Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

@clo1 Může, ale jsem už ze všeho skeptická. A teď to domácí načasování je na prd.
@pajasala To je škoda. Jsi už víc DPO??
@levandulka_fialova dnes 10 DPO ale od včera slaboulince splnil po utreni a to mám vždy před MS. Doufala jsem ze tentokrát se to neobjeví
Já jsem 9dpo. A počkám do termínu ms. Stejně by tam zase nic nebylo. Začínám být protivná, takže klasické pms. ☹
@pajasala Tak to mohlo být včera špinění z uhnízdění, i když ti nechci dávat plané naděje. Špinit několik dní před MS asi nebudeš a tak krátkou LF nemáš, ne?
@levandulka_fialova krátkou LF nemám ale spineni je u mě právě normální proto jsem doufala že se neobjeví. Mám výrazný ovu test ale ne pozitivní. Ale to nic neznamená.
@pajasala Špinění fakt nevadí. Jsi ještě málo. Vydrž. My držíme pěsti!!!! 🍀
Moc děkuju za podporu holky
Holky jak jste na tom? Mě celý den pobolívá podbříšek a teď se k tomu přidávají i prsa, snad jen nemagořím 😅

@levandulka_fialova aha, no může dorazit později ještě. Já ji mám taky někdy 13dc, někdy až 15 dc