá tuhle diagnózu, ale zádrhel je jinde. Tak pokud chceš, mrkni se.
@clo1 Zapomněla jsem odpovědět. Nejdřív jsem si koupila na netu Adiel test ženské plodnosti, ten vyšel bohužel pozitivně, tak jsem se hned objednala na gynekologii, kde mi dr. udělal hormonální profil + placený test AMH a z toho se potvrdilo to nízké AMH, počínající přechod. Ale dělají ho ve většině laboratoří, nemusíš mít žádanku. Když jsem pak později pátrala, měl mě předchozí dr. na tohle možné riziko upozornit, protože prvním příznakem blížícího se přechodu a nízkého AMH je zkrácení cyklu. A mně se před cca 5 lety zkrátil z 29 na 22-24 dní. Škoda, že jsem to nevěděla už tehdy, řešila bych to aktivně dřív.
@levandulka_fialova Já mám cykly 27-29 dnů už hodně dlouho. Vyjímečně jednou nebo 2x ročně příjde ms třeba už po 25 dnech. Většinou ale těch 28dnů. Zkusím si najít nějakou laboratoř a zeptat se jestli to dělají. Manžel nemá moc dobrý spg, takže pokud by to i u mě bylo špatné, tak by to bylo asi marné. 😕
Tak jak to jde holky?potrebuju s nekym pokecat mam nakou depku😟😭teoreticky 5 dni do MS,prakticky bohuzel nevim...takze asi za moji naladu muze poradne PMS ...
@nagojka Já jsem 8.DPO, pokud nezabere B6, tak 3-4 dny do MS. Pověsili jsme dnes už světýlka do oken, ať mám lepší náladu, protože jestli to teď neklapne, tak klepne mě 😂. Bije se ve mně pocit, že to vyjde a hned v zápětí že není šance.
@levandulka_fialova ach ty pocity...taky me od zacatku neco hloda ale snazim se to nevnimat a neupinat se na to ..ja uz neverim tomu ze by to klaplo..🥺uz navadis vanocni atmosferu?to u nas moc vanocni vyzdoba nejede,muk chlap si na to nepotrpi takze ja na vanoce nejsem a asi ani nebudu naladena...
@nagojka My jen ta světýlka v okně, doma věnec a dekorace na vchodové dveře (+ teda stromeček), a tím končím, kdo to má potom uklízet? 😂 Jestli to nevyjde, tak fakt snad začnu běhat 😂, protože jen kynu.
@levandulka_fialova ja taky kynu🤣🤣🙂👍💯💯ale behat me nikdo nedonuti👍🙂ja ted uz vim ze tento cyklus zase nic a MS prijde nakonec asi driv nez za 5 dni...tak muzu cekat kazdym dnem pokles...Meris tento cyklus BT?
@nagojka Já zkoušela začít běhat už několikrát, pokaždé jsem byla 2x a konec 😂, jsem líná se i obléct do sportovního oblečení 😂. Měřím. Jak to že už teď víš, že nic?
@nagojka Zatím takto
@levandulka_fialova ve sprse sem si sahla na cipek a je celkem nizko a otevreny😟...ja bych spis chtela nekam do fitka na naky to bossu,spining atd...to by me bavilo...mam uz mesic stazenou apku v mobilu a jeste sem necvicila ani jeden den...doma se proste nedokopu
@levandulka_fialova grqf mas peknej👍👍ja si tento cyklus poprve od srpna taky namerila 36,9...

@levandulka_fialova ahojky je to blbý. Dnes 11 DPO a od 7 DPO střídavě spiním. Dnes klesla i hodně bt takže zase nic. Akorát tento cyklus dělám ovu testy az do MS a sílí. Ale to bude asi tím že se chystá MS.