Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@pajasala Hele, můj graf minulý cyklus. Podle mě jednoznačné, a přesto si aplikace není jistá. To vůbec nevadí. Jinak bych řekla u tebe, že ovulace proběhla. 14.DC.
@levandulka_fialova tajy si myslím že byla 14 dc ale sex byl dva dny před tak tam asi nepockali
@pajasala To víš, že mohly 2 dny počkat. Držím pěsti.
@levandulka_fialova ní tak uvidíme. Ale víra je opravdu minimální
@pajasala To chápu.
@pajasala jaaa 2DC ☺️
Jé a taky to vypadalo tak krásně
@pajasala nedá se, opět na den přesně, 15 dni LF a pak bum 🙂 tak uvidíme třeba to ještě do Vánoc stihnu 😄 hlavně pozitivně myslet
A jaj. Hele, nemůžeme to chtít všechny najednou 😂 Jedna vlaštovka tu je, tak my příští měsíc 😉
@levandulka_fialova asi tak 😄
Stala se mi takova vec a to... BT merim kdyz vstavam rano do prace (7.00) ale vetsinou jdu nad ranem na WC a kdyz nevim kolik je hodin tak BT pro jistotu i tak zmerim a jdu na WC a pak zase lehnout a zmerim kdyz vstavam (zatim to vzdy sedelo a teplota se nezmenila)... Ale ted se mi stalo ze jsem potrebovala na zachod a bylo 5.49 hod a teplota klesla oproti predeslym dnum na 36,7 ale pak jsem jeste usnula tu hodinu (jak zabita) a v tech 7.00 jsem zmerila znovu jako vzdy a to uz skocila na 37,0 .... Dneska byla na 36,9 tak nevim a snad se bude drzet jeste nahore. 🙄🙈 Ovulace podle grafu byla 18.11. nebo 19.11.
@nicoltom Graf je krásný, po ovulaci ukázkový. Pokud měřím o hodinu dříve, k naměřené teplotě přidám 0,1. Pokud o hodinu později, zase odečtu 0,1. Výjimečně se to v cyklu může udělat. Takže v tvém případě bych zapsala 36,8. Teplota po ovulaci může kolísat, jen nesmí klesnout na teploty před ovulací.
@levandulka_fialova aha.. Jsem jak na trni kdyz mam obulaci po pul roce 😖 cekat tech 14.dni po ovu je dost narocny! 😂
@nicoltom To nám povídej 😂
@levandulka_fialova coz cekani 14 dni po ovulaci...ale cekani na prvni kontrolu je tisickrat horsi🥺🥺🥺kazdej den se modlim a rikam prckovi at kouka pekne rust.🙂Verim se holky taky brzo dockate...ja na tenhle okamzik cekala 13mesicu...a po diagnoze od doktora sem ani nedoufala ze by se zadarilo...Vsak pozitivni test taky jeste nic neznamena...
@clo1 tak to je prece jasne ze se dockate!!!!!vsak ja s radosti cekam jen rikam ze sem z toho nervozni prece jenom clovek tady taky cte dost casto spatne zpravy a po tom co mam vsechno nacteny co se PCOS tyce....tak proste mi to cekani na kontrolu prijde nekonecny...Verim tomu ze ja sem byla prvni a ted to bude postupne kazdej mesic jedna z vas..👍👍👍👍🍀🍀porad na vas myslim a skupinku sleduju stale...
@nicoltom semnou taky nikdo nic nedelal...zalezi taky jakou cormu PCOS mas ja to mam z dusledku vysokeho AMH...ja sem na PCOS brala Fertilup...sama sem si to nasla na netu...brala sem to 4 mesice+ do toho jednou za tri dny zelezo nazev IronPlus...tak koukni a treba te to taky zaujme🙂🍀hodne stesti

@pajasala To je škoda... Kolikátý den už jsi?