icon

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace

9. srp 2020

Krásné rano, měřím první měsíc takže budu ráda za názory a rady.
Měla jsem za to, že OVU byla 6.8. (asi dva dny předem pozitivni testy, hlen a trochu bolest bricha). 7.8. teplota vyletěla, následující den také a teď trochu spadla, ale stále se drží výš. Je to špatně nebo se ovu ještě může potvrdit toho 6.8. na základě dalších teplot? Moc děkuju ❤️
Měřím v ústech.

Graf BT - prosím o radu ohledně ovulace
clo1
1. pro 2020

@levandulka_fialova aha, no může dorazit později ještě. Já ji mám taky někdy 13dc, někdy až 15 dc

levandulka_fialova
1. pro 2020

@clo1 Může, ale jsem už ze všeho skeptická. A teď to domácí načasování je na prd.

pajasala
1. pro 2020

@clo1 ano.

clo1
1. pro 2020

@pajasala to mě mrzí, třeba to ještě není ztracené, pokud tě bolí prsa a břicho. 😉.

pajasala
2. pro 2020

@clo1 tak podle očekávání na tt sněhobílo

levandulka_fialova
2. pro 2020

@pajasala To je škoda. Jsi už víc DPO??

pajasala
2. pro 2020

@levandulka_fialova dnes 10 DPO ale od včera slaboulince splnil po utreni a to mám vždy před MS. Doufala jsem ze tentokrát se to neobjeví

clo1
2. pro 2020

Já jsem 9dpo. A počkám do termínu ms. Stejně by tam zase nic nebylo. Začínám být protivná, takže klasické pms. ☹

levandulka_fialova
2. pro 2020

@pajasala Tak to mohlo být včera špinění z uhnízdění, i když ti nechci dávat plané naděje. Špinit několik dní před MS asi nebudeš a tak krátkou LF nemáš, ne?

pajasala
2. pro 2020

@levandulka_fialova krátkou LF nemám ale spineni je u mě právě normální proto jsem doufala že se neobjeví. Mám výrazný ovu test ale ne pozitivní. Ale to nic neznamená.

clo1
2. pro 2020

@pajasala ukaž ovu test 🙂
A kolik dnů před ms běžně špiníš? Bereš na to něco??

pajasala
2. pro 2020

@clo1 jak kdy většinou den dva před. Ale minulý cyklus jsem spinila už od 7 DPO.

clo1
2. pro 2020

@pajasala sílí ti ten test?? Já ho měla taky výrazný a nic z toho nebylo. Ale já mám běžně tu druhou čárku silnější i po ms. Pokud si zvyklá, že ta druhá jde sotva vidět a teď je takhle výrazná, tak to ještě nemusí být úplně v pr...

pajasala
2. pro 2020

@clo1 bývá o hodně slabší. Ale stejně když splnil tak je to prostě v háji.

levandulka_fialova
2. pro 2020

@pajasala Špinění fakt nevadí. Jsi ještě málo. Vydrž. My držíme pěsti!!!! 🍀

pajasala
2. pro 2020

Moc děkuju za podporu holky

clo1
2. pro 2020

@pajasala zkus zase zítra. A na těhotenském nic, ani náznak??

pajasala
2. pro 2020

@clo1 vůbec nic

clo1
3. pro 2020

@pajasala tak co, zkoušela jsi dnes test?? Mě od rána bolí břicho a vaječníky. Konečně nějaký příznak, ale snad to není k ms 😟

pajasala
3. pro 2020

@clo1 ahojky nezkoušela. Bt pomalu klesá takže je to jasné

clo1
3. pro 2020

Holky jak jste na tom? Mě celý den pobolívá podbříšek a teď se k tomu přidávají i prsa, snad jen nemagořím 😅

nicoltom
3. pro 2020

@clo1 ja jsem na tom asi takto: 2DC 😠

pajasala
3. pro 2020

@clo1 ahojky u mě zatím nic nového. Uvidíme ráno co bt. Spineni bylo jen ráno při prvním čůrání. 😂

clo1
3. pro 2020

@pajasala tak to máš ještě naději, pokud špinění ustalo 👍🏻

clo1
3. pro 2020

@nicoltom ach jo 🙁

pajasala
3. pro 2020

@clo1 no kéž by. A ty jsi dnes 10 DPO?

clo1
3. pro 2020

@pajasala jo 10dpo, ještě 4 dny do ms. A ty?

pajasala
3. pro 2020

@clo1 no já 11. Do soboty by měla přijít.

nicoltom
3. pro 2020

@clo1 ja se nevzdavam 😂 dneska jsem objednala Inositol 🙈

clo1
4. pro 2020

Holky z nudy jsem si udělala ovu test. Vím, už jsem se jednou zklamala jak byl docela silný, ale nebyl tak jako teď 😅. Zbyl mi tady poslední, tak jsem to zkusila.. Nevím jestli nemám nakonec zajet pro ten těhotenský 🙈🙉. Ale jestli tam nic nebude, tak už nechci testy ani vidět.

Strana