Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

No to je fakt, ženský si ho chválí. Ale asi spíš až v den MS. Někdo má 10.DPO i na desítkovém ducha a někdo až třeba 14.DPO.
No uvidíme, motá se mi trochu hlava od odpoledne, tak snad to bude dobré
Budu drzet palce abys nasla vytouzene //....ja sem ted taky hrozne nervozni...me nic neni krom pobolivani bricha sem tam obcas a co teda je sileny tak mam citlive bradavky...to ale uplne katastroficky...jeste minuly tyden me bolely prsa jako kdyby se mi na nich delali modriny...to prestalo...Ja sem ted strasne nervozni...Tak moc bych si prala ale teplota neklesla...😟🥺🥺jeste tri az ctyri dny musim vydrzet...omlouvam se ze vas zase otravuju s mejma pocitama...cipek mi dava jasne najevo ze si nemam delat zadne nadeje ale copak to jde???vsechno ostatni mi nadeji dava???🥺🥺🥺😭😭😭ach jo...
@nagojka ty prsa jsou nadějné teda dost, věřím, že to tam bude 💪
@nagojka nebudeš zkoušet test? Věřím že všechny to najdeme pod 🌲
Nebudu...protoze vim ze tehotna proste nejsem☹️🥺minule sem delala test 13DPO protoze sem si taky myslela ze se zadarilo,a dalsi den nakonec prisla MS...zitra rano by mela teplota klesnout...tak to treba nevydrzim a prece jen test udelam ale....dekuju za podporu holky..kez bysme opravdu vsechny meli pod stromeckem ten nejkrasnejsi darek...
@nagojka Já takto a už dnes špiním 🥺 Ach jo.
@levandulka_fialova no ale graf vypada porad hezky🙂me to zitra jeste klesne a taky bych uz mela zacit spinit..a pozitri uz to bude...🥺😭☹️bych to tak tipla...poboliva me uz i brisko...takze...co je na tom pozitivniho???🤔🤔🤔😀😀😀🤷🤷🤷
@nagojka No no no... 😂😂😂😂 Pozitivní je, že až se budeme přežírat o vánocích, nebude nám krkem zpět lézt vánoční cukroví a budeme blinkat až v lednu, a tak to všechno zhubneme 😂😂😂😂😂
I když já u prvního neblinkala ani jednou, nebylo mi vůbec nic 🙈
@nagojka
@levandulka_fialova naděje umírá poslední, dokud není ms....🍀🍀🍀
Já 10dc a vyhlížím ovulaci. 🙉😅
@clo1 My taky. Časuju to perfektně a prd z toho.
Mluvíte mi z duše holky
Jestli to prave neni ten problem...Ze sme z toho uz uplne zblble,pomatena a planujem to vsechno az moc..🤔🙁
@nagojka Já bohužel jinak nemůžu, doma se nepotkáváme tak, abychom mohli "lážo plážo" sexovat obden 🙈, jsem ráda, že vůbec u mě proběhne ovulace s tím nízkým AMH, takže ji nemůžu promarnit. Samotnou mě to štve.
@levandulka_fialova neboj mam to uplne stejne...oba dva delame na smeny,ja AMH prilis vysoke...jednou to prijde...ty mas aspon jednoho mazlika doma,me je 28 let,pritek je o 13 let starsi a nemame jeste zadne...takze ja si nemuzu pomoct ale mam pocit ze nas tlaci uz i vek...nechci bejt stara matka staci ze pritel uz to bude mit tip top..
@nagojka Je pravda, že si pořád říkám, že už aspoň jedno mám... Ale ty to ber u sebe tak, že máš opravdu štěstí, že máš muže, který dítě chce a jste šťastní. V dnešní době je problém potkat někoho v pohodě, který vidí život stejně. Dřív nebo později to klapnout u vás musí 😉
@nagojka @levandulka_fialova tak jak holky?
@pajasala Já mám teplotu ještě víc dole, takže je to jasné, předpokládám, že se to během dopoledne rozjede 👎 a LF i s B6 jen 11 dní 🥺
@levandulka_fialova LF 11 dnů je dostačující, tam bych problém neviděla. Horší když je to pod 10.
Držím palce do dalšího měsíce 🍀
@levandulka_fialova holka nám se to snad nikdy nepovede. Já dnes 12dc hlen žádný ovu test negativní.
@pajasala No u sebe začínám být už skeptická 😔
Ja sem z toho asi trochu uz blazen...Teplota dne vyskocila zase nahoru...Ale kdo vi cim to je vcera sem sla spat o hodku dyl ale spanek byl stejne temer 6 hodin...tak nevim...Dneska je to 14dni od mereni...minuly mesic sem mela LF 15dni...tak jeste pockam do zitra a pak treba zkusim test...i kdyz apka hlasi MS v nedeli a druha apka v pondeli tak uz to mozna vydrzim...no taky to neni vztah podle mich predstav a uplne dokonalej neni...na spoustu veci mame odlisny nazor nehledne na to ze muj pritel je desnej perfekcionista a puntickar...coz je asi duvod nasich hadek..
@pajasala
@levandulka_fialova taky už tomu přestávám věřit. Ale mám před ovulací, musím myslet pozitivně, alespoň teď 🤣

@levandulka_fialova Jj je, ale nechápu, proč všichni říkají že Digi ukáže jako první, když je 25, také mi to nikdy nedávalo smysl