icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
nagojka
20. lis 2020

Dneska pujdu na nocni budu muset rano merit o hodku driv a bohuzel to nebude uplne kvalitni spanek..ale delam to tak porad tak snad zadnej problem nebude..

clo1
20. lis 2020

@nagojka záleží kdy u tebe byla ovulace. Z grafu to moc nejde poznat, jestli už máš 14 dnů po O nebo teprve týden

nagojka
20. lis 2020

@clo1 ovulace probehla jednom z tech zelenych dni....ja sem kolem ovulace nemerila jenom par dni pred...tento mesic sem nechtela merit ani po ovulaci ale nevydrzela sem to...ale kdyz sem si merila teplotu ten prvni den tak uz byla po ovulacni...takze fakt nevim ale v grafu uz mam zaznamenanejch 14 poovulacnich teplot...

pajasala
20. lis 2020

@clo1 to je fakt. Škoda že nemerila od MS pořád. Taky mi přijde že byla ovu déle z těchto teplot.

nagojka
20. lis 2020

@pajasala nevim...necham to bejt..MS prijde tak jako tak takte kdy byla ovu resit nebudu..hlavni je byla ...ale u me teplota 36,6 je rozhodne poovulacni...🙂uvidime pristi tyden

clo1
20. lis 2020

@nagojka máš někde graf z minulého cyklu?

nagojka
20. lis 2020

@pajasala ovulacni test byl pozitivni ve stredu 16.10..

nagojka
20. lis 2020
nagojka
20. lis 2020

Graf ze zari....v rijnu sem nemerila nemelo to cenu chlap byl dost na sluzebkach a kuli korone zavreny v praci tak sem si udelala volnej mesic...tenhle graf je ze zari...pak mam az tento

clo1
20. lis 2020

@nagojka tak to vypadá na min. 14dnů po ovulaci. 👍🏻 To je nadějné

clo1
20. lis 2020

@nagojka jsi dobrá, že vydržíš s testem. Pokud to nedostaneš do neděle, tak už je velká šance, že jsi těhotná

nagojka
20. lis 2020

@clo1 no tak ja uz mela tolik priznaku ze sem si byla jista ze sem v tom,udelala sem si test a ono prd...dalsi den to vypuklo...je pravda ze tento mesic je vsechno tak trochu jinak a ze spoustu veci me mate a kdybych nemela otevrenej cipek tak bych si toze sem tehotna bych si myslela zas...takze si vubec nepripoustim ze by to mohlo klapnout...a dekuju za podporu a nadeji🙂

nagojka
20. lis 2020

@clo1 a treba to ani nevydrzim....🤷🤷🤷🤷🤣🤣😀😀😀

levandulka_fialova
20. lis 2020

@nagojka Graf vypadá dobře, drží se!!!! A já držím pěsti! Žádný vztah není na 100%, jen někomu jedna věc vadí, druhému ne 😉.

clo1
20. lis 2020

@nagojka vydržíš, do neděle, to dáš 👍🏻👍🏻

nagojka
20. lis 2020

@clo1 jo taky si rikam...v nedeli ma mrska dorazit nejdele v pondeli...tak je porad jeste cas...me se to moc nezda...

pajasala
20. lis 2020

Holky tak zítra už snad bude pozitivní

nagojka
20. lis 2020

@pajasala drzim palecky!!!!!!!🙂dneska uz bych na to klidne vlitla🙂🍀👍

pajasala
20. lis 2020

@nagojka děkuju jo vlitneme 😄

levandulka_fialova
20. lis 2020

@pajasala Vypadá nadějně 😉 Tak tfuj tfuj tfuj 😄

pajasala
20. lis 2020
leeela
20. lis 2020

Ahojky, taky se po delší době hlásím... a jsem opět zmatená... začala jsem zkouset OVU testy, a myslím, ze byl pozitivní 18.11... dnes už je negativni... ale teplota je i dnes dole 🤷‍♀️ Měla jsem i bolesti a bilkovy výtok... OVU je tedy dnes a zítra by měla teplota vyskocit? 🤷‍♀️Chápu to dobre? 🙂

clo1
20. lis 2020

@leeela i test z 19.11. je dost silný. Někdy je ovulace až 48hod.po pozit.testu, klidně může být ovulace i zítra.

pajasala
21. lis 2020

Dobře ráno tak jak holky @levandulka_fialova @nagojka. Já dnes takto

levandulka_fialova
21. lis 2020

@leeela Taky bych řekla, že pozitivní bude až 19.11., tzn. že ovulace by měla být 20.-21.11., teplota vyskočí až po těchto datech. Ale někdo má ovulaci i v den pozitivního testu. To se pak ověřuje vlastně tou teplotou zpětně.

levandulka_fialova
21. lis 2020

@pajasala Krásně pozitivní, držím pěsti!!!

Já dnes 1.DC 👎. Předevčírem špinění, včera vůbec nic (tak jsem doufala) a dnes teplota klesla o dost a hned po vstávání přišla mrcha. Tento cyklus neberu drmek (má se 3 měsíce a pak pauza, takže mám tu pauzu, snad vajíčko uzraje i bez jakékoli podpory. Budu brát dál tu B6, vypadá to, že LF tedy nakonec prodloužil o 1 den na krásných 12. Ale je to ubíjející měsíc, co měsíc nic...

misak48
21. lis 2020

@levandulka_fialova ahoj, nečetla jsem celou diskuzi, ale mohla bych mit dotaz k tomu vitaminu B6? Taky ho beru na prodloužení LF, ale teprve první měsíc teď. Když ti ji prodlouží, prodlouží se ti tím zároveň i délka cyklu, nebo se ovulace posouvá dopředu?

levandulka_fialova
21. lis 2020

@misak48 Já to zkoušela taky první cyklus. Ovulaci mám pokaždé jinak, cca 11.-14. den, brala jsem na ni drmek. Myslím, že ta B6 jen prodlužuje tu fázi po ovulaci, že neovlivňuje posunutí ovulace, protože třeba teď v tomto cyklu byla ovulace až 14.DC a bez B6 předtím 11.DC.

misak48
21. lis 2020

@levandulka_fialova já právě četla v nějakém článku, že by neměl ovlivňovat delku cyklu, ale jen prodloužit LF. Tudíž že to znamená, že posune ovulaci dopředu, pokud je cyklus stabilně dlouhý. Já už ho zkoušela na prodloužení LF na jaře současně s gynexem a zabíralo to. Ale cykly jsme měla různě dlouhé, takže taky nevím jak s tou délkou... Ale to.jsem měla cykly dlouhé, v cyklu ve kterém jsem otěhotněla byla ovulace až 30 DC. Pak ale tehu zamlklo a musela jsem na revizi a po ní najednou jak kdyby se tělo zblaznilo - první MS za 27 dní a další za 21. Teď jsem 11 DC, ovulační testy už kvůli tomu minulému zkouším jak dlouho a nic. Ano hleď ještě není, noc co by nasvědčovalo blížící se ovulaci. Tak jsem zvědavá, co z toho zase bude 🤷

levandulka_fialova
22. lis 2020

@misak48 Uvidím, jak to bude další cyklus. Ale mně ovulaci dopředu neposunul. Ale byl to 1.měsíc.

Strana