icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
nagojka
16. lis 2020

@levandulka_fialova ja nemerila cely cyklus...jen par dni pred ovulkou a potom az sem zacala nakej nahodnej den po ni...takze vubec netusim kdy byla...nechtela sem merit ale nevydrzela sem to...a hlavne me se na tom libi ze clovek kdy to proste dostane...to je super...

levandulka_fialova
16. lis 2020

@nagojka Mně to většinou jednou k těm 36,9 vyskočí a pak zase dolů. Aplikací v mobilu jsem měla a nic, nemám motivaci. Mně vlastně nevadí, jak vypadám, jen si říkám, že bude hůř 😂

levandulka_fialova
16. lis 2020

@nagojka Já ho mám zatím nahoře, ale klesne většinou 2 dny před MS.

autor
17. lis 2020

@levandulka_fialova Ahojte já se také ozývám po dlouhé době, ale vlastně nemám s čím přispět, tento měsíc to absolutně nemerim, ani nedělám ovulační testy, prostě jen vím, kdy byla asi, a teď bych měla být +- 8DPO. A stejně jak levandulka, chvíli pocit že to prostě vyšlo stoprocentně, a pak nejistota 😏 budeme doufat, nezbývá čekat. Věřím, že to bude ten nejkrásnější dárek pod 🌲 🍀

autor
17. lis 2020

@nagojka depku mám asi už i já 😏😄

levandulka_fialova
17. lis 2020

To by bylo krásný mít takové překvapení pod stromeček 🥰. Sice rodit v pařácích asi nic moc, na druhou stranu bude asi zase ústup koronáče, a tak nebude zákaz otců u porodu.

autor
17. lis 2020

@levandulka_fialova teda ale ty myslíš úplně takticky! 😄😄👏 Takže pod stromečkem holky 🍀

autor
17. lis 2020

Stejně, je to možné že prostě někdo čeká tolik let? A jiní se o sebe otrou a hotovo ☹ nechápu to čím to je

levandulka_fialova
17. lis 2020

Já jsem těžký praktik 😂😂😂. Asi to bude geny, já celý živit nekouřím, žiju zdravě (ne přehnaně), alkohol výjimečně a někdo hulí jako fabrika a těhotný je hned, mají jedno dítě za druhým... A pokud by teorie některých, že dítě si vybírá, ke komu přijde, a že to má svůj důvod, byla pravdivá, pak tomu už vůbec nerozumím. Pochybuju, že by si "vybíralo" drogově závislé apod. Nejvíc mě štvou řeči právě těch, co se otřou o trenky, že na to nemá člověk myslet a přijde to samo.

autor
17. lis 2020

@levandulka_fialova no máš pravdu, kolikrát v televizi drogové závislí a mají dítě které někam "pohodí", to je fakt strašné a člověk který chce, nic....😏 Ale tak to naše čeká pod stromeček, asi to bude také taktik 😄

clo1
17. lis 2020

Vidím holky, že máte všechny před ms, kdyby vám to teď nevyšlo, ještě máte měsíc k dobru a šanci, že to vyjde a pod stromečkem ty // budou 🤣🤣
To já už mám poslední pokus na to. Jsem 8dc. Klidně budu rodit v pařákách v srpnu, to mi nevadí, hlavně když to vyjde 😀

levandulka_fialova
17. lis 2020

@clo1 Já se snažím najít něco pozitivního na případném neúspěchu 😂.

nagojka
17. lis 2020

@levandulka_fialova tak dej vedet pokud neco najdes🙂🙂🙂ja sem pozitivni veci za tech par mesicu uz uplne vycerpala...👍

levandulka_fialova
17. lis 2020

@nagojka No je to těžší a těžší, to je pravda. Naivně jsem si myslela, že s Clostylbegitem to klapne napoprvé jako před lety, a pak přicházelo jen další a další zklamání.

nagojka
17. lis 2020

@levandulka_fialova ten ja mam porad schovanej uz od srpna v supliku...porad premyslim jestli to s tim zkusot nebo ne...moc se mi do toho nechce...nemame spermio takze brat hormony a pak zjistit ze to bylo zbytecne protoze je spatne jeste neco jineho...takze to s tim zkusime asi az pak...

levandulka_fialova
17. lis 2020

@nagojka My máme taky špatný spermie, ale stejně špatný jako před lety, tak jsem doufala.....

levandulka_fialova
18. lis 2020

Ach jo holky, teplota dnes pořád dole, normálně bych to měla zítra max. pozítří dostat, vypadá to, že ani ta B6 na LF nezabrala 🥺

nagojka
18. lis 2020

@levandulka_fialova dneska je to 12 den co merim BT..teoreticky bych uz dneska mela zacit spinit nejdele zitra..tak sem na to taky zvedava...je ale pravda ze klidne uz muzu byt 12_13DPO protoze fakt netusim kdy ovu byla..ale temer pozitivni ovu test byl tu stredu..jeste ti to ale nekleslo pod caru🙂

levandulka_fialova
18. lis 2020

@nagojka No sice nekleslo pod čáru, ale já to tak mám, že to jde pomalu dolů a pak bum, ach jo.

levandulka_fialova
18. lis 2020

@nagojka Mohla bys zkusit už i test 😉

nagojka
18. lis 2020

@levandulka_fialova to asi mohla ale zkouset ho nebudu protoze muj cipek uz se na MS dukladne pripravuje takze mam jasno...zitra uz by teoreticky mela teplota taky klesnout mam LF 14-15 dni a vzdy dva dny pred MS teplota klesne stejne jako tobe...a hlavne 1-2 pred tim zacinam spinit...

levandulka_fialova
18. lis 2020

@nagojka Jako jedné z nás tady by to už mohlo konečně vyjít, ať dodá pozitivní náladu ostatním 😉

nagojka
18. lis 2020

@levandulka_fialova to by mohlo....kez by..

autor
18. lis 2020

Holky prosím o vaší radu 😀 dnes přibližně 9dpo asi, nevím, neměřila jsem. Už druhý třetí den je mi fakt divne, hlava jak ve snu, přijde mi že se mi točí při horším pohybu, a bolí mě břicho ale to si prostě říkám že určitě budou nějaké "vetry" nebo tak 😄 no a k věci. Doma mám jen clearblue digitální, a mám strašné nutkání ho udělat zítra ráno. Ale říkám si, abych neprocurala 200kc 😄 co myslíte? Možná to je fakt vše náhoda, souhra události, ale jsem fakt jak praštěná nějaká

autor
18. lis 2020

Já vím ale že 9dpo by bylo stejně asi brzy 😔

autor
18. lis 2020

Na druhou stranu prostě přesně stejné nevím, kdy ovulace byla 😄 dilema toto

pajasala
18. lis 2020

Na Digi je brzo. Chvilku ještě počkej

autor
18. lis 2020

@pajasala dobře ☺️

autor
18. lis 2020

Teda ale fakt je mi úplně divne, a to si vždy vsugerovavam příznaky jako bolest prsou atd, ale tentokrát je to vše úplně jiné 😔 uvidíme zítra, třeba se potrebuji vyspat

levandulka_fialova
18. lis 2020

Digi je myslím 25, takže bys myslím ty 200 pročůrala....

Strana