icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
nagojka
23. lis 2020

Dekuju moc vsem...🍀🍀🍀doufam ze to klapne...ted to jeste oznamit sve drahe polovicce...🙂no a sem zvedava jak dlouho to dokazu utajit....

leeela
23. lis 2020

@nagojka je to taaam 👍👍👍 gratuluji 😉👍💐

clo1
23. lis 2020

@nagojka do Vánoc 😂😂😂

nagojka
23. lis 2020

@clo1 mno o to se chci pokusit...chlapovi to asi nezatajim jelikoz sme vse planovali spolu tak vyzvida jestli uz sem to dostala🙂🙂horsi je ze pracuju v duchodaku a pracuju s maminkou moji🙂🙂🙂tak to musim nak zamaskovat...

autor
23. lis 2020

@nagojka juuuuu super gratulace 🙂🍀 já zatím vydržela teda netestovat tak uvidíme 😄

nagojka
23. lis 2020

Holky moc vam vsem dekuju...Ted je ze vseho nejdulezitejsi aby doslo ze to je pravda ale hlavne aby se to udrzelo a bylo to v pohode...🙂porad na test musim koukat...neverim tomu ze jsou tam dve..

pajasala
23. lis 2020

@nagojka neboj bude to v pořádku. Užívej si to štěstí.

autor
23. lis 2020

@nagojka krásný vánoční dárek 🌲 máš Teda nějaké příznaky nebo vůbec nic (třeba ani bolest prsou)? 🙂

autor
23. lis 2020

Já nevím kdy byla ovulace přesně, ale odhadem jsem 13dpo. Test teď odpoledne bílý, ale už se mi zase točí hlava podruhé během týdne tak jsem ho zkusila.. No nic tak snad příští měsíc 🍀🍀

autor
23. lis 2020

Edit: LF mívám 15 dní takže testuji předčasne, ale myslím že už by něco šlo vidět

nagojka
23. lis 2020

Ne neni mi vubec nic...pri doteku mam citlivejsi bradavky a prsa z boku citim jako kdybych na nich mela modrinu ale jen kdyz je zmacknu jinak nic...proto mi asi jeste vubec nedochazi ze se neco deje...necitim zatim vubec nic...🙂tak snad to klapne a bude vse jak ma byt...🙂

autor
23. lis 2020

@nagojka no abych pravdu řekla bolest prsou mám stejnou, nevěděla jsem jak to popsat ale tvá modřina to vyjádřila 😀 jenže to mívám bezne i před ms. Takže uvidíme, ale to motání je fakt už nepříjemné nikdy jsem to neměla takto během krátké doby za sebou 😏 tak se opatruj!!

nagojka
23. lis 2020

Dekuju...a ty meris ?budu drzet palce..😘

autor
23. lis 2020

@nagojka ne tento měsíc nic ani BT ani testy ale pocitově vím kdy byla a mívám ji pravidelně plus mínus .. moc děkuju ale říkám si že by už něco na testu vylezlo 😏

nagojka
23. lis 2020

Tak treba se taky zadarilo...kdo vi kdy ja mela prvni naznak ja testovala poprve az 17DPO...teoreticky...

autor
23. lis 2020

@nagojka no kezby tak uvidíme 🙏

clo1
23. lis 2020

@pajasala už jsi po ovulaci? U mě to vypadá na dnešek. Včera pozitivní ovulační test a dnes už slabne.

clo1
23. lis 2020

@nagojka bude vše ok, určitě 👍🏻👍🏻

pajasala
23. lis 2020

@clo1 dle teploty dnes. Jenže bohužel sex byl v pátek a dnes a zítra nebude takže z toho nic nebude

levandulka_fialova
23. lis 2020

@pajasala Mohou si počkat 😉, ale chápu, člověk, aby si bral dovolenou, když chce počít dítě 😄

pajasala
24. lis 2020

Holky tak já už nevím. Dnes 16 dc v sobotu ráno pozitivní ovu test a bt stále nízká

misak48
24. lis 2020

@pajasala tyjo, tak asi budeš ten případ, kdy po pozitivním testu oči neproběhla? Dost často o tom někde čtu... Že se to chystá, ale nakonec se zablokuje třeba vlivem stresu. A pak proběhne později. Co ostatní příznaky jako čípek a hlen?
Já jsem taky celá zmatená :-/ ovu testy teda negativni, ale to se nedivím. 14 DC dneska a ani hlen nikde... Na to by normálně nebylo nic divného, vždycky jsem mívala ovu až kolem 20 DC, před tím posledním neúspěšným těhotenstvím dokonce až 30 DC. Ale po revizi jsem měla ty první dva cykly 27 a 21 dnů, tak jsem teď taky čekala ovulaci dřív...

levandulka_fialova
24. lis 2020

@pajasala Buď folikul nepraskl a bude z něj cysta, co pak praskne sama a nebo ještě přijde. Mně se jednou stalo, že i po ovitrelle teplota stoupla až za 5 dní!!! Takže neházej ještě flintu do žita.

pajasala
24. lis 2020

@misak48 no hlen byl od pátku do včera tak jestli je ovu až dnes. Vždy jsem ji měla v den pozitivního testu nebo den po. Tak uvidíme

clo1
24. lis 2020

@pajasala a v neděli jsi test už nedělala? Někdy může být test pozitivní i 2 dny a ovulace za 24-48h po posl. pozitivním testu, takže klidně až dnes.

U mě to vypadá na 1dpo

pajasala
24. lis 2020

@clo1 první dva sobota pak neděle a pondělí

clo1
24. lis 2020

@pajasala a graf tu někde máš?? To už je 3 dny po testu, to už by mělo být po ovulaci. Já měla pozit.v neděli a včera ovulaci

pajasala
24. lis 2020
kaaaciii
24. lis 2020

Ahoj holky, můžu poprosit o radu, kdo se vyzná? 🙂 Zajímá mě proč v mém grafu jsou šipky místo teček jak jsou jinde. (Zakroužkováno)

nagojka
24. lis 2020

@kaaaciii protoze meris nebo si zacala merit v jiny cas nez na zacatku

Strana