icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
levandulka_fialova
26. lis 2020

@pajasala To je škoda... Kolikátý den už jsi?

clo1
26. lis 2020

@pajasala prý anovulační 😀, vždyť ti to ovulaci vyznačilo
Doplň si teplotu 14dc a bude to hezky vidět, že ovulace byla

pajasala
26. lis 2020

@clo1 já 14 den cyklu nemerila byla jsem po kalbe takže to nemělo cenu. Vyzná čili ale jen díky pozitivnímu testu a ještě čárkovité takže si není ani aplikace jistá.

clo1
26. lis 2020

@pajasala tak si zkus zadat stejnou bt jako 13 dc. Ono asi ovulace byla den po pozit. testu.

pajasala
26. lis 2020

@clo1 zkusím 😃

levandulka_fialova
26. lis 2020

@pajasala Hele, můj graf minulý cyklus. Podle mě jednoznačné, a přesto si aplikace není jistá. To vůbec nevadí. Jinak bych řekla u tebe, že ovulace proběhla. 14.DC.

clo1
26. lis 2020

@pajasala to bys byla 4dpo a já 3 dpo. 🙂 jak dlouhou máš LF? Já 13 dnů

pajasala
26. lis 2020

@clo1 já 12 😃

pajasala
26. lis 2020

@levandulka_fialova tajy si myslím že byla 14 dc ale sex byl dva dny před tak tam asi nepockali

levandulka_fialova
26. lis 2020

@pajasala To víš, že mohly 2 dny počkat. Držím pěsti.

pajasala
26. lis 2020

@levandulka_fialova ní tak uvidíme. Ale víra je opravdu minimální

levandulka_fialova
26. lis 2020

@pajasala To chápu.

clo1
26. lis 2020

@pajasala moje víra je taky minimální a to jsme se snažili co jsme mohli 😅

autor
26. lis 2020

@pajasala jaaa 2DC ☺️

pajasala
26. lis 2020

Jé a taky to vypadalo tak krásně

autor
26. lis 2020

@pajasala nedá se, opět na den přesně, 15 dni LF a pak bum 🙂 tak uvidíme třeba to ještě do Vánoc stihnu 😄 hlavně pozitivně myslet

levandulka_fialova
26. lis 2020

A jaj. Hele, nemůžeme to chtít všechny najednou 😂 Jedna vlaštovka tu je, tak my příští měsíc 😉

autor
26. lis 2020

@levandulka_fialova asi tak 😄

nicoltom
26. lis 2020

Stala se mi takova vec a to... BT merim kdyz vstavam rano do prace (7.00) ale vetsinou jdu nad ranem na WC a kdyz nevim kolik je hodin tak BT pro jistotu i tak zmerim a jdu na WC a pak zase lehnout a zmerim kdyz vstavam (zatim to vzdy sedelo a teplota se nezmenila)... Ale ted se mi stalo ze jsem potrebovala na zachod a bylo 5.49 hod a teplota klesla oproti predeslym dnum na 36,7 ale pak jsem jeste usnula tu hodinu (jak zabita) a v tech 7.00 jsem zmerila znovu jako vzdy a to uz skocila na 37,0 .... Dneska byla na 36,9 tak nevim a snad se bude drzet jeste nahore. 🙄🙈 Ovulace podle grafu byla 18.11. nebo 19.11.

levandulka_fialova
26. lis 2020

@nicoltom Graf je krásný, po ovulaci ukázkový. Pokud měřím o hodinu dříve, k naměřené teplotě přidám 0,1. Pokud o hodinu později, zase odečtu 0,1. Výjimečně se to v cyklu může udělat. Takže v tvém případě bych zapsala 36,8. Teplota po ovulaci může kolísat, jen nesmí klesnout na teploty před ovulací.

nicoltom
26. lis 2020

@levandulka_fialova aha.. Jsem jak na trni kdyz mam obulaci po pul roce 😖 cekat tech 14.dni po ovu je dost narocny! 😂

levandulka_fialova
26. lis 2020

@nicoltom To nám povídej 😂

nagojka
26. lis 2020

@levandulka_fialova coz cekani 14 dni po ovulaci...ale cekani na prvni kontrolu je tisickrat horsi🥺🥺🥺kazdej den se modlim a rikam prckovi at kouka pekne rust.🙂Verim se holky taky brzo dockate...ja na tenhle okamzik cekala 13mesicu...a po diagnoze od doktora sem ani nedoufala ze by se zadarilo...Vsak pozitivni test taky jeste nic neznamena...

clo1
26. lis 2020

@nagojka cooo?😅😅 Co bychom za to daly, kdybychom si to mohly s tebou vyměnit. Jak já bych s radostí čekala na první kontrolu. Věř, že si to s náma fakt vyměnit nechceš 😅
Pozitivní test je krásný začátek, my čekatelky ani nevíme jestli se těch // někdy dočkáme

nagojka
26. lis 2020

@clo1 tak to je prece jasne ze se dockate!!!!!vsak ja s radosti cekam jen rikam ze sem z toho nervozni prece jenom clovek tady taky cte dost casto spatne zpravy a po tom co mam vsechno nacteny co se PCOS tyce....tak proste mi to cekani na kontrolu prijde nekonecny...Verim tomu ze ja sem byla prvni a ted to bude postupne kazdej mesic jedna z vas..👍👍👍👍🍀🍀porad na vas myslim a skupinku sleduju stale...

nicoltom
27. lis 2020

@nagojka taky mam PCO a nejhorsi je ze se mnou nikdo nic nedela a doktora jsem vymenila uz 3x! Takze se lecim jakoby sama a zkousim vsechno mozne a ted po pul roce konecne byla ovulace! Cekame uz pet let.. 🙄

clo1
27. lis 2020

@nicoltom v CAR jste nebyli? Tam by s váma určitě něco dělali

nicoltom
27. lis 2020

@clo1 jo byla alemam to komplikovany a kor ted kvuli korona viru a ziju v nemecku a tady mam nejblizsi kliniku 150km a tam kde se zabyvaji PCO je 200km a stalo by me to 4-5.000€ 🙈 Ja to chci zkusit prirozene a ne IVF,na to muzu jit pak kdykoliv zejo... 🤷‍♀️

nagojka
27. lis 2020

@nicoltom semnou taky nikdo nic nedelal...zalezi taky jakou cormu PCOS mas ja to mam z dusledku vysokeho AMH...ja sem na PCOS brala Fertilup...sama sem si to nasla na netu...brala sem to 4 mesice+ do toho jednou za tri dny zelezo nazev IronPlus...tak koukni a treba te to taky zaujme🙂🍀hodne stesti

Strana