icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
kaaaciii
24. lis 2020

@nagojka aha díky 🙂

levandulka_fialova
24. lis 2020

@kaaaciii Šipka dolů znamená, že dřív, než obvykle. Mně se ze začátku stávalo, že jsem místo a.m. zadala p.m.

clo1
24. lis 2020

@pajasala tak to je divné, ale jestli zítra nestoupne, tak nejspíš fakt folikul nepraskl. ☹

pajasala
24. lis 2020

@clo1 snad jo teď odpoledne mě dost bolel podbrisek

clo1
24. lis 2020

@pajasala mě bolel v den pozitivního testu nejvíc. A pak už si testy nedělala? Včera/dnes??

kaaaciii
24. lis 2020

@levandulka_fialova děkuji, měla jsem tam chybu, už mi to ukazuje bez šipek 😊

pajasala
24. lis 2020

@clo1 jo už jen pídí dusici

leeela
24. lis 2020

@pajasala já jsem měla pozitivní OVU test, ukázkový bílkový hlen, bolest vaječníků, bolest v bedrech (16 a 17DC) ale teplota je pořád dole... 36,5 dneska... 22DC...Takže já nevím, co se děje...už mě napadla i baterka v teploměru, jestli není špatná😂 ale prsa mě bolí jako před MS už od toho 16 DC... neměřit teplotu, tak jsem si 100% jistá, že OVU byla, ale takto jsem bezradná...
Beru Nosifol, tak nevím, jestli ta bolest prsou není následkem toho...nemáte zkušenost?

levandulka_fialova
24. lis 2020

@leeela Já beru Fertipronu a je pravda, že po ovulaci bych si mohla prsa urvat, jak mě bolí. Přestane to cca 3 dny před MS.

pajasala
24. lis 2020

@leeela bohužel zkušenost nemám.

clo1
24. lis 2020

u mě to samé, ihned po ovulaci začnou bolet prsa a bradavky, těsně před ms to odezní.
Taky beru nosifol asi půl roku, ale myslím, že jsem to stejně měla i před nosifolem

nagojka
24. lis 2020

Mno...tak 7.12. me ceka prvni kontrola...Ani nevite jak sem nervozni a jakej mam strach...a uplne nejhorsi je drzet zobak a nikomu nic nerikat🙂🙂😀😀😀bohuzel par lidem to rict musim(kolegynim)aby vedeli duvod proc se budu v praci ulejvat z urcitejch veci...pracuju totiz v domove pro seniory...😀👍Doufam ze Vam ostatnim se taky zadari a budete se tesit semnou...O nosifolu sem slysela pry je dobry...ja brala 4 mesice Fertilup...a podle me to byl muj zazrak...Ale kdo vi...treba se doktor v moji diagnoze seknul a neni to tak hrozny...hlavne aby bylo vsechno v poradku tak jak ma...z toho mam hroznej strach...

nicoltom
24. lis 2020

Ja to mam takto... Merim BT druhy cyklus a MS mam nepravidelnou a pravdepodobne trpim PCO a anovulacni cykly jsou u me skoro porad. Ted beru mesic drmek a tento cyklus uz ovulace probehla ale jestli se zadarilo netusim. Ted jsem bud 5DPO nebo 2DPO 😎 a teplota se drzi uz treti den na 36,9 tak uvidime...
1. Foto anovulacni cyklus
2. Foto ovulacni (doufam😂)

nicoltom
24. lis 2020
levandulka_fialova
24. lis 2020

@nagojka 7.12. se narodil můj syn 🥰, držím ti moc pěsti.

levandulka_fialova
24. lis 2020

@clo1 Já je měla nalitý po ovulaci vždycky, ale teď se i v noci nudím při otáčení, jak to bolí.

levandulka_fialova
24. lis 2020

@nicoltom Ten druhý je pěkný ovulační. Držím pěsti! Měla bys být 6.DPO = den po ovulaci.

nicoltom
24. lis 2020

@levandulka_fialova uvidime no 🙈 vlitli jsme na to 19.11. a 22.11. jindy neslo... Jsem zvedava jestli to vyjde nebo ne.

clo1
24. lis 2020

@nicoltom podle grafu byla ovulace 18.11. tak snad to u vás nebylo pozdě toho 19. Předtím nic nebylo?

@nagojka to už bys mohla být v 7 týdnu, třeba bude i srdíčko. A minimálně do 1.kontroly si to nech pro sebe.
😉

nicoltom
24. lis 2020

@clo1 tezko rict ale toho 18.11. byl cipek Tvrdy a zavreny a hlen zadny ale 20.11. byl mekky a otevreny tak tezko rict. Ne pred tim nic nebylo protoze ja mam vetsinu v roce anovulacni cykly a nebyli jsme na ovu vubec pripraveni takze uvidime pristi mesic jestli Drmek zafungoval.

levandulka_fialova
24. lis 2020

@nicoltom Já si při ovulaci na čípek vůbec nedosáhnu, je hrozně vysoko. A nepoznám, jestli je měkký, tvrdý, zavřený to nedokážu, takže se orientuju jen podle polohy.

nicoltom
24. lis 2020

@levandulka_fialova ja ho nahmatam vzdycky tak jeste otazka jestli je tam kde ma nebo dalsi z jinych problemu 🤦‍♀️🤷‍♀️

levandulka_fialova
24. lis 2020

@nicoltom Tak to netuším. Asi mám dlouhou pochvu 😂😂😂😂

misak48
24. lis 2020

@nicoltom já ho taky nahmatáme vždycky a otěhotnět se mi povedlo už třikrát 🙂 takže v tom problém nebude 😉

nicoltom
25. lis 2020

@misak48 diky aspon neco pozitivniho. 🤣👍

pajasala
25. lis 2020

Holky tak dnes bt trochu stoupla. Ale stejně si myslím že byla ovu v neděli. Test pozitivní v sobotu i nejvíc hlenu a velké bolesti v podbřišku. Tak nevím co mě ta bt tak zlobí tento cyklus.

pajasala
25. lis 2020

@levandulka_fialova ahojky tak jak jsi na tom?

pajasala
25. lis 2020

A co naše autorka nějaké novinky?

levandulka_fialova
25. lis 2020

@pajasala Já jsem 5. DC. Domluvili jsme se, že ještě do konce roku to zkusíme a v lednu IUI. Takže ještě 2 pokusy...

pajasala
26. lis 2020

@levandulka_fialova tak to je dobře. Já mám teď asi anovulacni cyklus😔

Strana