Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Holky, Dr. Max má zase akci 3 za cenu 2 a dopravu zdarma nad 199,-. Objednala jsem zase zásobu ovulačních testů 😂. Jen dejte pozor, co vám to započítá za výrobek zdarma. Když jsem k tomu přidala jiné věci v této akci, započítalo mi to ty levnější, takže jsem to rozdělila do 2 objednávek a ušetřila ještě víc 😉
@levandulka_fialova tak to mají super akci. Bohužel mi nedávno dorazily vitamíny, takže teď jsem v plánu objednávat neměla. Nevíš jak často ta akce bývá? Je to nějak pravidelně?
@clo1 Pravidelně to je, ale já na to narazila před půl rokem a až zase teď... Možná jsem to někdy prošvihla, ale dívala jsem se pravidelně.
@clo1 je mi 32 a ano manzel ma spermiogram na 1* 🙈 Ja se tomu IVF zatim vyhybam protoze az ted jakoby vse sleduju (ovulaci,plodne dny atd...),driv jsem to vubec nesledovala a az ted zjistila ze to neni jen tak.. 😂 Kdyz se do roka nezadari prirozene tak holt pujdem do IVF no. Cekat do 40 na zazrak nebudu... 🙄
@nagojka loni jsem byla v Caru na hormonalnim profilu a mam nerovnovahu hormonu FSH/LH aspon tak jsem to pochopila tehdy... Dostala jsem utrogestan na srovnani cyklu coz bylo hezke ale ovulace zadna. No a dal jsme se nedostali protoze koronavirus vsechno prekazil. Ziju v Nemecku a vse jsem chtela resit v Brne,protoze tam mam rodinu a vse by se dalo sfouknout za ty dva tydny. Kdezto tady v DE mam kliniku 200km a dojizdet tam 3x v tydnu a bude to stat 5000€ a nemaji takovou uspesnost tak se trosku zdraham se do toho hnat ted hned. 🙈
Ahoj holky jak se máme?
@pajasala Já jsem 11.DC, tento měsíc bez podpory ovulace drmkem (povinná pauza), nemám žádný ovulační hlen, takže bych řekla, že to bude tento měsíc špatný 👎. Jindy už s tím drmkem je.
@levandulka_fialova a měříš teď bt?? Drmek jsou jen bylinky, to musíš dělat pauzu? Myslela jsem, že se může brát dlouhodobě.
@clo1 Měřím, teplota zatím dole, trochu skáče. V návodu bylo napsáno, že max. 3 měsíce, pak se musí udělat pauza na 1 cyklus (měla jsem tinkturu), teď jsem objednala ty tablety, protože se mi nechce kapat 3x denně 😂, i když to teda vyjde o dost levněji.
@clo1 A teda nezvykle dlouho jsem špinila.

@nicoltom no tak to máš složité. Snažíte se o první nebo už máš děti/dítě?